Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal|Harpagan Silkroad Online��|Private Server|��

ehaftpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zal mi po prostu jak ktoś pisze o tych super itemkach i 1 000 000 silk :) bo jest to totalna bzdura :) NIE MA nikogo kto ma nawet 5000 silk na serwie co dopiero więcej.

Retrox prosiłem ciebie wiele razy abyś przestał pisać i zniechęcać ludzi do serwera! Chyba mieliśmy umowę tak?

NIKT nie ma silków! Chyba, że za nie zapłacił! Rozdane itemy przez retroxa są bezwartościowe! Są zmienione raty itp. To, że ktoś miał wcześniej chara nic nie znaczy jego itemki nie dają żadnej przewagi a jak jakimś cudem gdzieś krąży bóg wie jak potężny item z przeszłości po pierwszym zgłoszeniu będzie skasowany.

Osoby które piszą, że nie warto grać same nie grają na tym serwerze i nawet nie maja zamiaru. Swoje posty piszą tylko i wyłącznie z zawiści!

Kłamstwa kłamstwa kłamstwa!

Delma pokaż te swoje miliardy bo w bazie danych jakoś ich nie widać silków także! Trolu!

Opublikowano

Biorąc na logikę, server który ma już metkę jest niczym. Zmieniona polityka...jedyna zmiana, to zmiana administracji, polityka jest wciąż taka sama.

Zakładajac, że zachciało mi się grać w silka i jeżeli szukałbym serva polskiego, patrzę na 1. ilość graczy, 2.wiek servera, a twój server jest chyba ostatni wsród polskich wg. ilości graczy i najnowszy. Taki jest tok myślenia przeciętnego gracza, który nie zna języków, żeby grać na zagranicznym servie.

a ty retrox zbastuj z tymi wielokropkami, bo jeżeli nie wiesz kiedy i ile ich używać, to lepiej nie uzywaj x]]]]]]]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno , chcecie następny temat close? Będziecie dalej flamewary toczyć ? Jechać retroxa który ani 1 posta nie napisał tutaj ( chyba że ma jakieś nowe nowe konto o którym nie wiem ) . Up taki rzeczy na pw , po raz ostatni Proszę koniec z tym! Nie musicie być super ultra mili dla każdego ale troszkę kultury i opanowania nie zaszkodzi.

Opublikowano

@ehaftpl

Obraziłem Cię?

Ja tylko napisałem, że pewnie mam te itemki i resztę, skoro nie usuwaliście nic.

Nawet nie ściągałem tego serwera oraz nikt nie sprawdzał.

// Dziękuję.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Czyli ogólnie z tego co czytam to na pierwszym serwerze osoby które miały wcześniej konta, większość na nich pozostała jak postacie, kasa etc ?

Ma powstać drugi serwer ? Jeśli tak to chyba bym spróbował zagrać na 2 serwerze.

P.S Jest może jakiś link do capicity ? Bo jeśli to ten z error softu to jak patrzałem o tej godzinie 20 osób. Miernie ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

No niestety tylko tyle gra ... Większość graczy wie co się działo na tym serwie i na pewno nie wróci ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

1 server padł, tworzycie nowy team i robicie nowy serv na plikach tamtego -.- nikt nie widzi jakiejś sprzeczności.

Może zabierzecie wgl jakieś pliki od bardziej popularnego serva <_<

PS.

Poza tym serv i tak nie ma szans na powodzenie nie warto w coś takiego inwestować

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

1. Serwer na plikach vsro? (nie ściągnąłem jeszcze gry)

2. Dlaczego strona główna nie działa, tylko jakaś rzecz, która ma 7KB się ściąga i nic więcej? A pasek taki na środku się ładuje i nic.

Opublikowano

1. Serwer na plikach vsro? (nie ściągnąłem jeszcze gry)

2. Dlaczego strona główna nie działa, tylko jakaś rzecz, która ma 7KB się ściąga i nic więcej? A pasek taki na środku się ładuje i nic.

enno strona jest we flashu... jakiej przegladarki uzywasz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie odświeżamy, serwer ma nową atmosfere, przyjaznych adminów, od poniedziałku update ma byc, ale to niespodzianka, także zapraszamy wszystkich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...