Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][24/7][33 sloty] Falendar

Petrick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślisz, że to opinia jednej osoby ? Gra już u nas średnio 15 osób przez cały dzień, a przecież nikt im raczej nikt im nie każe - co nie ?.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Nie polecam. I to nie dlatego, że byłem na nim banowany z 5x, i nie dlatego, że nie dostałem się na stanowisko KidModa. Nie przez to. Ten serv to totalny nieogar. Moderator ma 12 czy 13 lat, kaleczy język polski jak może. Sami widzicie, nawet moderator pisać nie potrafi. Pisze modernator o_O Wczorajszy wieczór wyglądał:

-[Ktoś nowy] Są admini?

-[A] Nie! Robimy pixel-arty!

Inna sytuacja:

-[K] Może mieć ze mną działke XXX?

-[M] XXX tesz chcesz z nim mieć ?

Banowali jedną osobę, bo nie umiała pisać po PL, a ich załoga nie lepsza ;D Wyniki rekrutacji miały być 10, są 9. Miały być 3 osoby, jest z 5 ;x

I jak tu na takim servie przebywać? Nawet bana na IP nie potrafią dać. Albo emoty napisać (zamiast -.-' to -.-\ ).

Także 1,5/10 ;D

76561198055299373.png
Opublikowano

Po 1 : Wyżalasz się bo byłeś pewny na stanowisko KidModa, a tu nagle dostałeś bana co ?

Mówisz, że Mod ma 13 lat i kaleczy język tak ? To prawda ma 13 lat - ale dał wiele działek, pomógł wielu osobom i nie słyszałem na niego złego słowa ( poza Tobą oczywiście)

Po 2 : Zdarza się, że admin jest zajęty i chyba nie jest problem poczekać te 5 minut prawda ?

Po 3 : Brak kompetencji moich adminów i modów na serwerze jest argumentem wyssanym z palca. Każdy kto się dostał w szeregi administracji takie komendy zna.

I nikt nie dostał bana za pisownie, tylko kicka z upomnieniem.

Po 4 : Widać, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem bo w newsie wyraźnie było napisane, że pierwsze 2 osoby dostają kidmoda, a następnie dozorce (Narazie 3 ).

Innymi słowy 2 kidmodów i 3 dozorców.Co do terminu wyniki był dzień wcześniej wieczorem z racji tego, że miało mnie dzisiaj nie być.

Tyle chciałem powiedzieć

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer ;)

b_560_95_1.png
Opublikowano

@Petrick Dobijasz mnie, haha. Adm który czytać nie umie ;D Może zacytuję siebie?

"Nie polecam. I to nie dlatego, że byłem na nim banowany z 5x, i nie dlatego, że nie dostałem się na stanowisko KidModa. Nie przez to."

A ty na to:

Wyżalasz się bo byłeś pewny na stanowisko KidModa, a tu nagle dostałeś bana co ?

Niezłe ;D Tylko ja jadę "Modernatora"? Ty chyba własnego TS3 nie słuchasz. Tam zbiorowo admini wyśmiewają Borysa ;D.

Zresztą, bana sam chciałem ;D Widać ogar "modernatora", zamiast się bronić, jakieś bzdety typu "Wbijać" pisze -.- Pisał to już z 10x w tym temacie ;D

76561198055299373.png
Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie - wiadomo, że jesteś zirytowany tym, że nie dostałeś się na kidmoda.

Oczywiście tego nie powiesz, no bo przecież byłby to uszczerbek na Twoim honorze.

A poza tym rozmowy prywatne na TS3 są jedną rzeczą, a wyśmiewanie członka Administracji na głównym czacie serwera to drugie.

I zanim nie uzasadnisz konkretnie swojego stanowiska w tej sprawie to nie pisz bo tylko się ośmieszasz.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Ty się ośmieszasz dla mnie ;D Post był gotowy 8. czerwca, nie miałem czasu go dodać pod wieczór. A wyniki miały być 10. Uszczerbek na honorze? Phi.

Prywatne rozmowy? Tak, ośmieszanie na TS3 "modernatora", na kanale Publiczny #1 jest rozmową prywatną, a jakże.

Dobijasz mnie człowieku...

Ten serv to totalny nieogar. Moderator ma 12 czy 13 lat, kaleczy język polski jak może. Sami widzicie, nawet moderator pisać nie potrafi. Pisze modernator o_O

Twój iloraz inteligencji, nie podpowiada Ci, że powód to nieogarnięta administracja? No tu Ty się ośmieszyłeś.

PS Dodam, że na serva wchodzić nie warto, bo lata tam gdzieś 8latek z GM który ma muta -.- Każdego wyzywa na TS3. A dlaczego ma GMa? Bo to brat Petricka, haha. 8latek z GM, lol. W sumie dobrze, że ma muta. Nie pisze "tesz" jak moderator, oj przepraszam "modernator".

