Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie jest do dupy, czy ktoś umie mnie pocieszyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nerwy zacznij palić mówię że bardzoo pomaga xD

A z kolegami to różnie bywa, nie raz się z kolegami po mordzie leje a na drugi dzień się śmieje nawzajem że bić się nie umie ;D

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest forum o grach komputerowych, internecie - nie jakieś żal.pl, jeśli nie masz motywacji do nauki to zrób rozbieg i pierd*lnij o ścianę i Ci się za chce, w domu zero dyscypliny, walnął bym raz, drugi i już by była pełna motywacja.

Opublikowano

o.O

Zamiast pisać na forum, usiadłbym z rodzicami pogadał szczerze, z nauczyciela też się da dogadać.

Jak gadasz z nauczycielem rozmowa sam na sam jest całkiem inna niż w klasie +20 osób do ogarnięcia

Im też nie chce się codziennie zostawać za darmo po godzinach i nas do skutku poprawiać

Nie można podchodzić do życia w tak negatywny sposób, trochę chęci i zaangażowania i dasz rade

Spróbuj a nie pożałujesz

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ja sie wogole nie ucze i same trójki inteligencja :D

Powiem ci prawdę

Jesteś ciotą jak tak chcesz ucieć od problemów

Jakbyś stopniowo problemy załatwiał byś sie wyrobił na prostą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie wieszaj sie!Życie napewno miło ciebie zaskoczy i to nie raz!Uśmiechnij się:)Jeśli czegoś nierozumiesz z tej chemii to możesz zawsze napisac na mpc w pogaduszkach.Z angielskiego i niemieckiego może zgłoś się do odpowiedzi ze słówek.(Ja jak zawsze czytam głośno z dobrą myślą że na pewno się nauczę to pomimo ogromnego hałasu w miom domu się można się nauczyć, może nie od razu ale coś do główy wejdzie :)

Opublikowano

Uwierz mi, ludzi trafiają gorsze nieszczęścia. Gdybym tak myślał to zabiłbym się już pewnie z 30 razy.

Twoje życie nie jest złe! Uwierz w siebie i szukaj radości, nie smutku! :)

Nie staraj się przypodobać wszystkim, ktoś na pewno cię doceni - dziewczyna, przyjaciel :)

Myśl pozytywnie!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

O Ja Pierdolę miałem dokładnie to samo tylko ,że mam dziewczynę :D

Wiesz co ci napiszę kolega miał 17Lat zawalił budę z dziewczynę kochał na życie był z nią 4lata i wiesz co zawalił szkołę średnią podajże 2klasa technikum elektryczne zawalił chemię i nie zdał...

I w nocy wziął sznur i się powiesił miał 17lat.!!! Mam go na FB nie będę podawał imienia i nazwiska bo to by było chamskie..

Ty ,żebyś wiedział jego dziewczyna go opłakiwała miał na FB z 100 zdjęć z nią wiesz jak mi jego szkoda było.

Top@

Słuchaj ty się nie martw bo jak nie zdasz to świat się nie wali ...Zagadaj do dziewczyny jak dostaniesz kosza też nic się nie stanie..Po prostu bądź sobą ..Niech cię polubi takim jakim jesteś.

Ja tak samo na dwójkach jeździłem w 3 klasie gimnazjum miałem zagrożenie z Historii i Geografi i miałem 4tygodnei na poprawę bałem się ,że nie zdam ale zdałem.Stary świat się nie kończy na szkole i na dziewczynie.

Opublikowano

A z kolegami to różnie bywa, nie raz się z kolegami po mordzie leje a na drugi dzień się śmieje nawzajem że bić się nie umie ;D

Nic do ciebie nie mam chłopie ale weź go do nałogów nie namawiaj, zacznie palić, popadać w zadłużenia i w ogóle już nie będzie sensu życia widział

@Top

Chłopie weź się w garść, pogadaj z nauczycielami, wytłmacz na czym sprawa stoi i spytaj sie czy z teorii samej nie możesz np.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Palić, nie pal. Sam niestety zacząłem i był to największy błąd w moim życiu. Znajdź radość w życiu bez wspomagaczy :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dziękuję za wsparcie, i za pocieszenia.

