Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][24/7][33 sloty] Falendar

Petrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę Cię nie rozumiem...

To że się ciągle czepiasz Borysa i przekręcasz wypowiedziane słowa przemilczę...

A co do eventu - Stoi sobie koleś, który x razy już spadł do lawy, więc nie miał eq, co za tym idzie nie było to jakimś wielkim uczynkiem, że go zwaliłem by odblokować kilkuosobową kolejkę...

Czepiasz się dziury w całym - można by rzecz, że czego bym nie powiedział to i tak znajdziesz kolejne wyśmienite dowody jaki to ja oraz cała Administracja jesteśmy źli...

A i co do tego MichuPL - szczerze chciałem ci dać szanse, bo ja na prawdę nie lubię banować ludzi...

b_560_95_1.png
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo widzisz. Ja chcę udowodnić, że "Ogarnięta Administracja" to nie u Was. ;D

I nie tylko ja jestem niezadowolony. I nie chodzi o hejterów jak ja z mpc. Znam wielu ludzi na servie, którzy grają, bo tylko mapka jest niezła. Już ten Borys mógłby chociaż udawać, że ma więcej, bo jak powiedział jeden z Waszych dozorców.

-Nie ważne ile masz lat, ważne na ile się zachowujesz, i pokazujesz się ludziom.

Po czym dodał

-No, ale u Borysa nawet to nie działa, bo zachowuję się na mniej niż 13 ;D

PS Skoro miał X-Raya, to co robił na servie? A zapomniałem, u Was nawet adm ma X-Raya.... Albo banowanie jednej osoby. Dostał bana za fly hack. Spoko. Ale jak wy banujecie, że wchodził jeszcze przez 10x? Zamiast zbanować raz, a dobrze, to później:

Gracz xxx został zbanowany z powodu Lubię Placki/Przyszła baba do lekarza....

To wy nawet normalnie banować nie potraficie?

76561198055299373.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...