Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz Patchera? Poproś O Niego Tutaj.

Lolkacye2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujesz patchera, ponieważ sam nie umiesz sobie z tym poradzić?

W tym temacie możesz poprosić o zrobienie go dla ciebie przez innych.

Requesty proszę składać wg. tego schematu:

Potrzebuję: (nazwa hacka, np No-Delay)
Skill: Nazwa skilla, np. Lucky Seven
Wersja MS: GMS/EMS
klasa: KoC/Normalny

Gotowe patchery:

@lognomaniak

no delay sb dem lvl 20 KoC by Kacye

@EpiC

svac crows

Kacye kolega powedzał żebym cię przezywał na pw . Pierdol się suko jebana , w chuja czytać nie umiesz , zamknij morde ciągo-drucie bo zaczynasz mnie poważnie wkurwiać. Jak się coś nie podoba to idz do burdelu .Jak chcesz jeszcze mocniej dostać w dupsko to suko pogadamy na gg

Pozdro dla Xajo-back i jego uprzejmosci :*

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podpinam, jeśli po tygodniu okaże się , że temat nie wypalił (mało próśb i niskie zainteresowanie), odepnę. @topic zmodyfikowny, nazwa zmieniona, wszystkie posty usuniete i sticky.

Opublikowano

Jezusie Święty. Czy wy na prawdę nie umiecie zrozumieć tego, że nie można pisać nic poza linkiem do patchera lub prośbą o patchera (wg. schematu) Rocky jesteś trzecią osobom która dostanie 20% za nie umiejętność poprawnego czytania. Za ten post RÓWNIEŻ powinienem dostać 20%, rozumiecie? Tylko Prośby&Odpowiedzi, nic więcej.

Opublikowano

DexSio pisałes ze chcesz sie zając svacami to mi by sie na gryphonsach przydał w takim miejscu zebym itemki mogl zbierac

@edit

dobra juz nie trzeba sciagnołem fireworka i sam zrobilem xPPP

Opublikowano

Epic wiesz ile by to komus zajeło , nie da sie chyba zrobic czegos takiego chyba ze przez tydzien przy kompie non - stop

P.S. : ale jak sie da to ja zamawiam to samo xP

Opublikowano

No dealy Slash Blast EMS:

xxxx://www.megaupload.com/?d=CGCRGIWE

Epic 2 tematy wyzej masz sVaca na wiekszosc latajacych mobow pod ems

Na wszystkie latajace moby da sie ale najpierw wole nauczyc sie robic patchery xD

btw.Lead wlasnie sie ucze robic patchery ;]

Opublikowano

Potrzebuję: Dem (zabijajacy caly respawn [wazne zeby bylo wiecej niz 3] )+ ND

Skill: Spirit + Fire Pilar Flame Wizzarda (fajnie by nd bylo dla 2 skili 1,4,7,10.13 itp )

Wersja MS: EMS wersja 56

Klasa : KoC

Opublikowano

Hack: No Delay i demi (i takie cos zeby mnie nie bily potworki)

Wiersja: EMS

SKill: sumon (ale zeby tak szybko bil

Klasa: Flame Wizard

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

.......Jeśli jeszcze raz ktoś poprosi o patchera do czegoś, co zostało juz w temacie wymieniona ( nie ważne czy w formie prosby czy w formie patchera) to będą kary (10%) za nie umiejętność czytania całego tematu przed postem. Jeśli będzie się to notorycznie powtarzało to temat po prostu zostanie zamknięty.

@up

Najpierw dowiedz się co to jest to ,,ściąganie mobków'' , oświeci cię wtedy że kilka postów wyżej właśnie to masz. Razem z twoim sb dem nd dla koca. Wiem, że i tak masz w dupie co ja ci napisze bo zarejestrowałeś się tu tylko po to żeby zleechować jakiegoś HAXa, ale regulamin obowiązuje wszystkich.

Opublikowano

Mam Maly problem z tym Skill.wz jak chce zaatakowac shast blastem to mi wylacza maple nie wime co biega ! prosze o pomoc i jeszcze 1 pytanie jak przesunac potworki tak aby bic je bo mam latajace i nie moge ich dosiegnac ! Shast Blasy Z KoC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...