Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie jest do dupy, czy ktoś umie mnie pocieszyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sprawy, możesz się powiesić, nikt nie będzie płakał, uwierz mi. :)

Ciekawe jakby ktoś z Twojej rodziny się powiesił czy dalej byłbyś takim cwaniakiem.

Autorze tematu, myślę, że moja lektura na PW Ci pomoże. :)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jak nie macie mądrości do napisania to tylko mi jedno słowo przez mysł przechodzi

WYPIERDALAĆ

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Napisałem PW do autora tematu, mam nadzieje że jakoś mu pomogłem.

Ale jedno mogę jeszcze wtrącić.

Samobójstwo może i to najłatwiejsze wyjście ale...

1: To jest grzech śmiertelny jeśli już w katolików się bawimy.

2: Udowadniasz tym, że ludzie otaczający cię mieli racje co do ciebie, pokaż im że tak nie jest.

Opublikowano

Nie masz rodziców, kurwa?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie piepsz że się powiesisz bo sam wiesz że teego nie zrobisz.

Posłuchaj dobrego rapu i przemyśl sobie wszystko na spokojnie: )

Nie przejmuj się problemami,bo cie przerosną.

Oceny poprawisz na spokojnie.

inni mieli gorzej (nawet jedna osoba z tego forum miała taką sytuacje o której sobie nawet nie wyobrażasz,i szedł przez życie z uniesioną głową).

btw.Jebać te dzieci z obrazkami, włączcie sobie metina bo tam nie macie problemów.

Opublikowano
2 kl GIMNAZJUM....

Życie na prawdę musi być dla ciebie ciężkie, masz na prawdę poważne problemy, ale nie przejmuj się dasz radę.

Poważnie ci współczuje

:(

@Roy

Oszołomku a ty co niby starszy a nawet prostej matematyki nie potrafisz ;<

; )

Opublikowano

Chłopie ja też kiblowałem dwa 2 w twoim wieku nie z takich sytuacji sie wychodziło. Pamiętam jak byłem dwa lata temu w Afghanistanie wpadłem w zasadzkę wyjebało obok mnie mina ale dobrze kierowałem hamerem wiec nikt nie zginą i dostałem dwa medale a teraz opalam dupe w Bratkowicach.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Życie na prawdę musi być dla ciebie ciężkie, masz na prawdę poważne problemy, ale nie przejmuj się dasz radę.

Poważnie ci współczuje

:(

@Roy

Oszołomku a ty co niby starszy a nawet prostej matematyki nie potrafisz ;<

Nom, druga gimbazjum - musi mieć na prawdę ciężko -.-

Niech umrze, będzie mniej idiotów na przyszłość. Selekcja naturalna, przetrwają najsilniejsi.

Jak masz patole na hacie, to dzwoń na niebieską linię, czy jak to się tam nazywa, a nie wypisujesz farmazony na forum.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Idź sie zajeb jednej cioty mniej

Weź ... idź.

Co do tematu, nie wieszaj się, pełno osób ma takie życie, kumpel ma w gim 9 jedynek i się śmieje z tego, nie warto tak przeżywać tego.

Spróbuj się pouczyć trochę, na tych dwójkach, pisz w Zadania Domowe, na pewno Ci pomogą ;).

Opublikowano

Chemia, angielski i niemiecki łatwizna nie? 2 kl GIMNAZJUM....

Też chodzę do 2 gimnazjum z chemi mam 4 angielski na 5 poprawie a niemca nie mam francuski mam 3/4.

Na te przedmioty wystarczy poświęcić 1h lub mniej aby nauczyć się na sprawdzian choć ja poświęcam 15-20 min :D

logo1.png
Opublikowano

Zbyt poważna sprawa, żeby sie z tego śmiac(nawet jesli sa to zarty), a zbyt malo prawdopodobne, bym wział to na serio, wiec nie wiem co myslec ;x. W kazdym bądź razie, jesli chcesz pomoc, to chetnie ci pomoge z angola(mialem 5 w gim), niemca(mialem 6) i troche mniej z chemii, ale zawsze ;d

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Życie dla mnie powoli traci sens, rodzina się odemnie odwraca, koledzy też, nauczyciele krzywo na mnie patrzą.

