Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes która część najlepsza waszym zdaniem ?

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie Heroes III + dodatki!!!

Pamiętam, jak zapraszałem kolegów do siebie na chate i w 8 przy jednym kompie rzeziliśmy... Oj, to były czasy... :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Heroes 5 i dodatek Dzikie Hordy to było coś... Tak szybko jak kupiłem szóstkę, tak szybko ją sprzedałem. Trójka była też dobra ale gorsza niż piątka. Czwórka ma słabą grafikę i złą grywalność jak dla mnie. W resztę nie grałem :)

Opublikowano

V

Poprzednie troszkę się zestarzały, a VI to już w ogóle odstąpienie od klimatów.

Opublikowano

Wszyscy tak hejtujecie prawie 4, a ona należy też do grona dobrych części. Przeszkadza wam to że bohater może się ruszać i jednostki nie potrzebują danego bohatera? Epickie czary oraz to że trzeba wybierać jakie jednostki wybrać a jakie odrzucić. Myśleć wam sie nie chce?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem w Heroes 3 i 5, nowsze wersje są za bardzo naszpikowane efektami itp.. Jak najbardziej 3 jest najlepsza.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdyby połączyć to co jest w heroes 3 z grafika , która jest w Heroes 5 to prawdopodobnie powstałaby całkiem fajna gra ;)

1 Miejsce - Heroes 3

2 miejsce - heroes 5

3 miejsce - heroes 2/1

4miejsce -heroes 1/2

5 miejsce - heroes 6

6 miejsce - heroes 4 :)

To taka lista wg . mnie ;p

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

H3 + Horn of the Abyss; WOG wprowadza zbyt duże zmiany w statystykach jednostek i jest zbugowany

Gra bez hacków, trainerów, itp. daje największą sadysfakcję i przyjemność z gry!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście miałam do czynienia tylko z 3 częściami - 3, 4 i 5.

III / V - obie części według mnie są bardzo dobre.

IV - dobrze mi się grało. Podobała mi się tutaj szeroka możliwość rozwoju swojego bohatera oraz to, że można było nim troszku powojować.

large.gif

Budowniczy
Opublikowano

Osobiście uważam, że część V, Might & Magic była baaardzo dobra ;)

A 2 w kolejności ? No to III-jeczka ;)

Aaaa... wspomnieć te stare czasy, kiedy z kolegami nawalaliśmy w trójkę :D

Opublikowano

Do dziś gram w III, więc jak dla mnie ona na pierwszym miejscu, a zaraz po niej piąteczka.

750x100.png

Opublikowano

Zdecydowanie 3 odsłona serii wraz z dodatkami AB oraz SoD. Mimo swoich lat, gierka ma się bardzo dobrze, sama mechanika jest na wysokim poziomie jak na tamte czasy, wiele rewolucyjnych nowych rozwiązań w porównaniu z poprzednikami dzięki którym Heroes III stało się swoistym klasykiem gatunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...