Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T1 Heavy czy M4 Sherman

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhemn.. udam, że tego nie czytałem.

Pozdrawiam!

Temat do zamknięcia

ps. nie jeszcze nie :D

x

Opublikowano
xD nie martw się dużo osób jest taka jak ty. Ja mam napoczęte każde drzewko bo ciągle zmieniałem decyzję co do nacji. Dobrze że ostateczną decyzję podjąłeś na forum a nie po poświęceniu paru godzin w grze który koniec końców poszyły by na marnę... xD
Opublikowano

Witam.

Ja też miałem ten dylemat..... M3 Lee grało mi się fatalnie ale, jak już zacząłem dobijać do Shermana to polubiłem tego dziwaka :) Nie na każdej mapie ale na niektórych można było nieźle przeciwnikowi podokuczać :) Szło sie po prostu prawą stroną mapy i z za przeszkód wystawiało tylko działo :)

No ale wracając do tematu ja najpierw przebadałem T1 a potem Shermana. T1 to był mój pierwszy ciężki czołg i jak na razie daje mi dużo frajdy. Gdy mnie wylosują do wysokich tierów tej frajdy aż tak dużo nie jest ale bywają i takie bitwy, że same małe pierdy jeżdżą po mapie a ja strzelam do nich jak do kaczek :) Może to nie jest nic wielkiego, ale kiedyś udało mi się chyba 7 fragów natłuc i pociągnąć drużynę do zwycięstwa... :)

A Sherman?? No cóż.. Lubię go też ale to już inna bajka :) Zwinny, szybki, z działem jak T1…. Dużo zarabia, mało wydaje na reperację. Nie wiem tylko, czy np. Pz III/IV nie jest szybszy i zwinniejszy i z lepszym działem.

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Miło mi, że ktoś nowy napisał w tym dziale. I do tego jeszcze coś mądrego :D

Pozdrawiam!

Ja jak na razie planuje iśćna tego Shermana.. potem może jeszcze zbadam T1 HT

x

Opublikowano

Niee.. żadnych aluzji.

Chodzi mi o to.. że przyszła jakaś kolejna osoba z czymś mądrym :D

x

Opublikowano

t1 ujdzie grać. Moim zdaniem najlepszy heavy V tieru. M6 najsłabszy 6 tieru. t29... To jest miazga. Mam go teraz i miażdze typa 59 na 3 shoty z podpaleniem.

potem t32 też dobry. Bież t1.

09071535498836998897.png

Opublikowano

No drogi ciężkich jeszcze dojdę. Zacznę od M6.. bo będę szedł przez Shermana.

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Szkoda ,że M6 ominac nie można chętnie bym to zrobił bo żeby odblokować samo działko trzeba dużo poświęcić. A co do T1 to z ostatnim silnikiem moze nawet za giga MT robić :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

T1HT jest bardzo dobry. wiele osób porównuje go do starego KV z 107 i wychodził troche gorzej, terza po pachu 7.3 jest on chyba jednym z mocniejszych na swoim poziomie.

Gdy nim grałem ok 1-2 miesiące temu nie odbiegał od KV i bardzo dobrze zarabiał, nastepnie M6 i T29 czołgi bardzo mocne

średniaka dopiero wbijam i jeszcze nie mam zdania. Ale HT polecam

Opublikowano

Ludzie nie porównujcie T1 do starego wujka KV z zisem. Nieraz się spotykałem (fakt faktem że max załoga i czołg też wykokszony) że czołowo z t1 się nawalałem i zazwyczaj jedyne co mi mógł zrobić to porysować lakier. Stary KV był na poziomie M6. Z m6 mogłem walczyć, zazwyczaj wygrywałem ale traciłem ponad połowę życia. Moim zdaniem T1 jest dobry i to tyle. Nie trzeba dużo umiejętności żeby nim jeździć ale za dużo nim nie zdziałasz.(znaczy że nieważne czy grasz 50 czy250 bitew wyniki na tym czołgu będą podobne. Jest on łatwy do ogarnięcia co jest jego zdecydowanym plusem ale daje mniejsze możliwości kombinowania). A jeżeli chodzi o giga meda to większość IS-ów spełnia jako tako ten warunek xD

Opublikowano

Dzięki za informacje.

Teraz to już na prawdę:

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Pozdrawiam!!

(Prosił bym, aby już nie odpowiadać )

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...