Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdaje mi się czy strona na darmowym hostingu ?

*.xpag.pl to nie jest darmowy hosting, ludzie... Wyguglujcie to sobie i jest to serwer niceshoot.pl

Co do ekwipunku rasta mana, to myślę że skoro tyle osób go nie chce to go po prostu wywalą.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Prezentacja naprawdę piękna, niestety prócz tej rasta biżuterii, która z resztą jest zwykłą biżuterią na słabsze lvle z naklejonym liściem konopi indyjskiej, to nic tu nowego. 6 przemian stalki ( stare) bronie (stare), mapki z mobami ( stare) a ten wygląd miast to naprawdę kwestia 2h, gdyż budynki także są już gotowe, tylko pobrane z innych lokacji np. mapka z tysięcznikami - te "haremy".

Co do samej gry, to jeżeli to naprawdę reaktywacja safiru, to z chęcią zagram.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Serwer zapowiada się wspaniale, może mi ktoś tak z grubsza powiedzieć: w ile wbiję 100lv po 2h dziennie? ;>

ok. 2 tygodni na pewno =)

Opublikowano

co wy macie z tym vaneris przeciez to jakis hard meczysz sie i **** a tutaj easy fajnie sie gra łatwo i oto chyba chodzi a nie że normalnie prawdziwy pl ;>

Opublikowano

GP część pierwsza :

Up czytaj zapowiedź to będziesz wiedział ;f Tak czytacie prezentacje i zapowiedzi , że aż mi smutno.... nie jeden przeleci wzrokiem po obrazkach prezentacji czy zapowiedzi

i już twierdzi że serwer dno albo że zajebisty i wgl...

Opublikowano

już widziałem te Pliki na innym serwerze ( bez Reklamy )

mam nadzieje że bossy / metki znajdują się w av1 ? red las itd..

Opublikowano

Tak resp bossów zależy jakich oczywiście jest zwiększony o 3-5x , czas ich respu również został zmniejszony np. z 1h do 30min.

Wszystko zależy od tego jaki to boss .

Opublikowano

A i ktoś pytał o zwój powrotu statusu ?

Nie , nie będzie tego na serwerze , ewentualnie jeśli gracze będą chcieli to zrobimy ankietę na forum czy chcą to w ItemShopie i za jaką cenę .

Ale podejrzewam że nie będzie nikt tego chciał , ewentualnie bardzo drogo w is-ie .

Opublikowano

A dlaczego tak ci on potrzebny? Pisz tutaj co cie interesuje a na pewno otrzymasz odpowiedź. Jeżeli natomiast chcesz być na bieżąco, to jeśli nie team, to ja stworze kanał Salimy na TS.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

W pierwszej kolejności podam launchera , będzie on też dość spory ze względu na nowy wygląd miast .

Następnie wyślę clienta , na początek speedyshare... a później już na wszystkie inne sensowne hostingi będę się starał wysyłać .

Czyli tak :

---> Launcher będzie dostępny do pobierania do max 1,5h

---> Client ok godziny 18

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...