Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzą o nas gracze z innych państw :) (ciekawa wypowiedz)

Pain7th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas przeglądania forum wot w jednym z tematów znalazłem coś ciekawego :) :) radzę go przeczytać a szczególnie tą wypowiedź :

You seem to think people read the chat you type anyway.

1) Top 3 on our team is red = defeat

2) Top 3 on the other team is 1800+ average = defeat

3) Arty are the only greens = defeat

4) Enemy scout platoon is dark green/purple = defeat

5) siema, witam in our team = defeat

6) dark red hitting "follow me, attack" results in lemming train = defeat (most effective on Karelia and Lakeville)

7) Asking for support to dark reds results in witam, siema, gl hf = defeat

8) Eloquent talking in chat = defeat, nobody reads that shit

9) Shouting noobs in chat when you're dead = still defeat, but at least it's out there

10) Seeing high tier's being afk cause they have to jerk off on facebook = defeat.

And XVM predicts all of those situations before the battle starts.

Besides with your excellent 47% win rate you play for fun anyway don't you? It's so much FUN to be so bad to lose as much battles as possible isn't it? It's so MUCH FUN to make sure you lose isn't it?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/117700-xvm-to-win-a-battle/

A tu translate jak zwykle pięknie elokwętnie po polsku :)

Wydaje się, że ludzie czytają czat wpisać tak.

1) Najlepsza 3 w naszym zespole jest czerwona klęska =

2) Top 3 z drugiej drużyny jest 1800 + średnia przegrana =

3) Arty są tylko Zieloni Porażka =

4) pluton zwiadowczy Wróg jest ciemny zielony / fioletowy Porażka =

5) siema, witam w naszym zespole Porażka =

6) ciemnoczerwony trafienie "Follow Me ataku" wyniki w leming pociągiem = klęska (najskuteczniejszy w Karelii i Lakeville)

7) prosi o wsparcie dla ciemnych czerwieni powoduje Witam i siema i gl hf = klęska

8) Wymowne rozmawiać na czacie = porażka, nikt nie czyta tego gówna

9) Krzycząc noobów na czacie, gdy jesteś martwy = jeszcze pokonać, ale przynajmniej jest tam

10) Widząc wysokiego Tier na afk samopoczucie bo oni mają do jerk off na facebooku znaku = klęski.

I XVM prognozuje wszystkich tych sytuacjach, zanim walka się zaczyna.

Poza tym z doskonałą szybkością 47% wygranej grasz dla zabawy tak czy nie? To tyle radości jest tak źle aby stracić jak najwięcej walk, jak to możliwe prawda? To So Much Fun, aby upewnić się stracić nie?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc czasami nie przyznaję się że jestem z kraju orła na czerwonym tle. Zauważyłem że gadając z większością graczy rozmowa jest inteligenta i toczy się na przyzwoitym poziomie. Z polakami zazwyczaj: K-ktoś J-ja

k;Siemka

j;hey

k;hey to cie robił gej kórwa jebana w szmate maci

j;zamknij się, nie umiesz gadać to otwieraj gęby

k;w gebe to cie tatuś w nocy róha czesto robisz mó laske

J;-nie odzywam się-

K-co kórwra zatkalo kakało co cipeczko kurwa ty hóju

J;-mam leprze staty niż on-

k;haker jebany kórwa mac na suportu cie zglosze masz bana, noobie w dupe jechany mam cie kozakiemk robila

j-on ginie za przeproszeniem jak "ciota"

k;kórwa co za dałny tu som. sme hakery wypierdalam z tond nie bende sie z dzieciakami bawil. kurwy/szmaty/pizdy/cipy/hóje //i dalej już sama łacina///

no cóż niestety tak wygląda 75% rozmów z polakami. Szczerze mówiąc gdy ktoś pisze coś po polsku po prostu olewam. Nie mówię że każdy taki jest ale smutna prawda 80% polskich graczy MMO (mówię o tych prostszych gierkach gdzie IQ wymagane do grania nie jest dużo większe niż te wymagane do oddychania) to dzieci "podwórka" jak się sami nazywają, dzieci których rodzice pozwalają im na grę i wydawanie realnej kasy. Kurde szkoda że za coś takiego bana niema. Raportował bym ile wlezie.

