Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Factions][Survival/Freebuild][150s][1.2.5][Dedykowany] 4Miners

RioShocko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UPDATE

Już za kilka dni startujemy z nową nazwą!!!

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

Zapraszamy na serwer jest świetna atmosfera itp !!

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

@UPDATE

PRZERWA TECHNICZNA 16:00 - 16:30 !! :P

hn5r.png

Opublikowano

Smiechu warte sama administracja odświeża publikacje ( Nie polecam )

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Ja również nie polecam dostałem bana za to że wypowiedziałem swoje własne zdanie ! Nie obrażając przy tym nikogo ani nie przeklinając ! Nie polecam tego serwera ponieważ tam przeważnie gra sama administracja i nikt inny ... A publikacja ... cóż zobaczcie sami na wypowiedzi ... Tutaj tylko wypowiada się administracja tamtego serwera. Jak już powiedział to Korn27a ŚMIECHU WARTE !!!

Opublikowano

Ja również nie polecam dostałem bana za to że wypowiedziałem swoje własne zdanie ! Nie obrażając przy tym nikogo ani nie przeklinając ! Nie polecam tego serwera ponieważ tam przeważnie gra sama administracja i nikt inny ... A publikacja ... cóż zobaczcie sami na wypowiedzi ... Tutaj tylko wypowiada się administracja tamtego serwera. Jak już powiedział to Korn27a ŚMIECHU WARTE !!!

Ciryatan, jak sam dobrze wiesz korn jest złodziejem i kłamcą który w dniach 7-14 czerwca traci swoją maszynę dedykowaną wraz z domeną.

Gdyby tak nie było to nie odeszło by od niego 80% osób, poza tym administracja wypowiadająca się w tym temacie to tylko ja, kimibos i madesek więc nie wiem w czym problem.

@EDIT thx za refresh

hn5r.png

Opublikowano

Smiechu warte sama administracja odświeża publikacje ( Nie polecam )

Hmmm patrząc na nasza reklamę a na Pańska reklamę można stwierdzić że mamy na 1 stronie wiecej szarych graczy niż pan na 5. Z resztą sam pan kazał nam ją odświeżać. No cóż nic tylko stwierdzić, że wchodzi pan w nasz wątek tylko po to aby nabić sobie kolejny post lub trolować.

Panie ciryatanie, powiedzmy sobie szczerze. Gdybym ja nie poprosił korna o to żebyś był w administracji to do tej pory byłbyś szarym graczem i byśmy się nie znali. Grałeś wtedy może 3 dni na serwerze i nie znałeś prawie komend. Hmm co do bana na serwerze. Pomówienia o kradzieży domeny minecraftpolska.pl możesz kierować tylko i wyłącznie do korna. Prawowitym właścicielem jest SpixXxel. Kolejną sprawą jest wchodzenie z Pana IP i Pańskiego kolegi "AreQ" na nasz serwer i niszczenie mapy na prośby Pana Artura (Korna) przez bug authme. Pan mógł ewentualnie niszczyć mapę po czym wchodził Pański kolega i grzebał w pluginach. Na całe szczęście mieliśmy backup i zabezpieczyliśmy serwer.

Co do administracji i serwera. Wypowiadają się gracze ci którzy są. My jedynie wpisujemy zmiany aby nowi gracze mogli zobaczyć co dodaliśmy do serwera oraz wiedzieli o ewentualnych przerwach technicznych. Nie chcemy aby tak jak serwer Pana "Korna" został wyłączany przez jego technika bez żadnego większego celu. Gracze zasłużyli na to aby wiedzieć jaki jest cel restartu serwera oraz kiedy będzie serwer włączony.

Wracam teraz do tematu was! Byliśmy członkami jednej ekipy, niestety pewne kroki doprowadziły do tego, że opuściliśmy wasze szeregi i poszliśmy swoją własną drogą. Ciesze się że tak bardzo wam nas brakuje ale nie chcę okazywanie aż takiej miłości na forum. Rozumiem gorycz w waszych sercach oraz zawiść która jest wręcz bezpodstawna. Zauważcie, że nawet nie mamy ochoty z wami rozmawiać na TS/ Minecraft. Jedyna osoba która przyszła normalnie porozmawiać był Rafikk45. Wjazdy korna na kanał i wyzywanie/straszenie nie robią na nas większego znaczenia. Jest to ewentualnie wieczorna rozrywka.

