Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5SP - Co sądzicie

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo to też może być coś w stylu Pajamy/Kurczaka? Do zdobycia w akcie 5 (Napewno -_-) i tak jak u Kurczaka Małe piskle to tutaj mogą dodać też jakieś malutkie zwierzątko jako atrybut i że się większe hity wali mobom z 5 Akt. Na 100% jestem pewny że gdy dodadzą to SP to w NM dodadzą itemki za kolosalną cene na zarobienie GF :/ No nic tu więcej do gadania :/

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieee. Niemozliwe. Pisali, że wyjdzie to na akt 5, więc nie może to być żaden specjalista-kostium. Spodziewam się czegoś wielkiego. Teraz trzeba wbic na konto i na LoD, żeby od razu móc zrobić ^^

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Prosze was nie wymyślajcie sobie teraz nowych atrybutów typu wiatr albo ziemia bo to jest śmieszne

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Ale woda już jest xD

Ja nie wymyślam żadnych atrybutów, to będzie mocne SP więc możemy tylko czekać aż udostępnią maga :) Więc, czekamy na uptade :D

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Kurde ! Ciekawe jak to będzie wyglądać :] Pewnie nie dodadzą żadnego nowego atrybutu ale będa te stare .

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

562207_460848657265617_209841132366372_2000475_1673474789_n.jpg Lapcie i link :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=460848657265617&set=a.288930217790796.89232.209841132366372&type=1

Zaczynam watpic ze te ostatnie sa z Elsword i innych tak jak piszecie moim zdaniem Glad facet 2 to laska glad potem widze cos w stylu bazuka team :D laska i facet a 3 to cos w tylu klasy z elsword raven chyba sie nazywal fajnie jakby taki byl w nostale z taka reka. Pozdrawiam.

edit: Wiadomo tez sp nazywa sie Gladiator nastepne nie mam pojecia:P jak sie cos dowiem lub zobacze to napisze.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Czyli maga przerobią na surę? WTF

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Ten filmik to jest przez

Packetlogger i te skille nie sa od nowego sp tylko od normal woja.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

Nikt nie ma jeszcze sp maga znalezionego.

Jest tylko woj i łuk jak na razie a jakbyście czytali forum nostale byscie wszystko wiedzieli jak wygladaja itp.

Opublikowano

Trzeba czekać na uptade. Wtedy pewnie będzie można zobaczyć przez PacketLogger jak wygląda SP5 maga. Coś się boje tego jak to będzie.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano
536001_464265173590632_59607990_n.jpg

Opublikowano

Mag to najprawdopodobniej atrybut ognia, poznać to można po nazwie Volcano. Wojownik to raczej kolejny atrybut światła, to widać po jego samym wyglądzie,no a łucznik to to chyba jakiś odludek bez atrybutu. No to to by było na tyle jak narazie .

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to bedzie tak Woj - Swiatlo , Mag i luk ogien ale nic nie wiadomo poczekamy zobaczymy:P

Opublikowano

A mi się wydaje, że ten temat to kupa spamu. Co wy widzicie w tym SP, skoro będzie pewnie albo z nosmarketu, albo z eventu, albo za zadania 80+?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kubaman nie rozumiem cie:P gdzie ty tu masz SPAM? a nawet jesli bedzie od 80+ to wazne ze cos nowego a jezeli bedzie z nos marketu to wtedy nostale juz spadnie kompletnie na psy :P.

Jak dowiem sie cos wiecej to napisze.

Opublikowano

A mi się wydaje, że ten temat to kupa spamu. Co wy widzicie w tym SP, skoro będzie pewnie albo z nosmarketu, albo z eventu, albo za zadania 80+?

Skąd wiesz ? Wszystko może się stać :D

@Topic - Cannon Shooter podróba destro ?

Już nie mają czego wymyślać ;c

x

Opublikowano

http://nostale.co.kr/update_newslcard.asp

NosTaleSE: Aktualizacja, kostiumy 5!

14 czerwca możemy zdobyć całkowicie nowe karty z 20 poziomem profesji.

Nie przegap!

Tylko tyle udało mi się przetłumaczyć. 9 dni do wielkiej aktualizacji w korei.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

14 kwietnia będzie konkurs i wtedy prawdopodobnie będzie można wygrać którąś z kart z 20 profą

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Najpierw beda tylko w NM za spora kase, pozniej wprowadza do gry i lipa a nie gra...

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

, skoro będzie pewnie albo z nosmarketu,

wtf..... nie bedzie to na pewno z nosmarketu. Bedzie to Sp na 75-95lvl (gadałem ze Smoczycą i udało mi się coś wyciągnąć). Haha. Event? NIe robiliby takiego hałasu wokół tego, a wogóle, skoro eventowe SP to po kija robili by dla każdej klasy inne?

@Up nie.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

a jak mozna bedzie zdobyc 5 sp na se kubusiu??

Wiesz, mi się wydaje, że albo będzie można jakoś je zdobyć, od razu z 20 profesją, albo tylko 14 czerwca za zmiane klasy otrzymujemy tą kartę...

Tak mi się tylko wydaje, a i tak takie coś jest w stylu koreańczyków (bałwanek, krzakogon ...)

I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...