Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 STORY 3.9 HACK by KillerDeluxe

Assasin78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na stronie elitepvp pojawił sie działający hack pod patch 3.9

znając Kilerdeluxa trzeba podziękowac i wpisać HWID

f1kce.png

Killer deluxe poprawił wersje hacka
tu jest link:

www.elitepvpers.com/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/1911291-kdhack-3-9-update-30-05-12-a.html#post16931841

Lord Hades: Link dodany w tagach -code-.

https://www.virustotal.com/url/5d21a3682e31eaf78c016161d1ebcecc2f8b55aaee334ff061820961cb6919fa/analysis/1338376017/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tobie to działa ze tu wrzucasz ? z tego co tam czytalem wiekszosci ludzi to nie dziala (w tym i mnie) bo wogole nie odnajduje klikniecia thanks w 1 poscie u KD albo HWID ;/ wiec skoro dzielisz sie z innymi to powiesz jak to uruchomic

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Po pierwsze musisz mieć założone konto na elitepvpers

Po drugie musisz wpisac numer HWID do swojego profilu na samym dole

Po trzecie dajesz Thanks autorowi

Po czwarte naciskasz CHECK HWID

Jesli wszystko zrobiles jak nalezy to hack powinien Ci sie uruchomic

To jest nowy Hack i działa Tylko trzeba zrobic to co napisałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz.. to nie moja pierwsza stycznosc z hackami od ludzi z e*pvpers ;p wiec wiem co mam zrobic ale to i tak nic nie daje poniewaz w moim jak i kilku przynajmninej ludzi nadal wyskakuje info ze cos jest zle..

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Wszystko ładnie dobrze lecz 1 problem.

Nikt nie ściągnie hacka bez wiadomości że nie ma wirusów :)

Więc w ramach daje wam skana bo zrobiłem :)

https://www.virustotal.com/url/5d21a3682e31eaf78c016161d1ebcecc2f8b55aaee334ff061820961cb6919fa/analysis/1338376017/

Opublikowano

a i mógłbyś napisać instrukcje....

@edit

o widze że napisałes ale byle jak... prosiłbm o dokładne wytłumaczenie i potrzymoje moje pytanie z wyszego posta...

Opublikowano

Po pierwsze musisz mieć założone konto na elitepvpers

Po drugie musisz wpisac numer HWID do swojego profilu na samym dole

Po trzecie dajesz Thanks autorowi

Po czwarte naciskasz CHECK HWID

Jesli wszystko zrobiles jak nalezy to hack powinien Ci sie uruchomic

To jest nowy Hack i działa Tylko trzeba zrobic to co napisałem

zrobiłem wszystko to ci tu napisałes tylko jak wklejam ten hwid numer i klikam save changes to wyskakuje takie coś:

screen:post-126114-0-39384600-1338397826.png

co mam zrobić??

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić co jest ?? Alee zaraz :P Od początku, pobrałem paka wypakowałem plik (mam folder z hackiem na pulpicie) no i klikam kdinjektor wyskakuje to male okienko i co dalej ?? Daje injektion , wlaczam 4s, wyskakuje okienko z EDIT HWID / CHECK HWID i kod HWID i co dalej ?? Skopiowalem to wkleilem w moim profilu w hwid id dalem thanks i co ?? Nie czyta mi thanks bo co po chwile mnie tam cofa zebym dal thanks i druga sprawa jest taka ze w Infos tym okienku nie czyta mi moich danych i pisze not found , tak jak na screenie jest KDeluxe Found to ja mam Not Found co zrobic?? Za 1 razem mialem swoje dane ale pozniej nie wchodzilo i zrobilem nastepne konto na epvp i juz nie bylo , a od nowa hacka nie moge pobrac bo limit mam na tej stronie . Z KD hackiem mialem juz stycznosc przed patchem 3.9 i mialem podobne problemy z tym thanks i hwid jednak pozniej juz all smigalo, moze ktos zrobic tutaj jakis schemat na forum jak to ogarnąć ? i wszystko od początku jakby sam 1 raz pobral hacka ?? Daje ++ :D