Mam nadzieję że sytuacja nigdy więcej nie zmusi mnie do przeklinania w postach i łamania trudnej ale jakże pięknej polskiej gramatyki

NARA ;)

Opublikowano

Niestety tak wygląda polska rzeczywistość ...

W innych krajach ten odsetek dzieci podwórka osób jest mniejszy ... ale istnieją w każdym kraju takie osoby :)

Ale dalej trudno jest co kolwiek zdziałać jak dostanie sie do teama 90 % nieogarnietych osób np bardzo często spotykam się z tym ,że ludzie nie potrafią używać medów i przesto bardzo często się przegrywa bitwy bo czołgi ciężkie muszą odwalac 2 razy wiecej roboty :) albo połowa teamu pójdzie naprzód "alone" każdy w inną stronę :), po za tym mało kto odwiedza forum znalazłem tam parę fajnych poradników dla początkujących i nie tylko :) i to po polsku napisanych przez doświadczonych graczy :) i ogólnie przeglądać forum żeby wiedzieć co się dzieje :)

Sorry za offtop ale trzeba było to powiedzieć :)

Jeszcze odnosząc do tego co napisał korosor też wole rozmawiać z tak zwanymi angolami niż z polskimi użytkownikami <_<

Opublikowano

no cóż niestety tak wygląda 75% rozmów z polakami. Szczerze mówiąc gdy ktoś pisze coś po polsku po prostu olewam. Nie mówię że każdy taki jest ale smutna prawda 80% polskich graczy MMO (mówię o tych prostszych gierkach gdzie IQ wymagane do grania nie jest dużo większe niż te wymagane do oddychania) to dzieci "podwórka" jak się sami nazywają, dzieci których rodzice pozwalają im na grę i wydawanie realnej kasy. Kurde szkoda że za coś takiego bana niema. Raportował bym ile wlezie.

Mam nadzieję że sytuacja nigdy więcej nie zmusi mnie do przeklinania w postach i łamania trudnej ale jakże pięknej polskiej gramatyki

NARA ;)

Polecam odstresować się i pograć troszkę w kompanii. Tam z takich zachowań się po prostu śmieją, a jeśli taki typek wejdzie do drużyny to tylko dla jaj.

Ciekawa dyskusja się rozwija.

Jednak szczególną niechęć do Polaków można odczuć ze strony Czechów. Taki kolega jeśli się dowie, że jesteś polakiem to już długo z tobą nie pogra. Słowacy natomiast są bardziej neutralnie nastawieni, a Ruscy to nawet lgną do Polaków :D

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Niestety taka prawda, gdy gram z innymi Polakami to oni szukają tylko pretekstu do kłótni. Nie zdarzyła mi się jeszcze gra w której Polak nie kłocił się z Polakiem... Co jest bardzo dziwne, bo z każdą inną osobą (oprócz Polaków) idzie się dogadać (oczyswiście w wocie).

Ciekawostką jest również to co myślą o nas Niemcy, wchodzę ostatnio na czat i piszą Niemcy. Akurat pisali o Polakach i doszli do wniosku, że ich kultura jest równa zeru, ale niestety są jednymi z lepszych graczy w Wota (oczywiście zależy kto).

Opublikowano

Kurde ostatnio rozegrałem parenaście meczy z niemcem. Graliśmy bite 3h. On mruczuś2 a ja is3. Gadaliśmy po angielsku przez cały czas. Kultura 100%. Szło się pośmiać, porozmawiać o wszystkim. Ja miałem beke gdy on ze swojego punktu widzenie opisywał różne rzeczy a dla niego ciekawym doświadczeniem było to jak mówiłem moim łamanym niemieckim :D. W szkole pani mi daje 2/3 a tu się kurde z niemcem jakoś dogadałem :P. nick gościa to fernstar i jakieś liczby. Z polakami raz byłem w kompanii też z sympatycznym chłopakiem ale z lekka szurniętym. Tak kompanię to tylko z zagranicznymi graczami(o dziwo najczęściej z niemcami)

tk371

ja jestem wyluzowany. A w kompaniach też sporo gram. Chciałem po prostu poruszyć ten temat wyników wychowania bez stresowego i braku kultury ze strony polaków. Chociaż zachowania większości z nich nie można uzasadnić.

