Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][MODY][60slot][Surv][Bukkit][No-Premium][Build-Craft] Shelley-Craft!

lewy785

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny server tylko z moim lapkiem wyciagam 10 fpsow non stop xD

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Głupi serwer administracja za przeproszeniem ma swoich przydupasów do tego banuje jak jej się chce np raz jednego zabiją 20 x np mnie i nic a zabiłem 1 i ban.... zgłaszałem to a oni nic.Jeszcze lepiej zamiast pomagać daje itemki swoim przydupasom, sama serja bugow i itp nie polecam najgorszy serwer na jakim grałem

Opublikowano

Bugi wszystkie są naprawione. Nie płacz bo PVP jest ON więc można zabijać. Dostałeś bana za notoryczny Grief... Zaraz następny napsize to samo co ty bo dostał bana za klonowanie itemów które też już jest zablokowane. Zapraszamy graczy którzy chcą spędzić miło czas na Minecraft w miłej atmosferze a nie osób które polują na bugi i hackują.

Opublikowano

Lisio co dostałem bana za to że zabiłem człowieka w jego domu ponieważ drzwi miał otwarte i co z tego jak ja zapomniałem dać cprivate to mi włazili i mnie dedali to co to za sprawiedliwość??? Pewnie też jesteś Przydupasem adminów że tak się za nimi stawiasz

Jednym słowem niewypał!!!!!!!Nie grać serwer do bani!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Polecam server, ale ma dużo bugów..

No i oczywiście można klonować itemki ;]

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

Dikej zamknij ryja. Ja jestem przydupasem Adminów? Error troche. Ja jestem Adminem.. Dostałeś bana słusznie. Forum masz aby odwołanie napisać. Co do Klonowania itemów? Nie można klonować. Osoby klonujące otrzymały po banie. Klonowanie zostąło naprawione wczoraj prze ze mnie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...