Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO Koniec GamersFirst, początek Nexona zaczęło się!

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś Jericho napisał informacje piszę to co napisał:

Żołnierze to były cudowne 6 lat. Będę tęsknić i pamięta to co było wspaniałe.

- Wszystkie serwery gry są wyłączone,

-sklep jest zamknięty,

-Fora na gamersfirs/warrock pozostaną online przez parę dni do końca,

-Nexon europe uruchomi wszystkie swoje serwery późnym wieczorem lub jutro rano (zapoznaj się z linkami na dole)

Ważne linki:

Nexon Europe

Nexon Europe Warrock Website

Nexon Europe Warrock Forum

Nexon Europe Facebook

Nexon Europe Support (będzie później)

PS Główny link do info:

http://forums.gamersfirst.com/topic/282207-final-hurrah-troopers/

No i oczywiście dalszy proces migracji kont do Nexona opisany tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/640356-tut-jak-przeniesc-calkowicie-konto-do-nexona-dalszy-proces/

Opublikowano

Mogę Wam powiedzieć tylko tyle:

Znając NEXON'a z tego co robi na Combat Arms, możecie zapomnieć o cheatowaniu, modowaniu itp.

Zaczną się masowe bany. Często nawet z niewyjaśnionych przyczyn - jak ja to mówię Ban4Fun.

Jeżeli ktokolwiek z Was cieszył się ze zmiany administracji serwera, to nie ma do tego żadnych powodów, a wręcz przeciwnie - powinien zacząć się martwić.

Sam osobiście 2x dostałem bana, na kontach którymi grałem prawie rok (czyli 2 lata łącznie), na każde wydałem ponad 300zł.

Uzasadnienia banów: No Fair Play (WTF? za dobry byłem ?), MODDING - fajnie że ja się nawet tylko nie bawiłem.

End of post.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Uważam że to dobry krok w stronę gry , może upadną cheaty / podkręty , w sumie za dużo błędów w kodzie gry żeby od razu mówić o z milimalizowaniu tego

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Zarabianie NX nie będzie dostnępne a premki znajdujące się Play Span jesli zostaną już wykupione to juz ich nie dodadzą.

Nexon wszystkie sprawy finansowe np Kupowanie NX kieruje na swoją stronę

no siema

Opublikowano

mi tam gamersfirast zbanowal konto na ktore wydalem 1000zl i nie podal przyczyny-.- konto bylo full odpicowane premka gold na 90 dni 40 promocodow i konto papa:3

i jeszcze bylko aw50f na 200 dni ktore kosztowalo 30 dni -800g1 ;p a dokladniej aw bylko na jeszcze 201 dni <_<

Opublikowano

Ja się nie mogę do czekać aż włączą serwer ciekawe czy dzisiaj coś dodadzą cz tylko włączą a później dodadzą

btw

ILoveLive. MK ???

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

moim zdaniem szkoda żę gmaersfirst sprzedał Warrocka ale możliwe że dlatego ponieważ nie mógł dać sobie rady z cheterami.

Pozdro czekam na włączenie serverów.

Opublikowano

No wszystko Pieknie cacy ale kiedy Włacza te serwery zeby bylo mozna grac ?

Czytaj dokładnie Temat :

-Nexon europe uruchomi wszystkie swoje serwery późnym wieczorem lub jutro rano

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Przeniosłem konto z G1 do Nexon, ale na "ID user" tym z G1 nie mogę zalogować się do strony Nexon'a. Nie rozpoznaje mnie. Macie tak samo?

Opublikowano

Jak juz powstanie strona to bedziesz musial zalozyc nowe konto na stronie z nexona i dodac swoje stare z Warrocka do tego konta. Moga byc takie same passy jak w warrocku ale nie musza

Opublikowano

@up

Jezeli zaakcpetowales opt-in to wszystko zostanie.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ja jak wchodzę na stronę WarRock to jak wchodzę w konto to mam Dinary itp all nie mam broni gold jest status;Blocked każdy tak ma???

Opublikowano

A ja mam jeszcze 1 pyt. Lvl'e, bronie itp. mam nadzieje że wszystko zostanie, wczoraj kupiłem 2400g1 -,-

własnie G1C nie przechodzi. Tak samo promocody. To trzeba było wydać/zaaktywować do wczoraj. Przechodziły tylko premki jakie już miałeś zaaktywowane na koncie :) Wiec jeśli kupiłeś to g1 i ich nie wydałeś to nie wydasz ich już na żadną rzecz związaną z Warrockiem. Możesz je wydać na inną gre Gamerfirst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...