Opublikowano

To ciekawe, ja przeważnie jak widzę rodaków w grze, to przez dobrych parę minut nie ma niczego na czacie innego niż teksty w stylu siema, hej, pozdro all, siema polacy itp. Jakby wyszli z jaskini i pierwszy raz w życiu zobaczyli czat, ludzi i koniecznie muszą się tym pochwalić.

Najgorsze jest jednak to, że tacy ludzie zamiast koncentrować się na grze, to się "pozdrawiają" w nieskończoność.

Opublikowano

Chcesz zobaczyć szajbusów? Odpisz jednemu na pozdrowienie a potem czekaj na moment kiedy zrobi coś źle i zwróć mu uwagę albo coś w tym stylu. Powinien ujawnić swoje prawdziwe JA, Ewentualnie jeżeli w enemy teamie to zabij a jeżeli w twoim to miej dużo leprze staty niż on. Też powinno zadziałać. :P

Opublikowano

Nie wsadzam kija w mrowisko. Byle by grali w miarę przyzwoicie, reszta mnie mało obchodzi.

Co do obcokrajowców, którzy uważają Polaków za debili bez kultury, to sami są debilami. Zupełnie jakby twierdzić, że każda niemka jest brzydka, a francuzi są tchórzami.

Opublikowano

Tak, ostatnio gadałem z jakimś niemcem oczywiście po angielsku niemiecki to moja słaba strona:D śmialiśmy się gadalismy sobie na luzie i opowiadał mi co tam u niemcow słychać:D a ja jaka u nas rzeczywistość... Z polakami nie da się grać rzadko się zdarzy jakiś w miarę ogar polak który umie w te grę grać:) 0 kultury osobistej 0 ortografi, ah te nasze 10latki:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Ekhę francuzi w czołgach mieli tylko 1 bied do przodu..... po co? Na wypadek gdyby ich od tyłu zaatakowali. A ładnych niemek jest tyle że jest pewne słowo którymi się je określa-turystka. Oczywiście żartuję ale widziałeś kiedyś innych graczy którzy zachowują się tak jak Polacy? Dobra piszą, piszą ale jak widzę gościa który w środku walki się zatrzymuję żeby "pocisnąć" kolegę z teamu, ginie a potem wyzywa od noobów że nie pomogliśmy to mnie krew zalewa. W dodatku nie tylko w WOCIE ale także w LOLu i innych często spotykam polaków którzy celowo utrudniają i przeszkadzają w miłej rozgrywce. A w ogóle co poniektórzy (jakieś65%) boi się słownika jak wampir słońca (nie mówię o zmierzchu :D).

Opublikowano

No ja przed chwilą spotkałem jednego anglojęzycznego gracza, który zaczął mi wmawiać że płaczę, bo przegraliśmy. Był w przeciwnym teamie i go zabiłem. Nie rozumiem tych ludzi. Ja tu sobie na luzie rozmawiam z innymi, a on nagle się wbija żebym nie płakał. Chyba nigdy tego nie zrozumiem.

Opublikowano

Są ludzie i krawężniki. Może robił dla beki. Może się wygłupiał. Może mu diler coś domieszał.(choć zazwyczaj idzie wyczuć czy100% procentowy czy z domieszką inny pierwiastków, wystarczy trochę doświadczenia :D). Ja bym się takimi nie przejmował.

WARNING offtop

Ja 2 tygodnie temu przegrałem zakład i poszedłem do McDonalda w kilcie (w szmateksie kupiłem za 2,50, było na wagę a takiej okazji nie przepuścisz) i różowej bluzce mojej girlfriend <3. Paczyli się na mnie jak na idiotę a ja zamówiłem to co miałem i wyszedłem z trudem powstrzymując śmiech. Miałem darmowy obiad ale czy od razu każdy w lokalu miał mnie za niepełnosprawnego umysłowo? Czy każdy dzwonił do wariatkowa. (pewnie się kilku takich zanalzło :P) nie bo raczej się zkapneli.

Opublikowano

Zaczynam się ciebie bać. xD

Przypomniało mi się, że kolega też się założył. Ma przebiec po TESCO w samych gaciach jak dobrze pamiętam. Trzeba się będzie uzbroić w kamery. :D

Opublikowano

Ty się mnie zaczynasz bać. A co ja mam kurde powiedzieć??? Wytrzymuję ze sobą 24godziny 6 dni w tygodniu. Nawet noce spędzam razem.

