Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wskaźniki laserowe

hossa2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up z twoim podejściem do sprawy to starczy paczka zapałek i szkoło powiększające...

Jak nie wiesz o co chodzi w temacie to nie trzeba się udzielać na siłe

Opublikowano

Ja nie wiem ? sam sobie przeczytaj co napisał Fifolski, czy jemu jest potrzebna wiedza na temat fizyki kwantowej żeby wiedzieć czy związka będzie widoczna ? Goście piszą na allegro że tak jest widoczna, wielu innych ludzi też potwierdzi to , sam potwierdzam że widoczna jest związka w dzień, ponieważ sam mam wskaźnik, więc na h*j on gada o fizyce kwantowej -_-

Jak nie wiesz o co chodzi w temacie to nie trzeba się udzielać na siłe

Zacznijmy że każdy może udzielać się w tym temacie, a tym bardziej osoby które mają oto właśnie ten wskaźnik.

A po drugie sam zacząłem pisać w tym temacie konkrety -_- a nie pieprzyć o fizyce kwantowej .

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ale on wcale nie pisze że musi opanować fizykę kwantową żeby bawić się laserem, tylko o tym od czego zależy jak ona będzie widoczna i jaki będzie miała zasięg. O tym piszę również ja.

@down Przecież jest bez spiny, chyba :P

Opublikowano

Panowie luzno bez spiny.

Powiedzie co sadzicie o tym laserze blaze pro?Sorki za orto

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Bo ja w przeciwieństwie do niektórych jednostek staram się zagłębiać tajniki otaczajacego mnie świata i przedmiotów.

Jeżeli kupuje komputer to sprawdzam jakie ma podzespoły i staram się rozgryzać ich specyfikacje. Nie wystarczy mi wiedza typu "to jest komputer, działa".

Chłopak ma zajawke, niech ją rozwija. Specjalistów od laserów na rynkach nie jest wielu. Ablacja czy nanoszenie warstw jest teraz na topie, fajna kasa.

To że ktoś coś pisze przy aukcji to mój drogi jest jedno, a czy to prawda to drugie. Wrócę do przykładu komputera. Moge wystawić złoma, podać jego specyfikację i bezczelnie kłamać o tym, że na tym sprzęcie chodzą najnowsze gry, chociaż nie jest to prawda, albo jeżeli działają to ilość FPSów jest równa ilości palców u lewej stopy ;)

Ty zakwestionowałeś moją wiedzę a ja tylko się bronię, pokazując że na temat laserów (powtarzam LASERÓW) mam sporo do powiedzenia.

Wypowiadasz się konkretnie, widać że wskaźniki znasz, dlatego nie uciekaj i pomóż koledze. Moje posty były związane z tematem, chciałem tylko wyjaśnić pewne kwestie. To ja uciekam, bo na temat konkretnych modeli wskaźników nie wiem nic i nie mam zamiaru zaśmiecać tematu moimi ciężkimi wywodami.

Pozdrawiam. 5

f.png

Opublikowano

Dobra, dobra xD Podacie jakiś laserek który będzie świecił tak do 3 km i będzie widać wiązkę :D?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...