Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mieszkańcy wioski

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zbudowałem sobie wioskę npc-tów liczy ona około 70 domów wcześniej jeszcze chyba na wersji 1.1 gdy grałem mnożyli mi się na potęgę, co chwile było widać nad nimi te serduszka i ciągle biegały jakieś małe npc jednak przestałem grać i teraz gram znowu na wersji 1.2.5, a że miałem troche za dużo tych npctów to zrobiłem im mają inwazje zombie (zmieniłem sobie na tryb creative i użyłem jajek spawnujących zombie) zostało około 20 npc-tów, miałem nadzieje że znowu zaczną się mnożyć jednak się myliłem. Co zrobić żeby zaczęły pojawiać się małe npc? Trzeba im coś dać? Stworzyć jakieś warunki?

Opublikowano

Nie możesz nic zrobić. Będą się mnożyły, tylko wtedy kiedy będą chcieli.

Opublikowano

Nie rozwalaj zadnych domów , npc się rozmnażają gdy mają dużo miejsca w wiosce.

Czym więcej domków tym więcej npc

KONTO DO USUNIĘCIA!!!!!!!!!!!!!

PROSZE ADMINOW O USUNIECIE KONTA!!

Opublikowano

Nie da się mieć ochoty na "to" na zawołanie :) Jak chcesz możesz dobudować im parę domków, ale pamiętaj że grunt to cierpliwość ^_^

Game Over

Opublikowano

A może dziewczyny mają już 50+ :D

o tak wgl , nic nie możesz zrobić , będzie im się chciało to zrobią , albo czy już gumki są w MineCraft'cie ?D:

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Anktykoncepcja i bezpłodność :D

Nic nie poradzisz. One są same od siebie zależne. Najlepiej odejdź gdzieś na kilka dni (minecraftowych) może się wstydzą czy coś xD

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Huehuehue : P Może :D pójde do kopali może zrobię hiper orgie jakąś czy coś : d Chyba że wybiłem wszystkie laski w mieście i zostali sami faceci ; /

Opublikowano

Ei , melanż zrób : )

Zabawią się i potem poszaleją , albo walke z zombiakami , napewno bd spragnieni ;p

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

najlepiej wbij na creative i tworz se npc

No tak ale zależy mi na tym żeby byli różnorodni, jak sie same rodzą to mają te swoje kolorowe fartuszki i etc. a z tych jajek spawnujących są tylko Ci zwykli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...