Ale ogólnie pozytywnie. Od tego jakie działo w t32 i kultury przyszłości polski do kiltów, gaci, zakładów i narkotyków. hmmmmm

Żeby nie było offtopu zastanawia mnie czy ci kozacy na forach i w życiu codziennym też używają takiego języka. Dużo osób popełnia rażące i drastyczne błędy. Nie wyobrażam sobie sprawdzania wypracowania takiej osoby.

Opublikowano

Robi się mały offtop:D Ale w mojej klasie tak bylo pisaliśmy wypracowanie i koles na 60zdań miał 258 błędów:D

Opublikowano

No tak, ale tylko mały offtop. Przed chwilą grałem w LoLa i był polak dzięki któremu nagle jestem za tym żeby przywrócić stos do kar w polsce. Rozumiem że można nie znać angielskiego ale dosłownie tymi słowami "ju are noob" że co <_< Kurde on tak przez całe 45 minut kaleczył angielszczyznę. Może nie cały czas tak drastycznie ale pisał ze słuchu. Ja w 2 klasie podstawówki już wiedziałem że to błąd. Jego słownictwo było dużo szersze niż klasy1-3 a i tak miałem ochotę zaszlachtować się klawiaturą(albo jego). Umiejętność pisania polskich mądrali jest tragiczna. Sądzę że nawet gdyby wprowadzono "to coś" poprawiające (podkreślające) błędy dodano do chatów i tak za wiele by nie zmieniło. Jak umiesz pisać to zawsze dobrze napiszesz. Ja np. nie mam tego że mi się błędy podkreślają a jestem pewien że nie robię tragicznych błędów. Dlaczego? Poświęciłem kilka godzin, nauczyłem się ortografii i raz w tygodniu po10min. powtarzam. I nagle każdy ma mnie za poważniejszego ;).

Opublikowano

Powiedzonka

Zawsze znajdziesz polaka. Jak nie przez durne "cześć/siema/witam" na chacie to przez "kto PL?/kto polak?/powodzenia polacy" Właśnie przez takich graczy jesteśmy najbardziej wyśmiewanym narodem w internecie. Myślimy, że jesteśmy najlepsi, najwspanialsi i najzaje*******. Najgorzej jest kiedy jeden 11 latek znajdzie w rundzie drugiego 11 latka i zacznie się dyskusja... Wyglądająca zazwyczaj tak:

Siema

Elo

O ku*wa, ale nubów

Sam jesteś nub

Spie*dalaj

Ch*j Ci w d*pe

Nicki

To jest tragedia. Skąd wiem, że mamy rodaka w teamie ? Po nicku typu "maciek13984834564845321/PolskiPolaczekJestemzPolskiPLPeeL[PL]" Rozumiem dodać na końcu PL kiedy nasz nick nie jest polskim słowem i chcemy pokazać, że jesteśmy polakami bez zbędnego rozgłosu "MagnumPL/HydraPL" itp. Ale bez pieprzonej przesady aby dać w nicku polskie słowo i jeszcze PL. Nie jesteśmy aż tak ciemnym narodem aby po polskim słowie w nicku nie domyśleć się, że jesteś z polski. Przykłady "JarzębinaPL/NiszczycielPL"

Kultura osobista

Tu akurat nie jest najgorzej. Bo zazwyczaj tylko zagraniczne osoby bulwersują się gdy ich team przegrywa. Ale my też nie jesteśmy święci, bo jak się wejdzie na kompanie albo na niskie tiery to wszędzie pełno ku*w.

Nasz naród to katastrofa jeżeli chodzi o ogólne zachowanie w grach multiplayer. Chcemy być wszędzie najlepsi.

PS Jeżeli coś piszesz na chacie to pomyśl. Czasami lepiej pisać po angielsku, bo to bardzo międzynarodowy język i bardziej nim się dogadasz niż pieprzonym polskim.

