Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzą o nas gracze z innych państw :) (ciekawa wypowiedz)

Pain7th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne jest to co się dzieje, gdzie się podziały czasy gdzie: Dobre staty = dobry gracz, a nie jak teraz; Dobre staty = hacker. Tak samo coraz więcej debili gra, niektórych powinni wziąć na coś w rodzaju "odwyku internetowego"

@Offtop:

Gra z dzieciństwa: TOMB RAIDER ( poważnie, chyba wszystkie części przeszedłem

Wybaczcie, nie rozwijam wypowiedzi, jestem troche wypalony

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj w większości gier nie ma cheatów do mp, dlatego takie myślenie będzie wychodzić z obiegu.

Właśnie kurde zauważyliście, że kiedyś robili gry strasznie trudne? Nie było poziomu trudności do wybrania i jakby był wybrany bardzo trudny na start. xD

Opublikowano

Zauważ że kiedyś o długości gry decydował jej poziom trudności ze względu na to że ilość miejsca na nośnikach była bardzo ograniczona. Teraz na 2 płytkach można zmieścić tyle aby gra byłaby wystarczająco długa i emocjonująca bez podkręcania poziomu trudności.

Opublikowano

ta racja ja mam tak długą gre że na 3 DVD się mieści boże co to jest ---> trylogia TOMB RAIDER

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Bardzo cieszę się , że zainteresował was ten temat :) I dużo osób wyraziło swoje zdanie bądź inne historie związane z polskimi dziećmi podwórka i nie tylko :)

Co do wieku(co prawda wiek to większa świadomość i zwracanie uwagi na swoje zachowanie i ogólnie życie :) ) to myślę nie ma to znaczenia czy ma się 10 czy 16 lat byle zachowywać się przyzwoicie , tak samo wiek w którym dostało się komputer nie jest ważny :) i typ gry jaki się wybiera jak ma się naryte w bani to ma się na całe życie :)

Podobała mi się wypowiedź Bartollo

Arned ja wychowałem się prawie tak jak opisałeś (może oprócz tego, że kompa tak wcześnie nie miałem) i może do najnormalniejszych nie należę, ale ogarnięty w miarę jestem.

Nie lubię tego określenia, ale po prostu rodzą się ludzie bardziej i mniej inteligentni, jak widać w Polsce niedawno był boom tych drugich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...