Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy nauczyciel może za to wstawić uwagę negatywną?

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nauczyciel może mi wstawić uwagę negatywną, jeśli mu odmówię jak poprosi na lekcji o przyniesienie dziennika?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Przecież uczeń nie może wychodzić z klasy podczas lekcji...

Nie może znaczy wiesz wstawić może ale to niezgodne z statusem szkoły czy jak tam nazywa się to...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie może ci za to wpisać uwagi jak do mnie czasem ktos mówi po dziennik i mówie że nie to bierze kogoś innego proste ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jest chyba coś takiego jak nie wykonywanie poleceń nauczyciela i może Ci coś wstawić

nieregulaminowa sygnatura

Specjalista
Opublikowano

Przecież uczeń nie może wychodzić z klasy podczas lekcji...

Nie może znaczy wiesz wstawić może ale to niezgodne z statusem szkoły czy jak tam nazywa się to...

Dziennika uczeń też nie może ''dotykać'', ale może to potraktować jako niewykonywanie poleceń nauczyciela.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

W większości szkół , uczeń nie może brać dziennika do łapy , więc przynieść go nie może. Jeżeli prosi cię żebyś do woźnej polazł , to raczej może, ale nie powinna. Ale lepiej idź , potem jak cię do kibla nie będzie chciała puścić to mów że po dziennik jakoś mogłeś iść.

Opublikowano

Może ci rozkazywać jak np jesteś dyżurnym, pozbieraj papierki, zmaż tablicę. Jak nie wypełnisz to wpisze Ci że nie wypełnia obowiązków dyżurnego. Innych rzeczy nie powninen ci rozkazywać./

fs_pc.png

Opublikowano

Nie masz prawa wyjść z zajęć podczas lekcji i nauczyciel też nie może więc o czym wy gadacie?

I wcale nie musisz wykonywać poleceń nauczyciela jeżeli nie są zawarte w prawach i obowiązkach ucznia.

Opublikowano

Dobra, to co w temacie napisałem to był przykład.

Chodzi mi o to, czy nauczyciel może kazać mi coś zrobić, jeżeli to nie leży w moich obowiązkach.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie może , ale jeśli mu odmówisz to możesz podpaść u niego wiesz różnie bywa z nauczycielami

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

To tak samo jakby nauczyciel ci kazał wyjść z lekcji . Nauczyciel może ci wstawić uwagę za wszystko co się dzieje na jego lekcji .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Oczywiście że może, wiadomo że jeśli w regulaminie uczeń nie może wyjść z klasy to nie może, ale szkoły już sobie to przyjęły i uczniowie legalnie mogą wychodzić z klasy po dziennik , nauczyciele czy tam nawet dyrektorka na ten widok u nas nic nie robi, tak samo pozwalają wyjść do WC, kiedyś miałem przypadek że poszedłem do WC a dyrektorka szła i spytała się mnie czemu nie ma mnie na lekcji , ja powiedziałem że idę do WC i nic ;)

Więc może CI za to wpisać ale zależy do szkoły ;)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

hehe :P

U mnie ostatnio było tak :

Nauczyciel : Dawid przynieś dziennik z pokoju nauczycielskiego.

Ja : Spierdalaj !

Nauczyciel : To już sama pójdę !

I uwagi nie dostałem ... :P

Opublikowano

Jeśli umiesz wytłumaczyć to, że niechcesz iść po dzienik, czyli np. coś cię boli, to nie dostaniesz uwagi

ale jeśli zrobisz to z czystej złośliwości i żeby się popisać przed kolegami to pewnie dostaniesz

"nie wykonywanie poleceń nauczyciela" :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie powinieneś dostać uwagi za takie coś.

Dziennik powinien zawsze mieć nauczyciel nie uczeń.

Więc masz prawo odmówić, jeśli ci wstawi uwagę to idź do dyrektora i tyle.

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...