Czy mogę na was liczyć i na waszą pomoc jeśli chodzi o wytłumaczenie kilku kwestji z przedmiotów których nie ogarniam?

Opublikowano

3xUp bez komentarza,

Top: Mogę ci dać takie pocieszenie że zawsze mogło być gorzej, masz może objawy depresji?

Opublikowano

Dziękuję za wsparcie, i za pocieszenia.

Czy mogę na was liczyć i na waszą pomoc jeśli chodzi o wytłumaczenie kilku kwestji z przedmiotów których nie ogarniam?

Jak będę umiał pomóc to chętnie pomogę ZA DARMO.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Powiem tak.

Są też tacy co mają gorzej od ciebie, wiem to po sobie. Jedynie co mogę doradzić, to mieć podniesioną głowę przeciwnościom losu, tak jak ja to mam od nie dawna.

Też miałem problemy w szkole, z rodzicami i te sprawy. A teraz ? Tylko z kobietami hehe. :P

Opublikowano

Ziomuś, weź daj sobie spokój i odpręż się na chwile chociaż, ucz się jak jesteś zrelaksowany, wkuwanie niewiele daje, czerp radość z życia, poznaj przyjaciół, baw się, rób to co uwielbiasz robić.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Specjalista
Opublikowano

1338148343-U231645.png

@Zero, jakiej matematyki Hę? Bo jeśli chodzi o wiek to strzelałem i pomyliłem się tylko o rok.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Chemia, angielski i niemiecki łatwizna nie? 2 kl GIMNAZJUM....

ja tez 2 gim

ja tez z chemi jestem zagrozony 11 pał i jedna pozytywna czyli 2 wiec sie nie przejmuj

rezste to na lekcjach sie zgłaszaj i wg nauczyciel to zauwazy chodz na poprawy spytaj sie co musisz poprawic i bedzie dobrze uwierz mi :))

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Może samobójstwo w pewnym sensie byłoby wyjściem, ale Ty nie chcesz się zabijać, tylko chcesz po prostu zwalczyć swoje problemy.

Ja na Twoim miejscu olałbym poniekąd rodzinę, i miał na celu oceny, aby wydostać się z zagrożeń, i potem mieć wyższe, dla lepszej pracy.

Teraz jak sobie zmarnujesz życie na smutek, to potem będziesz tego żałował.

Skoncentruj się na swoich zaletach i pasjach, to co potrafisz robić najlepiej i w dodatku mocno Cię jara.

Przyjacielem może być Bóg, muzyka, oraz na początku Ty sam dla siebie możesz być przyjacielem.

Wiem, że początki zawsze są trudne, ale jeśli z tego wyjdziesz, potem będziesz o wiele bardziej silniejszy psychicznie.

Pozdrawiam.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Samobójstwo? Najgorsza mozliwa śmierć. Kończysz zycie tu, a tam idziesz na wieczne męki do piekła.

Ja doły tez czasem mam, przechodzi z czasem, bo ,, czas goi rany" . Pomysl o czyms pozytywnym, np jestes w czymś dobry.

Jak zmienic wszystko? Łatwo w kit.

RODZINA-przeproś, powiedz, że ich kochasz

KOLEDZY-idź z nimi na frugo i cipasy, staw im, przeproś i po kłopocie

NAUCZYCIELE-takze szczerze przeproś, bądź aktywny.

NAUKA-idź na wyrównawcze, zostań po lekcjach, nauczyciele na stówe wytłumaczą

DZIEWCZYNA-daj se na razie spokuj, znajdziesz za parę lat :D

It's all to do.

Pozdro!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...