Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy się smieją na lekcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest tak , że jak czegoś nie umiesz to cicho jest ;P . Jeśli coś obliczysz źle np. 2+2=293 no to już będą się śmiać ile wlezie , ale ta to nie ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Śmiać się z ziomka z klasy ? Nigdy, no chyba że jesteś w szkole średniej, a masz problemy z mnożeniem.

Ale nigdy śmiać się z kolegi, zawsze z kolegą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1337795470' post='4570409]

@truth

cwel to gość jebany w dupsko w więzieniu ^^ więc pysk hejcie, nie jestem debilem żeby nie znać znaczenia slów, ktorych używam

wiec twoj kolega byl w wiezieniu i byl jebany w dupsko ?

ciekawe towarzystwo miales/masz

i pozostaje kwestia tego skad wiesz ze to cwel

sam go jebales czy podgladales jak go jebia ?

Opublikowano

U mnie tak jest, ale nikt z tego nie robi tragedii.

Troche beki na lekcji nie zaszkodzi ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

tez jestem ciota z matmy.. na pol rocze mialem 1(powtarzam klase) i teraz znowu na poł rocze miale 1, teraz na cały semestr znowu wychodzi mi jedynka.. z innych to loozik 2/3..

jak ktos sie smieje ze mnie to mam wyjebane.. buła na ryj, i ja się z jego limo posmieje :)

ktoś się śmieje z was? przegadaj do niego ostro :) użyj siły. nie podskoczy.. akurat ze mnie tez sie smieja, ale nigdy nie podskacza, bo wiedza co bedzie.

staram się jak mogę, a że mi nie wychodzi, to odrazu jape wydzierają -.- nie moja wina ze nie moge pojac matmy, poprostu jej nie umiem i koniec, staram sie jak moge, a one dalej swoje..

Opublikowano

U mnie są tacy kretyni,powiem źle wzór to już się śmieją..

Bo to są zjeby genetyczne -_- u mnie jak powiesz wzór to śmieją się że potrafisz haha...

A gdy nauczyciel spyta się o coś a nie rozumiem tego i nie powiem ,to wszyscy brawa i szacun ,

Dziś na matmie , pytają sie mnie kumple czy rozumiem te sinus , cos , ctg jakieś gówna, powiedziałem że nie rozumiem i wszyscy brawa haha

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

U mnie jest tak jak mówiłem.. jestem bardzo słaby z matmy... mówie pani że staram się jak moge a ona ma na to wyjeba**.. to co ja moge poradzic -.- ? smieje się ze mnie na forum klasy to ja się smieje z niej, wgl. tłumaczy dobrze, ale i tak nie ogarniam, wyzywa mnie czasem, ja ją też bo od tych wyzwisk kurwicy dostaje i nie moge sie powstrzymac, to jej odpyskuje... i na tyle. wyjeba** mam

dla ziomków: smieje się ktoś z ciebie? Walnij mu bułe na ryj, i pośmiej się z jego limo. smieje/wyzywa ciebie nauczycielka ze czegos nie umiesz? Zrób to samo.. powiedz ze nie zyczysz sobie takiego czegos, i koniec ...

Opublikowano

wiec twoj kolega byl w wiezieniu i byl jebany w dupsko ?

ciekawe towarzystwo miales/masz

i pozostaje kwestia tego skad wiesz ze to cwel

sam go jebales czy podgladales jak go jebia ?

tak, właśnie w takim towarzystwie sie obracam, wiesz życie na krawędzi, sex, narkotyki, wóda, dziwki 24/7

widziałem was...

jesteś obsrańcem człowieku

ae1d1005fe.png

Opublikowano

yyy to zależy jaki przedmiot. jak idzie jakiś przyjeb któremu kurwa przykładu typu 2+2*2 i nie obliczy to kurwa facepalm i ja pierdole, ale tak jak daty czy coś, to zazwyczaj robią z Siebie kretynów i wszyscy się smieją, UROKI GIMNAZJUM

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

U nas się ogl śmiejemy ze wszystkiego ; d

Umiemy śmiać się z siebie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1337802702' post='4571554]

tak, właśnie w takim towarzystwie sie obracam, wiesz życie na krawędzi, sex, narkotyki, wóda, dziwki 24/7

widziałem was...

jesteś obsrańcem człowieku

ja grzecznie zadaje pytania na temat pochodzenia twojego kolegi i uzywania slow ktorego znaczenia sie nie zna

ciekawi mnie po prostu w jakiej to szkole uczniami sa osoby ktore odsiadywaly kare pozbawienia wolnosci

niestety nie dorosles do dyskusji zamiast wyjasnic mi skad wiesz ze twoj kolega to cwel ty wyjezdzasz mi z zalosnymi tekstami

Opublikowano

to jest tak, że w każdej klasie musi być ta owca u nas np jest ich dużo :) jeżeli chłopak czegos nie rozumie to jeszcze nic ale jak dziewczyna nie umie np mnożenia no to wiecie :) TROLOLO

Opublikowano

U mnie to raczej by się śmiali jak bym umiał xDD masz kolegów kujonów..

1337113491-U379973.png

Opublikowano

U mnie to się nie śmieją jak czegoś nie umiesz. Ale jest beka jak ktoś zrobi naprawdę głupi błąd.

Opublikowano

No kurwa, jeśli ktos np. nie zna wzoru na prostokąt, to oczywiście smieje sie z niego i go hejce, ale on nie placze i ma dystans do siebie, więc nikt nie ma fochów, ani zalów. Jesli przychodzi co do czego - na ocene - to wtedy juz nie ma smiechów, a pomoc ;)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

To chyba normalne, że nie wszystko się umie.

No chyba wtedy, kiedy ktoś nie wie naprawdę jakiś podstawowych rzeczy, wtedy nie ma zmiłuj :)

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...