Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy się smieją na lekcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, masz głupią klasę pewnie kujonków u mnie to normalne, że ktoś czegoś nie umie i inni mają na to wyjebane a nawet mówią jak ktoś czegoś nie umie cyferka po cyferce.

Opublikowano

Nie, zawsze umiem :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ja nie miałem z tym problem bo chodziłem z tak przysłowiowymi "Lalusiami" wieć żaden by się nie odwarzył ;)

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

Opublikowano

Uroki życia gimnazjalnego lub 1-klasisty w Tech/LO z tego się wryośnie ;)

U mnie to jest tak że jak ktoś 1 dostanie to sie sam cieszy z tego i inni też mają bekę, gdy trzeba to pomogą a jak ktoś nie umie to ten typ sam z siebie się śmieje i wtedy jest miła atmosfera, trzeba umieć się z siebie śmiać.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja też się śmieje z idioty który nie wie ile jest 2 do kwadratu.Po prostu w gimnazjum jest zero jebanego myślenia.ZERO.Typy u mnie na geografi nie wiedzą gdzie jest AZJA albo Norwegia, no kurwa..

Opublikowano

Ja też się śmieje z idioty który nie wie ile jest 2 do kwadratu.Po prostu w gimnazjum jest zero jebanego myślenia.ZERO.Typy u mnie na geografi nie wiedzą gdzie jest AZJA albo Norwegia, no kurwa..

Rośnie pokolenie czitków. ;d

// u mnie wiedzą, co im grozi za takie coś.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie każdy jest łbem do myślenia, np w takiej Anlgii nie wiedzą gdzie jest Polska, byłem tam na wakacjach i się zdziwiłem ich głupotą, widziałem rzeczy o których się w Polsce nie śni. 18-latkowie czytali tak jak my w 2 klasie podstawówki po literce...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ty nie widziałeś u mnie typa w zawodówce.Na geografi babka mu kazała pokazać europę a ten afrykę pokazał.Myślałem że jebnę.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Ty nie widziałeś u mnie typa w zawodówce.Na geografi babka mu kazała pokazać europę a ten afrykę pokazał.Myślałem że jebnę.

Musisz się nauczyć odróżniać robienie beki, od rzeczywistej odpowiedzi.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

U mnie tak nie ma bo cała moja klasa to stado baranów

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Z czegoś trzeba się pośmiać, a zwłaszcza jak ktoś robi jakieś zabawne błędy i wcale nie trzeba być kujonem.

Są gimnazjaliści i gimbusy, z tego się wyrasta :rolleyes:

Opublikowano

U mnie tak nie ma bo cała moja klasa to stado baranów

Tym samym, obraziłeś sam siebie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Słuchaj, w gimnazjum wyglądałem inaczej niż inni; miałem dłuższe włosy niż inni, ubierałem się na rockowo (rurki, te sprawy), większość osób z klasy to tzw. "Panowie JP". Ale i tak się przeprowadziłem do innego miasta i trafiłem na fajnych ludzi, ale wcześniej pojawiały się wyzwiska od pedałów, mimo, że miałem dziewczyne, chuj z tym. Olewałem to, nie przejmowałem się co mówią inni :).

btw. Jeśli masz problemy z przedmiotami, jak z w/w matmą, to po prostu śmiej się sam z siebie :). Serio, pomaga, bo np z Niemca jestem totalnym kretynem i potrafie obrócić swoją niewiedze w dowcip :P

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

U nas jak ktos czego nie wie, to sie nie smiejemy z niego tylko najczensciej wkurwiamy bo trwa to dosc dlugo zanim rozwiaze pytanie, czy udzieli odpowiedzi.

Jak siedzimy naprzyklad na Frnacuskim, jest nas 10 w klasie, i moj kumpel nie zabardzo ogarnia i czasami gada glupoty, wtedy sie smiejemy.

Ogolnie ja mam na to wyjebane, nie umiesz? Nauczysz sie ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

u nas (1 tech. gastronomik) jak ktoś nie umie to "ja pierdole jaki idiota", nie wiem mamy sie kurwa śmiać w stylu "HEHEHEHEH jakiś Ty niemądry, na pewno nie zdasz maturki"... no ludzie bez przesady

a co do Twojej sytuacji to masz albo klase kujonów i jebanych mózgowców, albo jesteś debilem do potęgi, jak wyżej, u mnie gość w 3 gim nie umiał wisły, warszawy, Krakowa pokazać, a zdał cwel : O

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Jestem 3 Gimnazjum,i nie ogarniam tylko matematyki :D

Z Chemii 4,z Fizyki 3 a z matmy 2/3,w sumie sam się z siebie śmieje na matmie jak stoje przy tablicy jak się wszyscy śmieją,to wtedy nauczycielka mówi żeby się nie śmiał tylko płakał trolololo.A sama nie umie wytlumaczyc zadania.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...