Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsro

mlodas14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie umiem ale coś tam z Proxy...

Bardziej doświadczenie proszeni o odpowiedź, ale watpie by Ci udzielili.. polacy są skąpi i maja all dla siebie ;)

b577e893e102f.png

Opublikowano

do zmiany proxy mozna uzywac programu 'proxyfier'

Jest on latwy w obsludze (dla niektorych) ;P jedyny problem jaki moze byc, to znalezienie dzialajacego ip... ale od czego sa google ;]

@down

ten proxyswither to jakas sciema jest... jedno proxy na 200 dziala.. a jak dziala to jest zajebiscie wolne...

Opublikowano

1.Pobieramy program Proxyfier

http://www.proxifier.com/download.htm

2.Pobieramy program ProxySwitcher

http://www.proxyswitcher.com/download.html

3.Instalujemy oba programy.

4.Wlaczamy ProxySwitcher

5.Pokaze sie nam okienko Welcome to the proxy Switcher kilkamy next a potem finish

6.Widzimy okienko ,ze pobieraja sie nam proxy czekamy z 1h program pobierze proxy i sprzwdzi czy sa dobre do uzytku.

7.Mamy juz cala liste zielonych proxy.

8.Szukamy proxy z Taiwanu Hong Kongu Chiny albo Vietnamu. Proxy niech najlepiej ma MS Ponizej 1000 (opcjonalnie 1400)

9.Wlaczamy teraz program ProxiFier

10.Wchodzimy Options--> ProxySettings --> Add

11.Adress-IP naszego Proxy z ProxySwitcher Port-port

12.Wpisujemy te dane.

13.Zaznaczamy HTTPS i kilkamy OK

14.Zaznaczamy Ptaszkiem te proxy i kilkamy Chceck

15.Jesli w konsoli wyswietli sie nam wszystko na zielono to proxy jest sprawe jesli na czerwono proxy jest do kosza.

16.Kilkamy OK

- wchodzimy w Options -> Proxification Rules i zaznaczamy Process only the following + manually proxified

- w tym samym oknie klikamy Add i uzupełniamy pole Rule name obojętnie czym, klikamy Add w sekcji Applications i przechodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowane tSRO. Po kolei dodajemy wszystkie pliki .exe do naszej reguły. Klikamy Ok, pilnujemy aby TYLKO nasza reguła była zaznaczona ptaszkiem i ponownie klikamy Ok

17.Wlaczamy gre

Pooradnik by NoHacker&Thaeril

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

udało sie komuś znalesc jakies ip-proxy zeby to uciagneło ;> mi sie udalo tylko znalesc zeby mi sie znaktualizowalo i dalej lepa jakis blad i nie odpala..

edit.szukalem i jedno z wielu mi zaskoczylo ale jakby migało tylko download a wysyłanie juz nie..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mi przez ten sposob dziala elegancko szukaj IP 2000MS chociaz ale lepiej poszukac takiego 1000MS i w dol ja mam 1500MS i smiga elegancko

Opublikowano

tobie działa? - mi nie chce ;( Nie wiem może coś źle robię...

MI DZIAŁA !!

IP : 61.222.239.148:6588

EDIT 2 : MNIEJSZE LAGII!!!

61.93.125.216:808

POLECAM!

b577e893e102f.png

Opublikowano

dzialaja wam dalej te ip ? bo jakos nie chce odwalic :( niby wlancza sie gra ale zero upa i news ;/ slabe proxy chyba :( juz powoli trace cierpliwosc a szkoda mi 62 wiza :( pogral bym..;/

@edit.

narazie mam 1Mb ale podpisałem umowę z Netią i do 2 tygodni bede miec 8Mb wiec wtedy bede mogł cos wiecej powiedziec.pozdrawiam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mi to nie chce działać ;/ Mam radiówke i stałe IP.

W okienku Proxifiera ma być pokazany plik startowy od tSRO czy jak? ;D Prosze o łopatologiczne wyjaśnienie co i jak mam zrobić.

IP jakieś mam ale nie wiem jak mam tego użyć żeby mi sie odpaliło tSRO. ;/

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

dragonck5.pngdragonballjg2.gif

prisonbreakwatcheryq7.pngsawvf8.gif

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano

ja gram na tSro i codziennie zmieniam IP bo następnego dnia już nie działa ;(

Wejdźcie w Options->Proxyfication ... -> Add-> dodajcie wszystkie pliki .exe (czyli Remove, sro_client itp.)

i dajecie ok ;)

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...