Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do was pytanie drodzy forumowicze, a mianowicie mam pytanie dotyczace internetu.

Otoz moj ojciec 30 wrzesnia sie wyprowadza i zostaje bez internetu. Umowa trwa do 30 wrzesnia.

Pod koniec grudnia sie wyprowadzam do niego, ale mianowicie bede potrzebowal internet w owym czasie.

I teraz takie pytanko, czy jest jakis internet bez umowy na czas trwania? tzn ze przyjde danego dnia

chce sie wycofac i nie place zadnej kary ?

Radiowka odpada.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Witam,

Mam do was pytanie drodzy forumowicze, a mianowicie mam pytanie dotyczace internetu.

Otoz moj ojciec 30 wrzesnia sie wyprowadza i zostaje bez internetu. Umowa trwa do 30 wrzesnia.

Pod koniec grudnia sie wyprowadzam do niego, ale mianowicie bede potrzebowal internet w owym czasie.

I teraz takie pytanko, czy jest jakis internet bez umowy na czas trwania? tzn ze przyjde danego dnia

chce sie wycofac i nie place zadnej kary ?

Radiowka odpada.

Zmów pacierz to na pewno ci pomoże i wpadniesz na jakiś pomysł !!!

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 25 2009, 08:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Podłącz się do sąsiada lub przez wifi komUś kradnij ;]

U mnie w bloku same chamstwo mieszka. Cukru im szkoda pozyczyc, a krasc nie bede ;p.

Jutro pochodze popytam. Moze te internety osiedlowe maja cos takiego, albo zapytam sie

o ten proby internet. Nic wiecej mi nie zostalo.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 25 2009, 08:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Podłącz się do sąsiada lub przez wifi komUś kradnij ;]

ja tak robie na komie ^ ^ jakiś debil ma bez hasła neta :D

Opublikowano

Umowa na czas nie określony. Jest takie coś z faktem że drożej od miecha o jakies 20 dychy ? Od operatora zależy zadzwoń po info

Opublikowano
upc.pl 1mbps za 50zł z umową na czas nieokreślony

I o taka odpowiedz mi chodzilo. Ciekawe czy obsluguja na terenie skierniewic, bede musial sie znimi potem skontaktowac.

Dzieki ;)

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Niestety UPC nie obsluguje w moim miescie. Moze ma ktos inne propozycje ? Dodam wrazie czego ze mieszkam w Skierniewicach ulica 19 lutego.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Niestety UPC nie obsluguje w moim miescie. Moze ma ktos inne propozycje ? Dodam wrazie czego ze mieszkam w Skierniewicach ulica 19 lutego.

playonline na karte, niestety za 30zł masz tylko 2gb transferu (zalezy do czego chcesz neta mieć) i albo przez telefon ew. jeżeli nie masz 3g w fonie (edge itp nie łapie, tylko 3g) lub możliwości zrobienia modemu z telefonu to kupujesz modem ale to już ciut droższe, chyba że umowe podpiszesz ale to sie mija z Twoim założeniem.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
playonline na karte, niestety za 30zł masz tylko 2gb transferu (zalezy do czego chcesz neta mieć) i albo przez telefon ew. jeżeli nie masz 3g w fonie (edge itp nie łapie, tylko 3g) lub możliwości zrobienia modemu z telefonu to kupujesz modem ale to już ciut droższe, chyba że umowe podpiszesz ale to sie mija z Twoim założeniem.

Internet do szperania po internecie oraz grania. Z tego co mi wiadomo taki internet jak w playonline na karte to troszke lipka, bo nie mozna pograc zbytnio.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg