Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tym serwie jest akurat w sam raz nowości nie za dużo i nie za mało więc raczej chyba nie powinno być bugów tak myślę

Opublikowano

mozna prosic o pelnego clienta ?

mozna prosic o pelnego clienta ?

Zaczynam go dopiero wysyłać bo 2x musiałem launchera wysyłać.

Więc client będzie spóźniony niestety .

Opublikowano

Salma , start jutro w jakich godzinach ?

4uc581.jpg

Opublikowano

UP. Niby grzecznie, ale zawsze reklama.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Prpoponuje wszystkim spinajacym wyjsc w ogole z mpc bo kazda fajna zapowiedz psujecie swoimi wyimagowanymi i brudnymi postami nie dazac tak naprawde do niczego.

serverek jesli nie padnie i uda sie wszystko ze startem bedzie jednym z lepszych w tym roku pozdrawiam BedeBralCie jinno badz shinso

xbjr.png

Opublikowano

niech start serwer'a bedzie tak 16-17 bardzo duzo osob bedzie a tak jak na wieczor bedzie (20-19) niektorzy musza konczyc i isc spac lub cos zrobic i juz nie maja czasu a starsi sobie walna nocke ;d beda dosyc rowne szanse

Opublikowano

Jak bedzie obsuwa z godzina startu to bardzo dużo graczy stracicie bo startują tez inne serwery wiec radze sie sprężać

Opublikowano

polecalbym 16 17 gdyz nie kazdy moze grac w nocy, a tak sobie chociaz kilka godzinek pogramy teraz ; )

mam nadzieje ze pomysleliscie tez tak.

Opublikowano

Ludzie... chyba nie będziecie skandować, jeżeli serwer wypali o 23.59 ? Po co wam te pare godzin do przodu czy do tyłu. Za tydzień czasu to i tak nie będzie mieć znaczenia czy zacząłeś ta grę co do minuty, czy dzień lub 2 później. Z resztą założę się, że nie raz zdarzy wam się sytuacja, że będziecie musieli odejść od komputera bo są sprawy nie cierpiące zwłoki i trzeba je załatwić w trybie natychmiastowym.

Mnie tylko zależy, żeby serwer obył się bez jakichkolwiek problemów technicznych tj. resetów, długoterminowych OFF, luk w zabezpieczeniach, czy też tych tzw. "lagów".

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Up zgadzam sie z Toba ale mam jeszcze 1 sprawe czy bedzie jakas niespodzianka przygotowana dla noobostwa uzywajacego chackow ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...