Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie jest do dupy, czy ktoś umie mnie pocieszyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Życie dla mnie powoli traci sens, rodzina się odemnie odwraca, koledzy też, nauczyciele krzywo na mnie patrzą.

Mam problemy w szkole, grozi mi kibel. Trzy zagrożenia z przedmiotów których kompletnie nie ogarniam.

Myślałem już nad samobójstwem, obiecuję sobie ze jak będę miał kiblować to biorę linę i się powieszę.

W w liście pożegnalnym napiszę treść ujawniającą jacy naprawdę są nauczyciele, może jedno samobójstwo

da im do myślenia...

Nie chcę tylko, aby ktoś przez mnie cierpiał. Może ktoś jeszcze mnie wspiera, jednak to wszystko staje się nieważne,

bo rodzice zapowiedzieli mi co zrobią kiedy nie przejdę.

I wierzcie mi nie mam zamiaru przez to przechodzić, muszę się komuś wyżalić może wielu z was ten post rozśmieszy,

potraktujcie go jednak poważnie, nie mam się do kogo zwrócić, więc wyżalam się tu.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to jest marna prowokacja

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nie jestem jakimś debilem co wiecznie wariuje, staram się być dobrym.

Tylko jak zwykle nie wychodzi, uczę się 5 godzin, nonstop nos w książce i jakoś nic do łba nie wchodzi.

Mógłbym 24h siedzieć i nie ma co....trzeba zakończyć swe życie w wieku 15 lat.

Opublikowano

Jesli nawet to prawda co piszesz to przechodzisz takie zaburzenia wieku czy jakos takie cóś , wiec kazdy 15 latek Mowi ze zycie jest do dupy chodz nic o nim nie wie , ja sie ucze moze 30 min lub 1 h gora i jade na samych dwojach (3tech ) oczywiscie nie ze wszystkiego dwoje , ale mniejsza z tym , ja bym na twoim miejsc poszedl na dwor znalazl dziewczyne i nowych kolegow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja też jadę na samych dwójach i wkurwia mnie ta szkoła i nauczyciele dobijają mnie ;/ po prostu bez sensu się uczę ;/ bo sporo tych rzeczy co się uczę mi jest nie potrzebne ;/ mam je w dupie ale i tak muszę z nich po wyciągać na dwójki ;/ ja jak jestem wkurwiony oglądam Anime Albo gram w gry to jest taka jak dal mnie ucieczka od rzeczywistości , ja myślałem o samobójstwie ale dużo rzeczy nie zrobiłem jeszcze więc już nie myślę o tym o samobójstwie życie jest kurewsko trudne :D

Opublikowano

Szczerze to ja się uczę max. 1/2h dziennie i jadę na 4/5 . W życiu zdarzają się trudne chwile i nie możesz się od razu załamać .

Opublikowano

Ok, mialem 8 egzaminow - zawalilem 6. Pare tygodni pozniej mialem 6 egzaminow - zawalilem 5. Teraz beda nastepne, ucze sie? Pierdole! :)

Nauczyciele krzywo na mnie patrza, ja na nich tez mam wyjebane. Koledzy ... sory ale u mnie w szkole nie m Frajerow.

Rodzina, drobne przeczki z mama - jak w kazdym normalnym domu.

Musisz to przetrwac, takie jest zycie. Gdyby nie bylo przeszkod bylo by nudno. Co do samobojstwa, Zbyt slaby by przezyc, zbyt silny by umrzec.

Kujawiaczka i doprzodu :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Życie dla mnie powoli traci sens, rodzina się odemnie odwraca, koledzy też, nauczyciele krzywo na mnie patrzą.

Mam problemy w szkole, grozi mi kibel. Trzy zagrożenia z przedmiotów których kompletnie nie ogarniam.

Myślałem już nad samobójstwem, obiecuję sobie ze jak będę miał kiblować to biorę linę i się powieszę.

W w liście pożegnalnym napiszę treść ujawniającą jacy naprawdę są nauczyciele, może jedno samobójstwo

da im do myślenia...

Nie chcę tylko, aby ktoś przez mnie cierpiał. Może ktoś jeszcze mnie wspiera, jednak to wszystko staje się nieważne,

bo rodzice zapowiedzieli mi co zrobią kiedy nie przejdę.

I wierzcie mi nie mam zamiaru przez to przechodzić, muszę się komuś wyżalić może wielu z was ten post rozśmieszy,

potraktujcie go jednak poważnie, nie mam się do kogo zwrócić, więc wyżalam się tu.

heep.jpg

Między myśleniem o samobójstwie a popełnieniem samobójstwa jest długa przepaść. Wykuj te 3 przedmioty, jeszcze miesiąc do końca roku, zdasz je i będziesz cieszyć się wakacjami :)

Opublikowano

Słuchaj ziomek, oceny Ci w życiu niczego nie dadzą. Wiele osób, teraz bogatych i sławnych, w szkole byli debilami. Co do dziewczyny - poznaj ją, zagadaj. Jeśli Cię odrzuci - nie martw się. Jak to mówią "tego kwiatu jest pół światu". Nie łam się ziomuś i odsłuchaj:

P.S. Może muzyka reggae Cię pocieszy ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Przyzwyczaisz się na 2 gówno trzeba umieć kilka regułek.A z matmy kilka wzorów.

Jak się jest nieukiem zawsze się nim zostanie serio ja nie wiem jak można z jakiegoś przedmiotu mieć 1 ;(

logo1.png
Opublikowano

Co do dziewczyny to podbijaj i tak masz się podobno wieszać to co ci zależy? Jak już ktoś pisał między myślą o samobójstwie a samym samobójstwem jest granica której nie przekroczysz bo szkoła to nie jest powód do wieszania...

Co do szkoły jeszcze to możesz mieć 2 poprawki w wakacje z czego jednej możesz jednej nie zdać (chyba jesteś w II klasie?)

Pomyśl sobie o rodzicach jak będą się czuli że się powiesiłeś jak ostatnia szmata na drzewie. Nie będzie ci ich szkoda? heh samolubne myślenie

Jak nie lubisz gadać z starymi to idź do pedagoga ale z innej szkoły i będzie anonimowo i poradę uzyskasz.

Opublikowano

Żeby się powiesić trzeba mieć w sobie dość odwagi, oceny to nie wszystko.

Koledzy? Też mam takich pesudo-kolegów ,ale mam to w dupie zawsze idę własną drogą nie patrząc na innych!

Najlepiej zajmij się czymś jakąś sztuką walki, śpiewaniem, graniem na czymś bądź czymś innym nie zważając na innych. Dzięki temu życie twoje będzie inne.

Tyle ode mnie i rozumiem twój stan doskonale.

P.S.

Jak chcą Cię udupić to się przepisz do innej klasy/szkoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...