Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzą o nas gracze z innych państw :) (ciekawa wypowiedz)

Pain7th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jeden z takich bohaterów mający UWAGA! 650bitew! po tym jak zignorowałem jego polecenia zaczął mnie blokować i próbować we mnie strzelać. Po braku reakcji przerzucił się na wyzywanie drużyny i odważne [będąc najniższym tierem w drużynie-T-28] zaczął spamować chat korzystając z "follow me!" zginął ok. w 3 min gry nie wykrywając nikogo i przed wykryciem kogokolwiek. Przez następne ~10min był duchowym przewodnikiem naszej drużyny, z pełnym poświęceniem blokował chat wyzwiskami i poleceniami.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwilą miałem grę (moja ostatnia partyjka). Gram sobie pzIV (zbieram kasę) i naglę tygrysek zaczyna się rządzić i wyzywać (zgadnijcie w jakim języku). A ja mu na złość. On pisał jechać a ja stać. Ciągle miałem po prostu beke że on się denerwuję. W końcu mnie przyblokował. Pisze żeby się odsunął a on z dawką łaciny mi odpisuję że to za karę że się go nie słuchałem..... Wkurzyłem się i jego przyblokowałem ale tak porządnie nie mógł się ruszyć. Strzelił do mnie... zresztą spodziewałem się tego. Ja do niego też strzeliłem. 2 hit od niego i padłem. (byłem wcześniej uszkodzony) O dziwo Is wpakował mu kulkę w dupę z tekstem -dokładny cytat- "ty tępy huju". To jest idealny temat do tego tematu xD. Jednak nawet polak potrafi pomóc. Mam screena z tą odpowiedzią IS ale nie mogę go znaleźć... jak znajdę to wrzucę.

Opublikowano

I takich ludzi sarkastycznie kocham:P bez obrazy, ale rzygała mnie bierze, gdy taki jest w teamie, lecz kiedy dodam go do ignorowanych i idąc na kampanie, zauwarze, że jest w kampanii to ja, dzięki ale mówię, że nie gram, bądź jak przylezie to mówię by dzieciaka nie brać...

I kit mnie obchodzi taka odzywka "Ja mam więcej bitew od ciebie zje*%*", ja preferuje z mym klanem kulturę.

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

gralem ostatnio randomowke i trafil sie typek ktory zabil 6 czolgow z mojego teamu z wyzywal od starych itp. na koniec napisal ze idzie grac w counter strike.... wstyd :/

4758463064.png

Opublikowano

Przed chwilą miałem grę (moja ostatnia partyjka). Gram sobie pzIV (zbieram kasę) i naglę tygrysek zaczyna się rządzić i wyzywać (zgadnijcie w jakim języku). A ja mu na złość. On pisał jechać a ja stać. Ciągle miałem po prostu beke że on się denerwuję. W końcu mnie przyblokował. Pisze żeby się odsunął a on z dawką łaciny mi odpisuję że to za karę że się go nie słuchałem..... Wkurzyłem się i jego przyblokowałem ale tak porządnie nie mógł się ruszyć. Strzelił do mnie... zresztą spodziewałem się tego. Ja do niego też strzeliłem. 2 hit od niego i padłem. (byłem wcześniej uszkodzony) O dziwo Is wpakował mu kulkę w dupę z tekstem -dokładny cytat- "ty tępy huju". To jest idealny temat do tego tematu xD. Jednak nawet polak potrafi pomóc. Mam screena z tą odpowiedzią IS ale nie mogę go znaleźć... jak znajdę to wrzucę.

Tam gadasz, 5min temu miałem walke z 10 polakami (o kurw* :D) 7z nich bylo u mnie w teamie grałem moją kochaną VK3601H :D lubie nią grać i udawałem znów, ale teraz niemca;p i coś tam do mnie gadali ze jestem "CHitleroFcem"... Boże jakie dzieci ;p Mówili do mnie po angielsku rozumiałem ich doskonale, ale oni chyba siebie nie rozumieli bo jeden mówi Jedziemy flankować a drugi Dobra jedziemy na arty xD I takie zgranie polaków a na samym koncu takie cos

P to polak

P1 to polak 1 itd.

P- Ty chuju dlaczego nie pojechałeś ze mną?

P1- Bo mówiłeś jedziemy na arty pizdo..

P2- ogar się boty bez "CHóJI" (boże jak piszą to mnie to dobija...)

P- sam sie ogar pipko

P1- obaj ogar chujki bez "muzguw"

I tak się kłócili ....

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

@up

nom mało noobów na tierach VIII-X ale i tam się zdarzają. Ja największy burdel spotykam na MM.

