Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][MODY][60slot][Surv][Bukkit][No-Premium][Build-Craft] Shelley-Craft!

lewy785

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Został wgrany Red Power, Addony Solarów ! Zapraszamy gorąco! Nowa paczka plików!

http://www.speedyshare.com/69pHN/Aby-zagrac.rar

Opublikowano

słusznie to ty lisio według cb adminem jesteś i na wszystko sobie pozwalasz mam nadzieje że reszta graczy przestanie grać w ten serv a dla was życzę wszystkiego najgorszego i oby wam serv padł za takie świństwa.Serwer do bani nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dobra skończ płakać. Idź szukać bugów gdzie indziej nie tu. Zapraszamy na server.! Wgrano RedPower oraz inne mody! Link do paczki

http://www.speedyshare.com/69pHN/Aby-zagrac.rar

Opublikowano

Serwer do bani0/10

Kolejny hejter. Pograłeś 5 minut i stwierdziłeś że do bani bo sobie nie poradzisz bo nie działają x-raye i inne gówna, oraz że nie da się kopiować.... Gz Inteligencji Za trudny serwer to nie Hejtuj tylko nie graj po prostu bo Zabłysnąć i tak ci się nie uda.

Pozdrawiam i zapraszam do gry tylko ogarniętych i dobrych graczy obu płci.

Yety

Opublikowano

Kolejny hejter. Pograłeś 5 minut i stwierdziłeś że do bani bo sobie nie poradzisz bo nie działają x-raye i inne gówna, oraz że nie da się kopiować.... Gz Inteligencji Za trudny serwer to nie Hejtuj tylko nie graj po prostu bo Zabłysnąć i tak ci się nie uda.

Pozdrawiam i zapraszam do gry tylko ogarniętych i dobrych graczy obu płci.

Yety

Dla twojej wiadomości noobie grałem na tym serverze ponad tydz więc się nie odzywaj jak nie znasz się widać że masz poniżej 12 lat 13 góra albo matka ciebie nie wychowała dzieciaczku więc pierw idź do szkoły odrób lekcje albo w piaskownicy się pobaw nie wiem co tam wolisz ale błagam cię nie wypowiadaj się na tematy które nie są z tobą związane pozdrawiam dikej123

Serwer do bani /10 nie polecam administracja ma swoich tak zwanych przydupasów, banuje kogo chce i za co chce bez względu czy tego gracza zabili 20 x a on 1 ich nie zbanują tylko cb bo oni to podlizujące się cwaniaczki.

Opublikowano

Za PVP nie banuję gdyż PVP jest włączone... Myśl... Tyle. A proszę usunąć ten temat przez Admina MPC gdyż powstał drugi bo ten jest nie aktualizowany.

Opublikowano

Tym razem rozwaliliśmy serwer nie bugami :> a oszustwami ^^ .

Moim zdaniem serwer to przedszkole zamieszczam SS zachowania Ryśka *Rysiek* :

80533615920417586049.png

Ale fajnie sie okradało graczy z Quantumow MFSU a i do Dabu55 to ja cie okradlem nobq :DD .

Serwer można zniszczyć nie używając bugów a zniszczyć go od środa (przez głupich noobów których wpuszczacie na serwer) !

@down

Nie zabiłem go .

I mnie nie wyzywaj :) . Ja cie nie wyzywam !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Przedszkole to może ma twoja stara z tobą w domu dzieciaku. Prosisz o nadanie cuba architekta i go przy tym zabijasz .Brawo noobie. Zapraszamy normalnych graczy nie dizeci z rozwojem rozwielitki.

Opublikowano

ja twierdze ze serwer jest do bani niepolecam dzisiejsze zachowanie ryska bylo jak kolega wyzej ujal "jak przedszkole" zginąl zabralem mu itemki a potem grozil banem serwer na buzo niedorobek np. nie da sie wycraftowac pompy, zamiast block breaker craftuje sie mining whell(czy jakos tak) czyli duzo itemkow na te same id.... niedopracowany serwer aha i jeszcze rysiek postanowil sie zemscic i wlaczyl pvp na naszej dzialce aby gracze migli nas zabic ,a ze mamy "bunkier" to rozwalil jedna sciane ,a na samym koncu zdja cuba. Na serwie nie ma eventow dlatego dzis byl caritas i oddalem swoje itemki oczywiscie mialo to byc dla biednych a nie dla ludzi ktorzy dostaja itemki od administracji (i sam rysiek) np dabu,ktory 24h po okradnieciu mial quantum seta.... (lol) mfsu i hight solare , a nawet nie umial podlaczyc maceratora..... nieogar jednym slowem

1377774857-U369478.png

Opublikowano

ZAAAAAJEBISTY SERWER !!! ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!! WBIAC !!!

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie polecam...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...