Mam problemy w szkole, grozi mi kibel. Trzy zagrożenia z przedmiotów których kompletnie nie ogarniam.

Myślałem już nad samobójstwem, obiecuję sobie ze jak będę miał kiblować to biorę linę i się powieszę.

W w liście pożegnalnym napiszę treść ujawniającą jacy naprawdę są nauczyciele, może jedno samobójstwo

da im do myślenia...

Nie chcę tylko, aby ktoś przez mnie cierpiał. Może ktoś jeszcze mnie wspiera, jednak to wszystko staje się nieważne,

bo rodzice zapowiedzieli mi co zrobią kiedy nie przejdę.

I wierzcie mi nie mam zamiaru przez to przechodzić, muszę się komuś wyżalić może wielu z was ten post rozśmieszy,

potraktujcie go jednak poważnie, nie mam się do kogo zwrócić, więc wyżalam się tu.

Koleś ty nawet nie wiesz jak wygląda życie. Jestes jak Wielkim Cień. Co jest z tobą ziomek? Powiesisz się z powodu jebanej szkoły lub to że nie masz charakteru i osoby?

Nie z takiego gówna się wychodzi. Pomyśl o ludziach w Afryce nie mają domu nie mają żywienia a w każdej jebanej chwili może przyjechać Grupa Z Sierra Leone i Rozpierdolić cała wioskę o Tak. Nie pierdol Głupot i Wstawaj i ruszaj Dupe do Walki z życiem :ninja:

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Witaj , może zacznę od tego , nikt z nas nie jest psychologiem który mógłby ci pomóc najlepiej , zawsze ktoś ci pomoże , nie odczułem nigdy czegoś takiego , ale wiem że to może być bolesne , ale nie poddawaj się ! .Jak chodzi o rodziców , oni się nie odwracają po prostu mają dosyć wszystkiego , że mój syn źle się uczy i nie ma już sił , jest to normalne u rodziców , sam byłem kiedyś dzieckiem i wiedziałem jakie to uczucie . Mogę ci tylko poradzić to , nie ucz się bezsensu jak nie rozumiesz , bo to nic ci nie da , idz do prywatnego nauczyciela który ci w tym pomoże , i w tedy możesz z nauczycielem rozmawiać o poprawie oceny . Jak poprawisz oceny , to powinno wszystko być dobrze , ale jednak jak by nie wiadomo co by się stało , skontaktuj się z psychologiem który ci pomoże rozwiązać problem z rodzicami , oraz innymi sprawami , które utrudniają ci życie . Broń boże nie myśl że ja ci ubliżam z psychologiem , ja ci tylko chcę pomóc w jakiś sposób . Pamiętaj nie poddawaj się , jak nadal masz ten problem.

Pozdrawiam.

Sławianowski Hubert Center-Game

Opublikowano

ja pierdole - ja mógłbym powiedzieć że zycie jest do dupy. (lepiej byś nie wiedział co się stało)

Jakoś nie mam tendencji do powieszenia się.

A tobie radze pójść do psychologa.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Jutro dzień bez stanika , pocieszy cię sam widok ;)

A tak wgl , to czemu szukasz pomocy w internecie , kup piwo , idź gdzieś na spacer , wypij je i pomyśl , ile fajnych (co ja gadam zajebistych) rzeczy może cię ominąć

Opublikowano

chyba spaliłeś fms na +9 śr 50 z kd +4 że tak piszesz

Jeśli ma ktoś cię pocieszyć to tylko znajomi, rodzice z RL a nie tutaj szukasz pocieszenia..

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Nowicjusz
Opublikowano

Do lekarza przychodzi kobieta ze śledziem na głowie i mówi doktorze ktoś mnie śledzi

Mam nadzieję że ten o to powyższy żart poprawi humor nie tylko tobie ale także każdemu użytkownikowi forum

hehelmans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...