Ale trzeba czasami umieć ich wkurzyć i nakłonić do takich rzeczy. Ja mojego koleszkę wkurzałem od początku

ps.bartollo wszedłeś akurat jak miałem się brać za nauke bo jutro kartkówka z chemii o wiązaniach jakiś tam..... no cóż jedynka się szykuje. Ale kit przynajmniej mam poważny powódxD

Opublikowano

>

nad kursorem.... Jak myślicie jaka narodowość???? Przed chwilą i pomyślałem że muszę wrzucić. xD

Opublikowano

No ja z chemii to ci akurat nie pomogę. Tym bardziej z polskiego, po co mi znać interpretację pięciu milionów tekstów, ale cóż poradzić. :s

ahahahahahahaahahhahahahahahahhahahahah genialny nick xD

Opublikowano

Kurde tak mnie zaabsorbowało robienie screena że mnie zniszczyli (a screen w niezłym momencie co xD). A co tej interpunkcji to jakieś nawiązanie do mnie..... Ja jestem po prostu zbyt leniwy żeby stawiać przecinki xD

Opublikowano
Szczerze mówiąc czasami nie przyznaję się że jestem z kraju orła na czerwonym tle. Zauważyłem że gadając z większością graczy rozmowa jest inteligenta i toczy się na przyzwoitym poziomie. Z polakami zazwyczaj: K-ktoś J-ja

k;Siemka

j;hey

k;hey to cie robił gej kórwa jebana w szmate maci

j;zamknij się, nie umiesz gadać to otwieraj gęby

k;w gebe to cie tatuś w nocy róha czesto robisz mó laske

J;-nie odzywam się-

K-co kórwra zatkalo kakało co cipeczko kurwa ty hóju

J;-mam leprze staty niż on-

k;haker jebany kórwa mac na suportu cie zglosze masz bana, noobie w dupe jechany mam cie kozakiemk robila

j-on ginie za przeproszeniem jak "ciota"

k;kórwa co za dałny tu som. sme hakery wypierdalam z tond nie bende sie z dzieciakami bawil. kurwy/szmaty/pizdy/cipy/huje //i dalej już sama łacina///

Nom to prawda Polacy nie umieją zachować się w grze i w realu Cóż zrobić tak jest w każdej grze mmorpg i nie tylko

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Pierdolicie glupoty... Jak traficie na jakiegos 13 latka to sie nie dziwcie,ze zachowuje sie tak a nie inaczej.Kazdy kraj posiada takich debili... Tego nie da sie zmienic.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Malinowka:

Jestem chińczykiem na górce, wszystko fajnie tylko M18 i sherman sie sprzeczają, że zajeżdża mu drogę, nie pozwala strzelać itp. Spoko ignoruje to dopóki nie puścili T-50-2 środkiem pod górką przez wioske do naszej arty. No cóż wkurzyłem się, a że przeciwny team sie zmobilizował to uciekłem pod kościół i spotkałem tych debili. Sherman normalnie próbuje grać, a m18 co chwile wjeżdża mu na linie strzału, pisząc że nic mu nie robi i że ma problem bo za to nie ma bana. Takich ludzi szkoda, o dziwo to nie był polak, ale takie psucie gry.. ehh... słów brakuje żeby opisać takie zachowania.

Co do tego screena to też są niektóre śmieszne ze swojej głupoty, ja zazwyczaj mam AndersPL ale że było zajęte, a końcówka 96 nie wchodziła to trza było zrobić AndersPL1996. Ile razu ludzie mają problemy o tą końcówkę, w głowie się to nie mieści.Ale jednak normalnie ludzie też się znajdą, częściej chyba w obcokrajowcach.

Murowanka, td gram. Debil w tigerze się mnie przyczepił że n00pkiem jestem bo siedzę w tym lesie (a rolą td jest bronienie bazy, jakiś pozycji) i że dzieckiem bo mam nick jaki mam. Oznajmiam mu spokojnie że innego nicku nie dało się wpisać i taka moja rola, to się jeszcze bardziej rozjuszył i rzucał mięsem we mnie dalej.Dalej go cisnąłem spokojnym słownictwem aż wreszcie 2 osoby też się dołączyły, Anglik i Włoch(??). Pocisnęły go że sie nie odezwał do końca bitwy.

Ostatni przykład to z MW3. Tam kilka razy pocisnąłem jakiegoś niemca, killstreak fajny wszedł, i się rzuca że polakiem biednym żebym do obozu szedł się spalić no chyba rasisto-faszysta.Płakać się chciało z takiego debilizmu, ale nie atakowałem go, pisałem że jestem dumny z tego że jestem polakiem (ale chyba coraz mnie z tymi politykami w rządzie) Grek się dołączył w mojej obronie i go też zaatakował że biedny w upadającej grecji,na co odpisał dawno to było więc dokładnie cytatu nie pamiętam.

"Better be poor than nothing" czyli "Lepiej być biednym niż być nikim"

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

ostatnio liczyłem liste ignorowanych:

220 ignorowanych

170/220 to polacy

ja gdzieś zapodziałem zrzut ekranu ale miałem takiego debila( że się tak wyraże), spamowałe na skale globalną nasz i ich czat cytat: FUCKIN HACKER, PIERDOLONE ŚCIERWO, itp. dalej dla dobra ludzkości nie pisze

szczeże jak wychodować takiego debila:

1. Dajesz 6-latkowi kompa z dostępem do internetu

2. Ogląda filmy typu: "Daj kamienia!"

3. Gra w gry typu- POSTAL I/II/III/apokalips weekend (nie wiem czy dobrze zapisałem)

4. Nie uczysz go że na komputerze to tylko fikcja(filmy też zalicz)

5. Do wieku 14-lat nie wiesz nawet z kim się zadaje(i mówie serio to z kim się w szkole/podwórku zadaje jest ważne jak ...)

