Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Master Yi - Wuju na TT

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ USUNĄĆ POST, PONIEWAŻ NIE ZAUWAŻYŁEM, ŻE DZISIAJ PISAŁEM JUŻ. SORRY

PMK3yt4.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TuT dobry , ale ...

Nie lepiej złożyć coś takiego?

- Widmowe Youmuu (czy jakoś tak)

- Infinity Edge (jak mamy dobra farmę + w early zgarniemy parę killów to mamy na to)

- Krwiopijca (jak napier*alamy hitami jak głupi i mamy dużo DMG to wraca nam nawet po 200+ hp od hita , a jak crit siądzie to wgl ...)

- Plemienna (tak , to się przyda , bo bez niczego mamy ok . 1980 hp na 18lvlu , a po tym jak już zestackujemy full to mamy jakieś 3,1-3,2k hp)

- Buty Berserka (czy jakoś tak , by mieć trochę speeda + atk speed)

- I teraz dylemat = Ostatni Szept/Phantom Dancer/Guardian Armor - dla tych , co trzymają się na all lane'ach i hitami quadra/penta kille łapią , to polecam phantom - jeszcze więcej atk speed i większa szansa i crit . Ostatni przydaje się jak ktoś w enemy team jest tankiem i ma w ch00y armora , 40% szans na przebicie armora , piękna rzecz . Guardian dla tych którzy padają w miarę często i potrzebują troche armora .

Ja tak składam i staty po 21/5/9 nie raz . ;) Zależy na kogo się trafi . Nawet tych ogarniętych można jechać jak się chce .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

@up guardian angel a nie armor, i daje oprócz pancerza trochę odp na magię, a dokładnie daje 68 armor i 38 magic resistance. Tak wgl dzięki za info z itemami

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

oj tam, mastera tak robić xD

jebnąć mu 3 dancery IE i 2x bt i wtedy jest fun xD

nie, nie popieram takiego buildowania innych offtankow ale z yiem to jest beka ostra

yiem się nie gra na rankedach takie moje zdanie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny tut ale według mnie pierwszym skillem do jungli powinno być q ale maksujemy zawsze w.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...