Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Solo top 6300-którego wybrać?

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah to chyba ty tą fiorą grałeś że nic nie robiłeś bez tiamatów.

Człowieku na fiorze maxujesz tarcze dochodzi ci co lvl 10ad + odbicie pocisku masakra do tego jej ult wymiata!.

wbijasz fiora w tfa walisz maly dmg z ulti bez tiamatow i nic wiecej nie zrobisz. Ten champion jest dobry tylko na linii

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ku*wa prosze was... Elo 890? Wszyscy chodzą i "FIORA TIAMAT ALBO NIC NIE ZROBSZ!!! Z TIAMAT'EM JEST TONS AND TONS OF DMG!" serio? Jeżeli wy bez tiamatów nie umiecie nic zrobić na Fiorze to "better uninstall this game"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

ja osobiscie yoricka nie polecam, według mnie jest poprostu... słaby, tak wiem zara rzuci sie na mnie fala gimbusów ale tak mysle ;c

Opublikowano

Fiorą praktycznie w każdym meczu miałem staty więcej killi niż deadów, bez względu czy przegrany czy wygrany. Po prostu trzeba nią oganiac i rozwalasz każdego :)

Opublikowano

Polecam Lee Sina... skille 2x, potrafi uratować sobie dup* ulti ;d, tarcza, świetny offtank, jeden z lepszych solo toperów w grze, sprawdza się na solo topie jak i w jungli ;p

Opublikowano

Polecam voliego super passyw, wkurzające Q zwiekszony speed ataku z W oczywiście silny dmg z W :) spowalniające E i nawet ult ciekawy bo na tf lejesz wszystkich(wzmacnia pozostałe skile) :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...