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Arned ja wychowałem się prawie tak jak opisałeś (może oprócz tego, że kompa tak wcześnie nie miałem) i może do najnormalniejszych nie należę, ale ogarnięty w miarę jestem.

Nie lubię tego określenia, ale po prostu rodzą się ludzie bardziej i mniej inteligentni, jak widać w Polsce niedawno był boom tych drugich.

Opublikowano

Heheh:D W polsce jest najwięcej dzieci 10 latek które oglądają jakieś przerobione bajki na YouTube i potem w szkole tymi tekstami nakurwi*aj* (moi koledzy z szkoły:D) Takim to tylko internet albo komputer zabrać i tyle;D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Hejjjjj. Nie oceniaj ludzi po tym jak prędko zaczęli grać. Ja moją przygodę z pc rozpocząłem w wieku 7lat. W tedy mój wujek przyniósł do domu cs 1.6 w którego grałem zawsze jak rodziców nie było. Potem mi go skasowali bo czasami wręcz histeryzowałem jak nie mogłem grać. Od 9 roku życia naparzałem w Black and white, cs 1.6, half life itp. (paczaj gry które mój wujek miał zainstalowane) komputer dostałem w klasie 3. Wtedy zacząłem ostro rżnąć. Najpierw w gry z gazetek typu hugo. Potem kupowałem cd-action. Szedłem za nurtem mojej klasy. Tibia, margonem, metin..... to musiało skończyć się ostrym uzależnieniem. Dopiero około 5 klasy mój mózg dostał takiej zjebozy od siedzenia non-stop przed mmorpg że postanowiłem zrobić kwarantanne. Miałem postanowienie noworoczne że nie będę grał w tego typu gry bo zauważyłem że spędzam przed nimi za dużo czasu. Okres 5-6 klasa to już w miarę porządne gry medal of honor, COD, Battlefield, mass effect itp. Jednak nigdy nie mam bzika. Jestem kulturalny, umiem się wysławiać i lata głupoty przed tibią, margonemem itp. mam już za sobą. Być może jestem normalny dlatego że o youtubie dowiedziałem się w 5 klasie???? Nigdy nie popierałem tekstów z filmików itp. Ja wolałem używać "bardziej zdecydowanych" sposobów. Możecie o nich przeczytać w mojej innej wypowiedzi. Osądzanie ludzi po tym jak szybko mieli dostęp do komputera jest błędne...

Opublikowano

5-6 rok życia, uderzanie głową o róg stołu i quake :P Tak się u mnie zaczęło, i co? Z głową mam trochę nie tak, zazwyczaj wszystko obracam w śmiech i spokojnie, z dystansem podchodzę do tego, każde słowo potrafię przekręcić, koledzy ze szkoły mają mnie czasami za "roześmianego debila", ale jak trzeba to potrafię się normalnie zachowywać.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

nie o to chodzi z samym komputerem mi chodzi o to że jak dziecku się nie powie że to fikcja może uznać to za "prawde", ja mam kompa od 5 roku życia i perwszą grą jaką grałem był chyba "Retrun to Castle: Wolwenstein"(nie wiem czy dobrze napisałem)

Bartollo nie chodzi mi o to że takie dziecko odrazu to imbecyl do entej...

sam wychowałem się na podwórku na którym przecinek "kur%^" jest używany nagminie, a jakoś tego nie przysfajam

to chodzi też o psychike i charakter dziecka...

I szczeże dopiero w 5 klasie zauwarzyłem że jestem uzaleźniony od kompa i jak kolego wyżej zrobiłem se taką kwarantanne że przez całą 6 klase czytałem tylko podręczniki i gazety naukowe a kompa przez rok nie widzałem

A koledzy uważają mnie za "dziwnego inaczej"(dosłowny cytat) bo od tamtego czasu tylko generatory termojądrowe i o antymaterji umiem dobrze gadać

Opublikowano

Czy ja mówiłem że w 6 klasie przerwa???? Ja po prostu na brutalniejsze rts-y się przeniosłem... xD

Opublikowano

a to sory RPG dopiero w gimnazjum o.O FPS i RTS and 5 roku życia :) i kto tu jest walnienty...

pomine fakt że mnie szwagier kiedyś przez okto wyżucił i dostanie cegłą w łeb(czerwoną nie pustakiem)...

Opublikowano

Ja z dzieciństwa zapamiętałem bardzo pozytywnie także duke nukem 3d oraz TES arena (sam nie grałem ale godzinami przyglądałem się zmaganiom wujka)

Strzelanie do świń w duku miało swój smaczek ponieważ często jeździłem do wujka na gospodarstwo i hodował jeden gatunek zwierząt..... zgadnijcie jaki....... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...