Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy nauczyciel może za to wstawić uwagę negatywną?

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziennika uczeń też nie może ''dotykać'', ale może to potraktować jako niewykonywanie poleceń nauczyciela.

Gówno prawda.

Ja na angielskim co lekcje podpierdalam dziennik z biurka i jakoś nic mi nie robi.

@TOP

Nie wykonywanie poleceń nauczyciela, zresztą tak ciężko Ci ruszyć ten tyłek i iść po niego?

Jak jest okazja by wykurwić z lekcji to idź bez gadania.

@h3ni3k

U mnie po -5 za x1 :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Nowicjusz
Opublikowano

I na chuj te spiny ?

Ja zawsze idę po dziennik a w drodze powrotnej przeglądam swoje oceny i nieobecności

Nie wiem co to za problem 2 minuty pochodzić po szkole chyba że boisz się kontaktu z ludźmi i wejście do klasy pełnej ludzi i otwarcie mordy celem poproszenia o dziennik jest dla ciebie traumatycznym przeżyciem

Tak dostaniesz uwagę za odmowę wykonania polecenia nauczyciela a jak pójdziesz do dyra to wylecisz z hukiem z gabinetu

Opublikowano

Po pierwsze zależy jaki nauczyciel. Bo jeśli ja mam ostrą babę z maty. No to muszę bo jak się uczepi... FUUUU. A jeśli spoko gość/baba to nie dostaniesz.

Opublikowano

hehe :P

U mnie ostatnio było tak :

Nauczyciel : Dawid przynieś dziennik z pokoju nauczycielskiego.

Ja : Spierdalaj !

Nauczyciel : To już sama pójdę !

I uwagi nie dostałem ... :P

Dasz mi swój autograf? Bo jesteś zajebisty!!! /.../ -.-o.O

Po pierwsze nie musisz iść po dziennik

Po drugie co to za problem

Po trzecie nauczyciel nie jest twoim bogiem (zobaczycie jak będziecie liceum/technikum/zawodówka i wyżej)

dla przykładu Adrian skocz przez okno -nie ma problemu?

adrian wsadź rękę w gówno -nie ma problemu?

Mógłbym podać jeszcze wiele przykładów ale i tak wpadnie jakiś ziomek i poda swoje więc pewnie mój i reszta postów jest nie ważna w jego oczach

Gość malutki688
Opublikowano

no omg, moze ci wstawidz praktycznie za wszytko. zalezy od nauczyciela. jeden powie joke-a, drugi sie popatrzy a trzeci zrobi wielkie oczy i bd chcial ze starymi gadac twierdzac ze podburzasz klase i podwazasz jego autorytet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...