Opublikowano

Powiedzonka

Zawsze znajdziesz polaka. Jak nie przez durne "cześć/siema/witam" na chacie to przez "kto PL?/kto polak?/powodzenia polacy" Właśnie przez takich graczy jesteśmy najbardziej wyśmiewanym narodem w internecie. Myślimy, że jesteśmy najlepsi, najwspanialsi i najzaje*******. Najgorzej jest kiedy jeden 11 latek znajdzie w rundzie drugiego 11 latka i zacznie się dyskusja... Wyglądająca zazwyczaj tak:

Siema

Elo

O ku*wa, ale nubów

Sam jesteś nub

Spie*dalaj

Ch*j Ci w d*pe

Nicki

To jest tragedia. Skąd wiem, że mamy rodaka w teamie ? Po nicku typu "maciek13984834564845321/PolskiPolaczekJestemzPolskiPLPeeL[PL]" Rozumiem dodać na końcu PL kiedy nasz nick nie jest polskim słowem i chcemy pokazać, że jesteśmy polakami bez zbędnego rozgłosu "MagnumPL/HydraPL" itp. Ale bez pieprzonej przesady aby dać w nicku polskie słowo i jeszcze PL. Nie jesteśmy aż tak ciemnym narodem aby po polskim słowie w nicku nie domyśleć się, że jesteś z polski. Przykłady "JarzębinaPL/NiszczycielPL"

Kultura osobista

Tu akurat nie jest najgorzej. Bo zazwyczaj tylko zagraniczne osoby bulwersują się gdy ich team przegrywa. Ale my też nie jesteśmy święci, bo jak się wejdzie na kompanie albo na niskie tiery to wszędzie pełno ku*w.

Nasz naród to katastrofa jeżeli chodzi o ogólne zachowanie w grach multiplayer. Chcemy być wszędzie najlepsi.

PS Jeżeli coś piszesz na chacie to pomyśl. Czasami lepiej pisać po angielsku, bo to bardzo międzynarodowy język i bardziej nim się dogadasz niż pieprzonym polskim.

Zgadzam się z tobą w 100%, właśnie przez takie dzieci typu nie wiem jakies [LEE]ALFA[PL] coś takiego jesteśmy wyśmiewani, a najbardziej właśnie oni przez takie dzieci bez ortografi, kultury osobistej i ogólnie taki prostak jesteśmy najbardziej wyśmiewanym narodem świata(możecie się ze mną nie zgodzić, lecz ja tak myślę;P) Jeśli spotkacie takie osoby miejcie to w dupie i ignorujcie noba... W kompani rozumiem dla zabawy ale na normalnych bitwach... Boże!!...

Opublikowano

Każdy ma racje i brawa dla autora tematu.

Czasami żałuje że mam nick AndersPL bo ludzie, nieważne czy fps, rpg czy inny typ gry ale zazwyczaj w fps-ach, dominując kogoś, rzuca w ciebie mięsem że polska "divka" "k*rwa z polski" itp bo przegrywa. Żal takiej osoby, ale taki cudzoziemiec trafia się co 20 polaka( czytaj co 20 dziecko podwórka znajdziesz kogoś takiego). Innym przykład ale teraz już nie tolerancji może być ogólnie cała społeczność polskiego internetu. Spójrz na moją sygnature, teraz na swoją, teraz znowu na moją i swoją. Jakie uczucia ci towarzyszą? JA nie wiem, ale mam nadzieje że zrozumiesz to, ponieważ 90% osób z którymi się pierwszy raz spotykam w necie czyli często gry, wyzywają mnie żem pedałek czy inne pierdoły, a sprzeczka tylko go bardziej podkręci. Tak samo mogę powiedzieć że jesteś niezrównoważony psychiczne bo oglądasz anime czy piłke. Wiadomo że nie wszyscy potrafią być tolerancyjni, czasami zdarzy się właśnie niedowartościowany debil ale bez przesady!

Teraz idź i zastanów się drogi czytelniku, forumowiczu, ilu kolegów ze szkoły tępiłeś bo byli trochę "inni" i ile mogłeś im sprawić przykrości.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Ale czym to jest spowodowane? Moim zdaniem tym że w grach tego typu ;

a)za dużo małolatów{10-13 lat}

b)za dużo osób którym rodzice finansują czołgi premium i golda. Ja jeszcze ani grosza na żadną grę mmo nie wydałem a jakoś gorszy się nie czuje.

