Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsro

mlodas14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem jak odapalic :P lecz czekam na new neta bo na tym cos mi nie chce odpalic..

edit.

a sprawdzał ktoś ip z stanów zjednoczonych czy pójdzie ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dobra updatuje sie ^.^ Ale tak wolno ... ;/ 40minut update a 16% dopiero :s

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

Heh ^.^ Dziala ip sprzed 2 dni : D Ping raz 400 raz 3000 ;/

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

ejj a ja jak szukam dobrego IP i sprawdzam czy jest jakies dobre to mozna sie na wkurzać bo caly czas mi pisze ze jest test is filed !!!! Attempt to connect timed out without establishing a connection.

Check your network connection and make sure that the proxy server address and port are correct.

Also the error may indicate that the proxy server is down. <-- takie cóś mi pisze przewarznie HELP

Opublikowano

nic na to nie poradzisz.. kazdemu to pisze.. poprostu ip jest zle... dlatego ja se odpuscilem z tsro na pewien czas, bo co znajde ip to albo podziala 5min i koniec albo dziala ale tak marnie ze sie odechciewa grac... btw good luck ;];]

Opublikowano

Elo. Mam taki problem że właczam proxy switchera, używam Taiwan IP podłaczam się robie wszystko w proxyFier właczam tsro i nie działa. Wyskakuje mi cos takiego w proxyfierze :

19:16] Error : the proxy server 122.224.97.85:3128 cannot establish connection with 211.72.255.6:15779

[19:16] Silkroad.exe - Could not connect to 211.72.255.6:15779 through the proxy server

o co kaman prosze o pomoc ;] z góry thx...

Opublikowano

Bo proxy nie dziala?

z gury dzienki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
od wujka google :P a to nie musza byc tylko z taiwanu poszukaj z hong kongu albo vietnamu

Powiem Ci , że stronke z proxami mam ;)

Chińskie coś mi nie chcę działać chociaż przy teście wyskakuje , że są prawidłowe .

Znalazłem tylko jest (taiwański) zadziałał , ale nie chciał patchować. PS. ty jakie masz proxy chodzi o kraj.

http://img200.imageshack.us/img200/3284/mikumue10vw8.gif

Lepiej Być O Godzinę Za Wcześnie Niż O Minutę Za Późno..

Opublikowano

1.neta mam 6mb (w weeakendy 12mb )

2.ile czasu to zalezy od proxy jedne chodza 2 dni a dugie 2 tygodnie

3.lagow zero chyba ze masz slabe proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...