Opublikowano

Właśnie wyszła nowa wersja Hacka w którym już nie ma Problemu Z HDID

Oto Link:

http://www.elitepvpers.com/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/1911291-kdhack-3-9-update-30-05-12-a.html#post16931841

Jeśli zostało wpisane HDID I Podziekowanie w poście to Hack działa jak trzeba ;dd . Proszę Assassin o zmianę Linku i Dopisanie że błąd z HDID został poprawiony Przez KillerDeluxe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrobiłem wszystko to ci tu napisałes tylko jak wklejam ten hwid numer i klikam save changes to wyskakuje takie coś:

screen:post-126114-0-39384600-1338397826.png

co mam zrobić??

heh widocznie nie wpisałes w takim jednym poletku słowa "epvp" masz tak napisane elitepvpers a w środku na czerwony kolor epvp i to trza wpisac w tym polu

poszukaj poczytaj.....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrałem z nowego linka i ciągle to samo, nie dość że jak odpalam hacka no to ok : daje Injektion, wlaczam 4s, pokazuje mi sie inne okno z hacka z HWID ID i EDIT HWID oraz CHECK HWID, i na dole mam Infos i mi nie wyszukuje danych z epvp, i pisze Not found username i nizej rowniez username gdzie powinienem miec Found.. dalem mu Thanks wklepalem hwid i ciagle to samo .. probowalem jak idzie juz 5 kont zrobilem i nic !! Pomozcie ( nie jestem jakims nie ogarem bo mialem rowniez komplikacje z poprzednim hackiem kd ale jakos sie udalo a teraz nie wiem co znow jest ) Daje ++ i czekam na szybka odpowiedz. Najlepiej jakby ktos dal tutaj na forum zrzuty ekranu i schemat jakis jak to poprawnie zrobic .

Opublikowano

Skillfreeze nic nie uruchamia -.-' Po prostu jesli wpiszesz np 410 na magu to jesli masz zemste pauldrona wykupiona mozesz jej uzywac caly czas nawet jak nie masz krysztalow pauldrona ..

PS: pomoze mi ktos w koncu ?? Przy wlaczaniu hacka nie czyta mi danych z epvp " Infos Not found" jest .. co mam zrobic ? dalem thanks i hwid wkleilem i clagle pisze zebym dal thanks, pobralem z nowego linka i ciagle to samo .. ! pomozcie

Opublikowano

no kd-hack powrócił tak więc na polskim serwie nie ma już co grać narazie. Liczba "thanks-ów" rośnie z dnia na dzień i efekty tego będzie można pewnie zobaczyć na najbliższym arialu. Krótko pisząc żal i tyle dobrze, że na globalu to nie działa

Opublikowano

Weź chłopie stą może wypier*alaj ?? A od czego to forum jest pacanie ?? Jak ci sie nie podoba to po co w ogole odwiedzasz to forum ? Wez idz czlowieku stad ..

Opublikowano

hehe widać kto używa hacków :D Tylko dzieci które nie potrafią uczciwie, co wyraźnie pokazuje twój post. Bardzo kulturalny język posiadasz :D Jak wspomniałem, jedno szczęście, że na globalu jestem uwolniany od takich "mądrych" ludzi.

Opublikowano

Wchodzę żeby patrzeć jakie muły grają w pl-a :D A tak serio koleś, Polska to wolny kraj i mogę sobie wchodzić gdzie chce i pisać co chce :D

Opublikowano

Ja to rozumiem, jak najbardziej .. lecz nie wiem po kiego się żalisz na takim forum że, znowu hacki będą itp.. chyba od tego jest to forum a jeśli nie chcesz tego trzymać w sobie wyżal się na forum 4story ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...