Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2[PL][DEDYK]

Xileo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś niedojebany albo rudy. Huj kogo obchodzi twoje zdanie marginesie społeczny. Nie zagrasz na serwerze, to wypierdalaj z prezentacji ! Jestem ciekawy czy byś powiedział to Isamu prosto w oczy. Jeżeli tak to www.soban.pl (TS) , Isamu wkrótce wejdzie i zobaczymy czy bedziesz taki cwany.

Powiedział ten, co nawet po polsku nie potrafi pisać . NIe daje sie znaku interpunkcji po kropce maślaku.

Ooo kurwa widze przydupas Isamusa .... Wam sie jebie w głowach dzieci. ??

Heh człowieka na oczy nie widzial i odrazu rudy hahah !

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo kurwa widze przydupas Isamusa .... Wam sie jebie w głowach dzieci. ??

Heh człowieka na oczy nie widzial i odrazu rudy hahah !

Przydupas ? Nie znasz wgl goscia a wyjezdzasz do niego z jakimis prestensjami . Co rude to falszywe. Oj, jestes pewien mówiąc do mnie dziecko ? Ciekawe gimbusie.

10149294975822511012.png

Warum.pl

LubieZBonia

Dagger

Chunjo

Opublikowano

Słuchaj matkojebco przydupasie funflu, widzę że twój pan naczył cię nowych słów jak rudy ? A może pompa też napierd.. co 2 słowo ?

Banda zjebów i wiesniak ich lider pozdro, może znowu będą przestoje z serwerem ?

Opublikowano

Przydupas ? Nie znasz wgl goscia a wyjezdzasz do niego z jakimis prestensjami . Co rude to falszywe. Oj, jestes pewien mówiąc do mnie dziecko ? Ciekawe gimbusie.

Pewien. :> Wow widzę że podjarany cały jesteś już ci staneło to twoje 5 cm w zwodzie. ?? Dzieciaku może i go nie znam i razcej nie chce poznać ale mam o nim zdanie. Idz liż dupke mu na TS ... :> Pzdr Jak jakieś wonty to PW cwaniaku. ; ***

Opublikowano

Serwer gówno nie polecam

Moderator, a zachowuje się jak typowy hejter, ani nie uzasadni, ani nie powie czegoś od siebie, tylko po prostu napisze "gówno", żałosne.

@top

Serwer jest dobry, typowy hardzik.

Polecam.

Opublikowano

Serwer beznadziejny, i kolejny pod is... Isamu każdego tak wyzywa, i to ma być GA? Już wole pójść na serwer FuBu choć FuBu nie trawię.

@Dla moda

Zamknięcie byłoby najlepszym rozwiązaniem, ponieważ userzy jak widać cisną na siebie..

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Serwer beznadziejny, i kolejny pod is... Isamu każdego tak wyzywa, i to ma być GA? Już wole pójść na serwer FuBu choć FuBu nie trawię.

@Dla moda

Zamknięcie byłoby najlepszym rozwiązaniem, ponieważ userzy jak widać cisną na siebie..

No to idz. nie musisz grać.

Co wy tak hejtujecie ? kurw *

Opublikowano

XNefiles, nie spinaj się tak, bo w Polsce jest wolność słowa.. I nie ,,hejtuję" tylko wyrażam swoją opinię.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Kto tu odstrasza ludzi? Jesteś kolejnym który liże dupę Isamu? (Nie obrażając ciebie).

To, że ktoś chce coś napisać to nie znaczy, że musisz odrazu go cisnąć lub coś w tym stylu..

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

czego się spodziewaliście po Isamusie. ?? On tylko potrafi ludzi przezywać ; ]

Ja pierdole co za idiota. Pewnie kurwa matkę Ci zwyzywał i najechał na całą Twoją rodzinę, co ?

Wszystkim Twoim kolegom nadał ksywę rudy, no po prostu cham i prostak. Jak On może tak wszystkich przezywać ?

Z tego co widzę IsAmU przezywa tylko tych, którzy sami do niego startują z problemami. Ale jakiś koleś 'noname' wie lepiej jaki jest IsAmU, bo pewnie grałeś z nim na PLu i w jednej gildii byliśćie, co ?