PPS Jakie częste eventy? Walniecie raz na jakiś czas jakiś labirynt i to koniec. Eventy to były jak ja miałem KM ;] Zresztą, niezły ogar z Was. Nie wyrabialiście się z działkami, powiedziałem, że pomogę. Chciałem tylko permy do komend, ten dał mi KM o_O Następnego dnia, żalą mi się, że nie pomagałem. -.-

Ale, znając życie, odpiszesz, że hejtuję, bo nie dostałem KM. Udowodnisz wtedy, kto się ośmiesza ;D

76561198055299373.png
Opublikowano

Skoro 8 to miałeś cały dzień na wysłanie go dnia następnego - a jednak zrobiłeś to 2 godziny po ogłoszeniu wyników rekrutacji.

Co do TS3, wbiłem tam i mi to wyglądało że tam się wyzywają nie dla tego by się nawzajem urazić ale dla zabawy.

Sprawa 8-latka z creativem. Co on ci przeszkadza?... lata sobie i buduje na uboczu zdala od wszystkich.

Eventy? są i to często, najczęściej to spleef i MobArena. Oczywiście labirynt też jest (bardzo trudny do przejścia), ale po labiryncie są następne pułapki a z kolei na końcu jest spora nagroda, której jeszcze nikt nie zgarnął.

No i pewnie na mój post odpiszesz że zostałem przekupiony czymś przez adminów, ale tak nie jest. Ja jako osoba neutralna chciałem się wypowiedzieć na ten temat gdyż po pierwsze uważam że jest to na swój sposób wyjątkowy serwer, wręcz niepowtarzalny, a po drugie to nie jest miejsce na takie dyskusje.

Opublikowano

Misker, nie uważam, że jesteś przekupiony. Tylko, że MobArena i Spl to nie mogą być eventy, bo same w sb dają nagrodę. Event wygląda tak.:

[Aoot] *No pokoxxie sb na ma..* Idzie ktoś na /ma j?

I to cały event ;D

Sprawa 8latka. Tak przeszkadza. Dlaczego niby jakiś dzieciak ma GMa? Pff.

76561198055299373.png
Opublikowano

Nie każdy może być zawsze zadowolony - zawsze znajdzie się ktoś kto będzie nas hejtował.

A tak w ogóle jak będziesz miał kiedyś młodszego, upierdliwego brata co nie da ci żyć jak nie dasz mu gm to pogadamy ;P

W tej chwili ma zakaz pisania, nawet zakaz wyrzucania przedmiotów - więc nie wiem co to komu przeszkadza, że buduje sobie na swojej działce.

Co do eventów jesteśmy tylko ludźmi - nie jesteśmy maszynami co siedzą codziennie i organizują eventy ( Taka już ludzka natura ;P ).

Dlatego wprowadziliśmy takie pluginy jakie są , a i piramidy mojej też nikt jeszcze nie przeszedł - więc mają ludzie co robić ;)

b_560_95_1.png
Opublikowano

wezcie to usuncie ten serwer to jedno wielkioe hujst..wo kurw...a okradli wszytswkich s;palili domy i nic niema i mowia ze to nie oni . kur.wa adminy jeb....ane

Opublikowano

Tak jarosik, przez 0.5s wpadłeś na trop, że MichuPL to ja -.- Ale jakoś szybko Ci to przeminęło.

10min dawania działki. Pytam się w końcu:

- Kto Cie uczył tego?!

-Noo, Borys.

Oto komendy"

//expand 50 u
//expand 50 d
/region define nazwa gracza

Działkę dał dopiero, kiedy go poinformowałem o błędach i podałem właściwe komendy.

Niby tylko ja mam zażalenia na Borysa?

Cyctat za : OczoJebny

Borys to spasiony dzieciak, co kurwa tylko kickac potrafi.

No, jakiś event. Chciałem, i znalazłem na Was i tu haka. Ktoś skakał na soulsand, jaro albo blokował bo sb latał, albo niszczył ów blok.

Ja i gracz Muha tłumaczymy, że Borys źle Plaskiego nauczył, a jaro na to:

No, on jest niereformowalny.

Na pytanie, czy każdego obowiązuje regulamin, odpowiedział TAK.

- A pkt 3.? [ortyy]

- Od pkt 3. są pewne odstępstwa.

WTF? Rozumiem dysleksja, ale nie nieznajomość języka jak to u niektórych. Gracze mówili, że podczas zabawy obu kidmodów [Ziulko333 i Zavetti] aż oczy im od ortów więdły. Sam admin, ledwo tego przestrzega ;D

Zresztą, @up też jest niezadowolony gracz ;D

PS Nawet bana na ip dać nie potrafią ;D

76561198055299373.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...