Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Które drzewko odblokowywać?.

Breyton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się ale trudno. Ich największym atutem jest to że ich trudno rozwalić. Jak to ktoś ładnie sformuował na swoim tierze mają pancerze jak maus.

Opublikowano

Oj tam 12t zabawa jest od 13 75 elite. Później na 13 90 już bajka. Szczególnie po obniżeniu mu mm.

Opublikowano

@up

A zabawa na bat manie? To jest OP. 2-3 takie czołgi z ogarniętym kierowcą zmieniają przebieg bitwy.

Opublikowano

Ja nie jestem no life żeby odblokować go przez 2 dni. Teraz go dopiero odblokowałem. Jakie najlepsze jest działo do niego?.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Masz na forum i do amx12t najlepsze jest to działo najlepsze czyli to ostatnie na pierwszy rzut oka nie różni się od poprzednich ale ma lepszą penetrację a to duży +

Opublikowano

Zgodze sie z kolega pare postow wyzej. To JEST OP! Kurwica mnie bierze jak to widze ze do mnie jedzie. Ludzie powiedza ,, no ale to jest papierowe " tak zgadza sie tylko, ze ma to ok. 1600 hp. srednio czolgi po 400 zabieraja to pare strzalow odda. Styl gry batem wyglada: Podjechac wpakowac w dupe 6 pociskow i spieprzac. Nie watpie zabawa przednia, ale tylko dla kierowcy :)

kowalesko.png

If You Get Ban, Don't Worry , Don't Cry Take Anfa And Fly!!

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...