Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal|Harpagan Silkroad Online��|Private Server|��

ehaftpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie podac wasze nicki? bo za 15 minut zaczynam

ja za 9 minut zaczynam bo sie konczy pobieranie bede miał nick DarkD3m0n ziom jak cos to pisac za jakies 10 minut

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spamcie za ile się wam pobierze , kogo to obchodzi . Pobierze się wam napiszecie w grze . Ogólnie nawet się fajnie gra . Popraw te linki :) Silki nie free selenix

Opublikowano

Mi działa normalnie a co do serwera to myślałem że ress acc był ^^ a tu zonk konta są ;p Trochę mnie to odstrasza xD

@Tak postacie też są ...

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Zatoxx :) Nikomu nie dogodzisz :) jak jest fail jak nie ma fail. Nie martw się serv jest inaczej prowadzony. To chyba wystarczy do dobrej zabawy.

Opublikowano

Ehaft tylko każdy skończył grę przez ten syf co tamta ekipa narobiła ... Itemki porozdawali itp ... Avatary , clocki , elki adv , przedłużenia devila , devil spirity , premki itp ... Ludzie jeszcze to mają ... Sam jak kończyłem grę oddałem swój avatar , angel spirita , kilka zegarków do grab peta itp. Więc to trochę odstrasza graczy którzy kiedyś grali i wiedzą o tym wszystkim !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Wiem, dlatego masz D11 itemki. Teraz resetu już nie będzie. Jest tylko jeden GM i 2 GA. Stare itemki, które były rozdane nie są już tak wartościowe a te z item shop się zużyją. Naprawdę nie wiem po co płacz o to. Domyślam się, że twoim zdaniem najlepiej było by zrobić reset skasować wszystkim wszystko co mieli. Moja polityka jest inna ja wolę coś naprawiać niż mieć graczy w dupie i skasować im to na co wielu pracowało uczciwie. Jeżeli nie podoba się tobie to, że chciałem być fair w stosunku do ludzi którzy grali normalnie a nawet kupowali silki no cóż trudno.

To co było z Crystalem to dzieje sprzed miesiąca w międzyczasie serwer został sprzedany. Co było dokładnie opisane w poprzednim temacie i też to czytałeś baaa nawet się wypowiadałeś co oznacza, że wiesz co i jak.

Proszę abyś nie wracał już do tego co było bo serwer ma innego właściciela, inne osoby go prowadzą inna jest polityka a odwoływanie się do tego co było jest po prostu bez sensu.

Opublikowano

No cóż, czyli mój 1mln silków, 100b golda i Sun +8 Set, który dostałem od RetroX'a dalej jest. Okej, FairPlay.. ;) Trzeba będzie komuś oddać.

Kiedy ruszy ten drugi serwer? Chętnie bym tam zagrał.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

ja zaczne grac jak bedzie postawiony ten 2 serwer bo crystal to tam nie ma co grac. Bo na Zatoxxie mam wszystkie itemy wiec na pvp znowu malo kto by byl wstanie mnie rozjebac:P set: prot som +9 acc: som +9 weapon: Spear Sun +11

Opublikowano

no Spoko tylko te somy to ja mam od starego Crystal i nikt mi ich nie dawał a zanim wydropisz calego seta sun to troche potrwa:P

Opublikowano

No cóż, czyli mój 1mln silków, 100b golda i Sun +8 Set, który dostałem od RetroX'a dalej jest. Okej, FairPlay.. ;) Trzeba będzie komuś oddać.

Kiedy ruszy ten drugi serwer? Chętnie bym tam zagrał.

a jak :P bo sam mnie prosiłeś :)^^ hehe

@ehaft

zrób coś z tym nowym serwerem :) a nie to co crystal ma to i ten 2 będzie mial :)... To już przesada... po co robić dwa serwery z tym samym ?

poproś tego 2giego GMa :) żeby Ci z edytował media.pk2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...