Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineUniverse [200 slotów][Roleplay+Survival][No-Premium][24/7h][Pełna automatyka]

BoskiNieOgar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMineUniverse [200 slotów][Roleplay+Survival][No-Premium][24/7h][Pełna automatyka]Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

14167629.png

de2zjo.gifAdres IP: 192.166.218.193

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival+Roleplay

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 200

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

LWC,World Edit, World Quard itp

1337425578-U363900.png

Head Admin: Sataris

(GG 5917560) Admin: Shelerini90

(GG 11335372) Admin: Xenon (GG 43131749)

1337425590-U363900.png

ityzostanieszadmem.png

1337425590-U363900.png

Na serverze jest full automatyka. Działki za pieniądze przyznaje automat po zakupieniu działki. Na start można dostać za darmo jeden depozyt w banku w którym będziemy trzymać dotychczasowe pozbierane surowce. Pokoje w hotelu, działki, depozyt jest full z automatyzowane.

Stragany do sprzedaży itemków innym graczom są również a automacie a które się płaci.

Na naszym serverze są :

-Prace

-Gildie itp

REGULAMIN SERVERA!

Zakaz kupowania więcej niż 1 działkę w mieście //Ban Permamentny

Zakaz kupowania więcej niż 1 depozytu w banku //Ban Permamentny

Zakaz kupowania więcej niż jeden pokój w hotelu //Ban Permamentny

Zakaz używania wspomagaczy //Ban Permamentny

Zakaz przeklinania //Ban 60 min

Zakaz spamowania //Ban 5min

Zakaz reklamowania //Ban 15min

Zakaz niszczenia cudzej własności //Ban 12h

Parametry maszyny:

INTEL XENON I7

16GB RAMU

HDD 2X 2TB

ŁĄCZE 100MB/S

oferujemy2121324.png

Opublikowano

Więc ja oceniam serwer tak :

- Są działki i gildie jak by admin zrobił oddzielny świat z którego nie da sie wrócic dla gildi to okej .

- PvP w mieście online .

- Mapa jest bardzo ładna wielki + .

- Administracja miła pomocna .

- Niestety pliki serwerowe do bani ale admin napisał mi że od dziś robione więc spoko .

@down

Dokładnie bo jak będzie sie dało z niego wrócić to typki będa zostawiały pro itemy w domkach .

I dla gildi taki z którego nie da sie wrócic .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@UP dzieki za mini recenzje

Cd. PVP w miescie - zostalo wylaczone.

Pliki serwerowe z dnia na dzien beda konfigurowane (prosze pamietac ze serwer dopiero co ruszyl)

"- Są działki i gildie jak by admin zrobił oddzielny świat z którego nie da sie wrócic dla gildi to okej ." jednakze tej propozycji nie rozumie, oddzielny swiat z ktorego nie da sie wrocic?

Opublikowano

Jutro do godziny 20, na nasz server zostaną dodane PRACE! Dziś za to, podwyższyliśmy ceny w sklepie (Sprzedaż)

Opublikowano

Beznadziejny serwer!

Szukają adminów, i spytałem i za to dostałem bana!

Admin przeklinał, bił mnie i kolegów z miecza!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Administracja to mega noobki : )

Biją i niszczą domu :)

Widzialem jak Admin Root . Podpalił mi dom :)

Beznadziejny serwer!

Szukają adminów, i spytałem i za to dostałem bana!

Admin przeklinał, bił mnie i kolegów z miecza!

Tak dzieci ;) Jeden z was przeklinał - latałna fly i reklamował swój server ;) Dostałeś bana proste tak? W drugą sytuację wątpię bo root admin odpalił serva i poszedł się uczyć, zostałem ja do godz 20. Coś Ci nie wyszła histroyjka ,że root admin podpala domki haha. Tą mapę budowaliśmy 3 tygodnie,że po to aby ją podpalać ;) Po drugie jest plugin przeciwko paleniu się ;)

Opublikowano

Proponujemy wszystkim chętnym do objęcia danego stanowiska o pogranie na naszym serverze minimalnie 7 dni, wtedy pisać podania lub osobno na GG do któregoś z 3 Administartorów.

Opublikowano

Ogólnie serwer mi sie podoba a jestem od 10min.

Poprostu cudo można pogadać :>

wyśmienite polecam Administracje i ogólnie serwer oby tak dalej

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Chciałbym napisać,że server jest full z automatyzowany tzn. Pokoje,działki,depozyty,stragany rozdaje automat ;) Pozwala to na wygodną grę podczas nie obecności Administracji

Opublikowano

Informuje ze za kazda zwerbowana osobe na nasz serwer, mozna otrzymac 50 monet. W stosunku do wartosci waluty na serwerze, nie jest to tak malo

Opublikowano

"

tyle negatywnych opini , wiec nie wbijam "

Te opinie wsytawily osoby ktore prawdopodobnie nigdy na ten serwer nie wbily, wbij i sam sie przekonaj jak jest

Opublikowano

"Root admin podpalił mi domek" Alesz się uśmiałem.Bardzo proszę nie wypisywac bzdur albo nie tworzyc bajek .Każdy admin na serwerze służy pomocą.

Opublikowano
Tak dzieci ;) Jeden z was przeklinał - latałna fly i reklamował swój server ;) Dostałeś bana proste tak? W drugą sytuację wątpię bo root admin odpalił serva i poszedł się uczyć, zostałem ja do godz 20. Coś Ci nie wyszła histroyjka ,że root admin podpala domki haha. Tą mapę budowaliśmy 3 tygodnie,że po to aby ją podpalać ;) Po drugie jest plugin przeciwko paleniu się ;)

Hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...