Zwracam się teraz do Pana "Korn27". Niektóre osoby znają już sytuacje naszego serwera i Pana gróźb kierowanych w naszym kierunku z YT. Myślę, że jest to wystarczający dowód dla nowych graczy na to, iż jest Pan mało wiarygodną osobą aby wypowiadać się w tym wątku. Nie wspomnę o oskarżeniach, że kradniemy Panu domenę, która jak już pisałem jest własnością gracza SpixXxel a Pan użytkuje ją od pewnego czasu nielegalnie. Nie wspomnę o wysłaniu zgłoszenia o usunięciu domeny oraz zmiany danych osobowych, które defakto nic nie dały. Mam nadzieję że jest Pan na tyle rozważny, że skończy Pan uskuteczniać trolling na tym forum wraz ze swoją administracją.

Chciałbym teraz prosić po raz kolejny aby Pańscy ludzie nie trolowali tego tematu, gdyż jest to zbędne. Chciałbym aby Pańska administracja omijała ten temat z daleka jeśli ma pisać dalej takie bzdury Proponuje wziąć przykład z Rafikka lub innych ludzi siedzących obecnie u nas na TS i zacząć rozmawiać normalnie a nie uskuteczniać takie zabawy.

bez yt.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer . Miła atmosfera , 0 lagów itp !!

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Zapraszamy na serwer , fajnie się gra , mili gracze i w ogóle

1342379674-U588768.jpg

Opublikowano

@UBDATE

Nowe budynki mapa coraz bardziej rozbudowana czekamy na pomysły graczy .

Ps. Osoba która umie budować proszę o wejście na teamspeak-a i powiadomienie administracji .

Opublikowano

Do wszystkich RICO cos tam to Spixxxel 13 Lat Technikiem na serwrze ThemineCraft na Minecraftpolska i na obu serwerach rozwalil wszystko

Kevinth to HaitiPL 14 Lat

KimiBOS Overload2 13 Lat

AreqPL okolo 16 - 17 Ale pamietacie go on byl Technikiem na serwrze ThemineCraft na Minecraftpolska i na obu serwerach rozwalil wszystko

Nastpnie własciciel ktory ma 19 lat i berze ( pozycza ) od takiego Ksieza1977 ( rencista ) kase na serwer.

Tak Wybuchowa szóstka nic dodac nic ujac.

Aktualnie zrobia wszystko aby zebrac kase na kolejny miesiac na oplate bo aktualnie nie maja grosza moze chwalili sie 20 zl :D

AREQ i Spixxxxel sa tak inteligentni ze wyciagaja hasla z waszych logowan i moga ukrasc wam wasze konta premium MC

Oni tez Atakuja moj serwer Minecraftpolska. Worldcraft24 <-- Nowa nazwa

NIe polecam ich ani ich Serwera

Pozdrawiam Korn27a

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

4miners plusy:

-brak

minusy:

-admini banują na IP za byle co

--zero milej atmosfery

-admin nie zważa na czat(zwaza tylko jak przeklniesz,i dostajesz bana na IP)

-każdy myśli tylko o sobie

-nieogarniety spawn,czyli jeden wielki labirynt z mnostwem pokoi

-brzydkie domki(oraz budowle zbudowane przez adminow

Popieram zdanie mojego przedmówcy:)

Opublikowano

Do wszystkich RICO cos tam to Spixxxel 13 Lat Technikiem na serwrze ThemineCraft na Minecraftpolska i na obu serwerach rozwalil wszystko

Kevinth to HaitiPL 14 Lat

KimiBOS Overload2 13 Lat

AreqPL okolo 16 - 17 Ale pamietacie go on byl Technikiem na serwrze ThemineCraft na Minecraftpolska i na obu serwerach rozwalil wszystko

Nastpnie własciciel ktory ma 19 lat i berze ( pozycza ) od takiego Ksieza1977 ( rencista ) kase na serwer.

Tak Wybuchowa szóstka nic dodac nic ujac.

Aktualnie zrobia wszystko aby zebrac kase na kolejny miesiac na oplate bo aktualnie nie maja grosza moze chwalili sie 20 zl :D

AREQ i Spixxxxel sa tak inteligentni ze wyciagaja hasla z waszych logowan i moga ukrasc wam wasze konta premium MC

Oni tez Atakuja moj serwer Minecraftpolska. Worldcraft24 <-- Nowa nazwa

NIe polecam ich ani ich Serwera

Pozdrawiam Korn27a

Zgadzam sie znam spixxxela bardzo dobrze zawsze mu odpierdalalo jak idiocie i chhyba kazdy uzytkownik naszego tsa to potwierdzi ...

Po drugie areq atakuje wszystkie serwery i dziwie sie madesiowi ze on go trzyma u siebie ... Poczekaj z 15-30 dni i areqpl ci serwer rozjebie tak jak theminecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...