c)za dużo osób którzy chcą być najlepsi zdobywając szacunek u kumpli tym jaki mają lvl/tier/poziom/eq czego konsekwencją jest uzależnienie ,zbyt dużo czasu spędzonego przed grą oraz pkt. b

d)złe wychowanie w szkołach. Ja od młodości byłem bombardowany przekleństwami, peją, i sexistowskimi tekstami. O ile klasy 1-3 to etapy w których kilka osób używa takich rzeczy i są "fajni", to w klasach 4-6 osoby nie używające wulgaryzmów oraz nie będące ekspertami sexu i dziwek (pomimo że nikt z nich jeszcze TEGO nie robił) są uważani za cioty i maminsynków. Ja też często byłem bombardowany obelgami. Mi dupe uratowało to że jestem dobrze zbudowany oraz to że umiem się bić. (od3 klasy podstawówki wujek uczył mnie MMA. Sam jest byłym instruktorem. Oczywiście na własne życzenie to robiłem) W 5 klasie podstawówki wylądowałem na policji za pobicie 2 chłopaków z klasy. Zaczęli mnie wyzywać i popychać. Chyba jako jedyny w tym wieku umiałem złożyć rękę w pięść i przypierdolić. A matka jednego z nich miała szajbę że nabiłem im kilka siniaków... Nie wyobrażam sobie przejścia szkoły bez umiejętności obrony oraz asertywności.Niestety większość osób ulega temu a efekt widać nawet w grach. Co gorsza nic nie idzie ku lepszemu 8S.

e)dzisiejsze poczucie fajności. Jak ja byłem mały //o ile teraz jestem PRAWIE dorosły :P// fajny był ten kto umiał jechać na deskorolce, grał dobrze w nogę, grał na gitarze itp. (wtedy też istniało to co dziś trudno aby kilka lat zmieniło świat) Teraz niestety coraz mniej jest takich wartości jak te które tu wypisałem, a coraz większość zyskują dzieci ulicy i osoby sprawnie posługujące się "łaciną". Jak //za moich czasów// proporcje normalne zajęcia/bycie z ulicy wynosiło 50/50 % to teraz osoby coś umiejące to tylko jakieś 20%. Teraz niemalże wszyscy "popularni" to dzieci pei... (nie żebym coś do niego miał, {chociaż mi peja wygląda z lekka na geja :P})

fiuuu.... wyrzuciłem to z siebie.

Opublikowano

Osobiście często udaję że nie jestem polakiem/nie rozumiem jak widzę poziom dyskusji lub jakiego samozwańczego dowódce. niektóre talenty zaczynają wyzywać obcokrajowców którzy nie reagują na ich "rozkazy" lub odważają się poprosić o język angielski.

Opublikowano

Crisp, mi też się zdarzali tacy klienci ;P Udawałem, że jestem anglikiem i on mi najpierw po polsku, że mam flankować zrozumiałem oczywiście, ale poczekałem i potem po angielsku ! :D jasny gwint to brzmiało tak

Ja możesz flankować bo wtedy wygramy, a jak nie będę flankować to przegrasz

byłem tak zryty , że kurw*:D

Opublikowano

@up ja też wolę się nie przyznawać ale jak widzę np. 2 jak to powiedziałeś samozwańczych dowódców, obydwaj co rozkazują + np. jakiegoś nooba którego jadą to dosłownie nie mogę i zawsze ich trochę rozjucze. Efekt kłótni takich ludzi na czacie jest nie do opisania xD Wiem że to nie ładnie wkładać kij w mrowisko ale paczenie jak się na czacie wyzywają kłucą i często do siebie strzelają jest bezcenne. Czasami 1-2 zdaniami możesz doprowadzić do walki np. że 3kt do siebie nawzajem namłucają. Boooskieeeee. (mam typowy charakter polaka xD)

Opublikowano

@up ja też wolę się nie przyznawać ale jak widzę np. 2 jak to powiedziałeś samozwańczych dowódców, obydwaj co rozkazują + np. jakiegoś nooba którego jadą to dosłownie nie mogę i zawsze ich trochę rozjucze. Efekt kłótni takich ludzi na czacie jest nie do opisania xD Wiem że to nie ładnie wkładać kij w mrowisko ale paczenie jak się na czacie wyzywają kłucą i często do siebie strzelają jest bezcenne. Czasami 1-2 zdaniami możesz doprowadzić do walki np. że 3kt do siebie nawzajem namłucają. Boooskieeeee. (mam typowy charakter polaka xD)

Także to kocham wręcz robić. Udawać, że nie jestem polakiem i jechać dokładnie tam gdzie oni nie mówią :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...