Serwer świetny, dużo graczy, przyjemna atmosfera.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ja pierdole co za idiota. Pewnie kurwa matkę Ci zwyzywał i najechał na całą Twoją rodzinę, co ?

Wszystkim Twoim kolegom nadał ksywę rudy, no po prostu cham i prostak. Jak On może tak wszystkich przezywać ?

Z tego co widzę IsAmU przezywa tylko tych, którzy sami do niego startują z problemami. Ale jakiś koleś 'noname' wie lepiej jaki jest IsAmU, bo pewnie grałeś z nim na PLu i w jednej gildii byliśćie, co ?

Serwer świetny, dużo graczy, przyjemna atmosfera.

Heh posłuchaj Analfabeto nie znam go ale oglądałem all jego filmiki i w każdym było wyzywanie ludzi ; ] Nwm ile on ma lat ale może kiedyś dojrzeje tam samo jak ty. :>

Up 2 k ludzi no no. :>

Wbije na serwa i go ocenie bo jak narazie oceniam ludzi ale to tylko tych którzy na to zasłużyli ;>

Opublikowano

Że tak powiem - wypierdoliło wam stronę.

Wasze ataki na balmore 'w przeszłości' - myśleliście, że to się nie wyda jebane gimby ?

Pompamt2 - TANGO DOWN

' Chuj na japę hejterom ' - tyle w temacie dot. całego serwera Pompy i jego teamu.

Nie polecam, a poza tym ... 2 k online ? - Proszę cię, to jest fail dnia jak dla mnie. Na tym ścierwie nie ma 500 osób...

SoBaN.pl - wasze jebane ścierwo, też myśleliście, że się nie wyda ? Były ataki z waszej strony na balmorę > powodzenia w zbieraniu.

Oko za oko.

Gorące pozdrowienia, Shouter !

Opublikowano

Nie ma szans żeby ten serwer przetrwał, z 3 razy chyba startował już. Isamu nie mam nic do niego, ale jak ma GM czy tam GA spinać jak pokurwiały to nie dzięki, jeżeli daje się wyprowadzić z równowagi to spoko-,-, ddosy mają zapewnione i zapewne nie tylko ze strony Balmory. 2k ludzi może było, teraz na pewno tyle nie ma, godzina za godziną ilość się zmniejsza. Strona wygląda zjebanie, ale o to już mniejsza.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie ma szans żeby ten serwer przetrwał, z 3 razy chyba startował już. Isamu nie mam nic do niego, ale jak ma GM czy tam GA spinać jak pokurwiały to nie dzięki, jeżeli daje się wyprowadzić z równowagi to spoko-,-, ddosy mają zapewnione i zapewne nie tylko ze strony Balmory. 2k ludzi może było, teraz na pewno tyle nie ma, godzina za godziną ilość się zmniejsza. Strona wygląda zjebanie, ale o to już mniejsza.

graczy ubywa ? kolego mylisz się. Wbiłeś wgl do gry ?

jest tyle osób że przez m1 nie da się przejść...

Opublikowano
Ten serwer jest najlepszy w Polsce i proszę przestać pierdolić że nie

To ty chyba nie widzałeś PandoraMT2, ProMT2, DragonMT2. To są może najlepsze servery w polsce gra tam około 3,5 tyś. ludzi więc ty nie pierd*l że to jest najlepszy server

Napisze coś jak będzie mi się chciało!!!

Opublikowano

Dobra nie dobijajcie już ... serwer można określić po samej nazwie. Grają na nim same neosy i w teamie zarządza też idiota z milionem techników którzy trzymają ten serwer przy życiu

Dziwie się że po 2 tygodniowym "starcie" gdzie można było pograć pół godziny dziennie w ogóle ktoś na tym został ... pewnie tylko ci co wpakowali złocisze w is.

To nie hejt tylko prawda ;]

Pozdro dla isamu i jego postów na fejsie "ide spuścić kloca ale pewnie was to nie obchodzi p.s. jutro client"

I te zajebiste zabezpieczenia przed wejściem do gry - wystarczyło podmienić etc w cliencie i można było grać 2 dni przed kolejnym "startem"

2k ludzi online ? Taa a 3k postaci powyżej 1 lvl'a :> to z tego może 500 online + shopy buhah

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...