Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz Patchera? Poproś O Niego Tutaj.

Lolkacye2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Potrzebowałbym No-Delay + atak z Slash Blast na całą mapkę (max lvl) i mam pytanko: Czy jest aktualnie DEMI(żeby zbieralo mi loota pod nogi) ale używając SB??

Serwer: EMS

JOB: Soul Master (KOC)

Dzieki wielkie ;p

Kurwa, żal mi Cię dzieciaku :/ Czy kurwa nie umiesz przeczytać całego jebanego tematu, kurwa już 10 raz pisze że na 2 stronie jest patcher(jeśli link wygasł, pisać), ale kurwa nie dociera, mówię to również do innych pojebanych dzieci :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludziska, a ja prosiłbym o :

Svac : Gryphon

Mapa : NLC Highlands

I oczywiście EMS versja 57

Oraz :

Skill: Fire Pillar

Wersja MS: EMS v57

klasa: KoC, Flame Wizard

Dziś był update

Opublikowano
Ludziska, a ja prosiłbym o :

Svac : Gryphon

Mapa : NLC Highlands

I oczywiście EMS versja 57

Oraz :

Skill: Fire Pillar

Wersja MS: EMS v57

klasa: KoC, Flame Wizard

Dziś był update

Zrób sobie na podstawie v.56 tylko nie wiadomo czy ab będzie.

Jak to dziś update jak dziś jest 21.10.09 ?

I co chcesz na ten skill ND/DEM ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

iRoku, download do Twojego patchera niestety mi nie działa. Mógłbyś podrzucić nowy ? (Zależy mi na: Nd fire Pillar, DEM & ND Slash Blast dla Warrior, tylko dla leveli 1, 10, 20, ND Magic Claw dla Magician.)

Opublikowano

Wybaczcie mi ignorancje! Mam 0 pojecia o MS, ale zalozylem sie z kumplem ze w pol roku bede mial wiekszy poziom niz on...(zawsze bylemdobry w RPG-i) Otoz lipa.Maple to nie jest rpg. Zaczynalismy od zera, a nagle on ma ok 50lvl a ja 20, wtedy znalazlem to forum i sciagalem na slepo wszystkie patche:D (gram magiem atakuje fire pillar, wczesniej clawem), zalozylem nowe konto i zrobilem nowa postac, takze mnie nie rozpozna...teraz on jest 53 do mojego 48, a on mysli, ze ja mam 28:D Zaklad jest do 1 listopada...Sciagnalem juz z tego forum sciaganie gryfow w jedno miejsce, ale nie mam szybkiego ataku, nodielay z tego co wyczytalem...pomocy. Tylko patch bo nie umiem dzialac na tych wszystkich cheat enginach(wiem, ze do tego nie trzeba byc einsteinem, ale trzeba troche poswiecic czasu a ja nie mam) itp.

Opublikowano

Mój patcher, jest tam ND Fire Fillar, ściągnij to będzie szybko waliło. Jak link nie działa to napisz a ja jutro wstawię bo dzisiaj już nie zdążę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up a wersji maple story to już nie łaska podać co ??? dostaniesz patchera jeśli poddasz wersje bo tak to nikt nie będzie robić na slepo

:P

Opublikowano

Elo mam taki problem

Włanczam maple wszystko ładnie pieknie sie ładuje

Potem gdy mam już się logować gra się wyłącza i pisze :

HackShield: Hacking threat detectd (0x0001705)

A co najlepsze nie robiłem jeszcze ani jednego hacka bo zawsze sprawdzam czy działa maple

ale coś nie działa. Nie ma hacków a hack shield coś wywala pomocy!!!

Próbowałem patchować dziesiątki razy a nawet ściągnąłem nową instalkę wersji 57

i dzieje się to samo proszę o pomoc!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...