Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Master Yi - Wuju na TT

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu drugi heal?

Runki na dodge? nie dzis.

Buty only mercury?( nie wciskaj kolejnych bajek o cc).

Z tymi runkami to przesadziłem

Buty tylko mercurki, berki już się nie sprawdzają na Masterze - jedynie tabi jak jest team bardziej nastawiony na AD. 25 resistu i 35 tencaity - cud miód !.

PMK3yt4.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi runkami to przesadziłem

Buty tylko mercurki, berki już się nie sprawdzają na Masterze - jedynie tabi jak jest team bardziej nastawiony na AD. 25 resistu i 35 tencaity - cud miód !.

Trzech AD w przeciwnym teamie, mercury cud kupa.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@UP

+1

@TOP

Po co nam guardian angel skoro on daje mało armor, a te ożywienie z niego to masz 600 hp i chuja zrobisz. Już lepiej zrobić kolczugę.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Trzech AD w przeciwnym teamie, mercury cud kupa.

Chodziło mi o Tabi Ninja ...

@UP

+1

@TOP

Po co nam guardian angel skoro on daje mało armor, a te ożywienie z niego to masz 600 hp i chuja zrobisz. Już lepiej zrobić kolczugę.

Thornmail - stun = leżysz nawet jak masz ten większy armor.

Guardian - stun = leżysz, lecz po chwili wstajesz i ciągniesz ap/ad carry na parę hitów lub jak w tf'ie pomagasz dla swojego teamu !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tak to jest to !

Wreście ktoś zrobił dobry poradnik z buildem żeby nie padać na 2 hity -.-.

Ogólnie masterki skile dobrze rozdane, i z tego co mi sie zdaje masterem ma najszybsza jungla.

Opublikowano

Tak to jest to !

Wreście ktoś zrobił dobry poradnik z buildem żeby nie padać na 2 hity -.-.

Ogólnie masterki skile dobrze rozdane, i z tego co mi sie zdaje masterem ma najszybsza jungla.

Z moich takich "obliczeń" (obserwowanie wielu meczy) Lee Sin ma najszybszą junglę :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ładny poradnik.Like wciśnięty.Ale mam też uwagi- jako pierwszą umiejetność powinniśmy rozwijać Q.W bulidach się tam nie znam ale w low lvlach wystarczy ostrze nieskączoności i widmowy tanceż

Opublikowano

Ładny poradnik.Like wciśnięty.Ale mam też uwagi- jako pierwszą umiejetność powinniśmy rozwijać Q.W bulidach się tam nie znam ale w low lvlach wystarczy ostrze nieskączoności i widmowy tanceż

ZAWSZE SIĘ PIERWSZO ROZWIJA E dla 15 DMG'a w jungle i jest to poradnik nie dla low lvli. :) Widmowy tancerz może być, lecz jest dla noobów jak IE.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mam go ocenić ?

Do dupy jest....

Przeciwników powinieneś jeszcze raz przemyśleć.

Wyjdź trollu. :)) Pokaż "swoje" okey? Ty jesteś do dupy :< Byś mógł powiedzieć co jest złe hejterze. :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie jest źle ale myślę że przydało by się trochę więcej w atack speeda. Reszta dobra łap like.

Chyba cię porąbało! Q??? Pierwszy musi być Styl Wuju.

Opublikowano

Nie jest źle ale myślę że przydało by się trochę więcej w atack speeda. Reszta dobra łap like.

Chyba cię porąbało! Q??? Pierwszy musi być Styl Wuju.

Atack speed starczy na tym buildzie :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Trolol? Nocturne dość trudny przeciwnik? Kiedy w 3vs3 spotakałem go na solo to nie wiedziałem co mam robić. Próbuję harashu z Alpha Strike - Nocturne włącza W i tyle widziałem harashu. Próbuję go zgankować używając alpha strike - tarcza i niebotyczne zwiększenie AS. Z łapki dostaje prawie tyle dmg co Yi z włączeonego E a kiedy próbowałem się zhealować perfidnie fearował psując na szczęście tylko kawałek heala ale jednak. Ja włączam ulti - on włącza youmoo. ZUO na linii.

Szczerze dla mnie - nocturne jest prawdziwym koszmarem. Co najmniej 9,5/10 ;)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak sobie chciałem poczytać poradnik do jungle. Temat wskazuje, że build jest na mapę twisted treeline a poradnik do jungli dotyczy mapy summoner rift, co się dzieje?

Opublikowano

Poradnik jest na summoner rift. :)

@DO MODERATORÓW

Proszę o zmiane tematu na Wuju na Summoner Rift :) Dziękuje :>

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ciekawi mnie co to są "summonery"... Jak już to summoner spells.

2.jpg

Trudność 5/10

-Także dość słaby champ. Można go łatwo rozwalić w early.

Olaf dość słaby champ? Widać nigdy się z nim nie spotkałeś... Nawet w early nie sprostasz dobremu olafowi... True dmg+Q+dmg i lifesteal z W...

Śmieszne rzeczy piszesz o tych "Wrogach".

Opublikowano

Ciekawi mnie co to są "summonery"... Jak już to summoner spells.

Olaf dość słaby champ? Widać nigdy się z nim nie spotkałeś... Nawet w early nie sprostasz dobremu olafowi... True dmg+Q+dmg i lifesteal z W...

Śmieszne rzeczy piszesz o tych "Wrogach".

Ty śmieszny jesteś, gdy go spotkałem harasowałem z Q jak chciał we mnie rzucić toporek odpalam Yoummuu i uciekam. :) I jak mam low hp i chcę mnie zabić to R + Yoummu i w parę sekund jesteś pod turretem i gówno ci zrobi :) A o Summonery to każdy wie o co chodzi.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Forti już dawno niema. Garnizon jest, a poradnik niby na summoner rifta.

3 miesiące gry i 100 gier jedną postacią ? Hahahha <3

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Forti już dawno niema. Garnizon jest, a poradnik niby na summoner rifta.

3 miesiące gry i 100 gier jedną postacią ? Hahahha <3

Mówiłem, że pisałem ten poradnik dość dawno. Boże.... Pamiętam te nocki z kumplami i 20 meczy w jeden dzień <3.

PMK3yt4.png

Opublikowano

dobry build ,lecz na 1 lvl nie daje rady zrobić junge ;(

To jak grasz rankeda, powiedz dla chłopaka z mida by pullnął ci. A jak chcesz sam to masterki i runy z poradnika trzeba.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...