Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2[PL][DEDYK]

Xileo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce się obejrzeć filmiku to masz problem że nie wiesz co u handlarzy nara leszczu

beznazwywm.png
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer typu balmora, czyli reklama przez fannóww yt isamu, tylko Balmore robił bambus3k a tutaj pewnie jakiś zjeb, strona wam będzie padać to się nie zdziwcie, wiedzieli że będzie 1k + to mogli kupić coś lepszego. Prezka tylko żeby przypomnieć o serwerze że startuje.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

widziałem film sorki nie chciało mi sie przed tem ogladać sorki za tego spama zaczne grac!

xxx

Opublikowano

Nie , nie i nie.

Kultury na Ts'ie wcale nie ma ten Sevix ( technik ) .

Ale IsAmU hmm spoko typ wiec wbijajcie na jego serwer.

POMPA!

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram, serwer zapowiada się obiecująco. Jedynie co mnie odstrasza to nazwa, te słowo zaczyna być denerwujące i nadużywane.

Opublikowano

ja nie wierze kolejne gówno. Jak nie masz co robić to nie twórz serwa na którym będzie grac tygodniowo 10 osób bez sens i co ty masz wgl za kompa ten serw nie pochodzi długo. Nie rozpędzaj się za bardzo

ja nie wierze kolejne gówno. Jak nie masz co robić to nie twórz serwa na którym będzie grac tygodniowo 10 osób bez sens i co ty masz wgl za kompa ten serw nie pochodzi długo. Nie rozpędzaj się za bardzo

10 os to chyba u ciebie by gralo, tu gra 1k + lamo .

Opublikowano

Co wy pierdolicie, ze balmora jest pod IS? Wszystko co jest w IS, można zdobyć w grze jebani hejterzy FuBu ...

Tak, okradli mnie na balmorze z dobrego eq, lecz i tak uważam, że Balmora.pl to najlepszy serwer prywatny w historii ; )

Co wy pierdolicie, ze balmora jest pod IS? Wszystko co jest w IS, można zdobyć w grze jebani hejterzy FuBu ...

Tak, okradli mnie na balmorze z dobrego eq, lecz i tak uważam, że Balmora.pl to najlepszy serwer prywatny w historii ; )

To ty chyba jebnięty jesteś ze to serwer najlepszy albo jesteś zbyt małym smarkaczem że tylko na balmora grałeś

Opublikowano

Czemu str nie działa? A naprawde serio że 2k osób jest? a i Można prosić o kontakt z głownym Ga/HA jak kto woli . Może być PW . Dzięki

Opublikowano

Ludzie jesteście śmieszni 'Prezentacja Serwera' może i jest denna, ale nawet nie wiecie jaki jest serwer a pier......... Po ile wy macie Lat? Nie każdy się zna Np na Grafice, więc wejdź zobacz co jest na serwerze a potem pierdol......... Jaki jest serwer. (Skierowane do nobów ^^) Ja wejdę z chęcią. Zapraszam wszystkich na Serwer ;> ;***

Opublikowano

Napiszę to krótko żeby każdy zrozumiał... Isamu je.. na FuBu że postawił balmore itp... i w ogóle a co sam zrobił postawił jakąś pompe, żalosne.

Zresztą co to za nazwa ? Pompa Pompa Pompa J. rudych ? Proszę Cię i ty jesteś ojcem ? Szczeniak ... Burneika na topie to pompa harry poter na topie to co HarryMt2? heheh

Co hajsu zabrakło na pl'a ? No tak trzeba sobie pobonować, pozwojować itp

Zwykła komercha

Opublikowano

Chyba 20 graczy a 2 tys ... ;p

Nie zagram bo nawet porządnie nie potrafi systemu ulepszeń zrobić^^

Logowanie: Online Wybór Postaci: Online Świat: Online Baza: Online Graczy online: 0

Licznik nie działa. A jak nie masz ochoty to sie za pierwsze lepsze krzaki wypierdalaj. Xileo nie jest założycielem serwera, wiec raczej nie zrobi zbyt dobrej prezki.

Dopisz do teamu :

[GA]Urkass

[GA]Sevix

[GM]PerryS16

Co do systemu ulepszania : Jest on zajebiście skończony , bez żadnych bugów i gówien. A Ty Gregor gówno wiesz o serwerze a sie wypowiadasz. Japa koniu.

Zapraszam na serwer.

Napiszę to krótko żeby każdy zrozumiał... Isamu je.. na FuBu że postawił balmore itp... i w ogóle a co sam zrobił postawił jakąś pompe, żalosne.

Zresztą co to za nazwa ? Pompa Pompa Pompa J. rudych ? Proszę Cię i ty jesteś ojcem ? Szczeniak ... Burneika na topie to pompa harry poter na topie to co HarryMt2? heheh

Co hajsu zabrakło na pl'a ? No tak trzeba sobie pobonować, pozwojować itp

Zwykła komercha

Gruby huj w ciebie hejterze ! Przeszkadza ci czyjeś szczęście ? NIe pdooba sie serwer to wypierdalac. Haters gonna hate. Zapamietaj to sobie. Siusiu paciorek i spać.

10149294975822511012.png

Warum.pl

LubieZBonia

Dagger

Chunjo

Opublikowano

Słabo, co tu hejtować ? Wypowiadam swoje zdanie i tyle. Gówno Cie to powinno obchodzić lizodupie

Serwer ssie razem z isamu, pompa !

Opublikowano

Słabo, co tu hejtować ? Wypowiadam swoje zdanie i tyle. Gówno Cie to powinno obchodzić lizodupie

Serwer ssie razem z isamu, pompa !

Jesteś niedojebany albo rudy. Huj kogo obchodzi twoje zdanie marginesie społeczny. Nie zagrasz na serwerze, to wypierdalaj z prezentacji ! Jestem ciekawy czy byś powiedział to Isamu prosto w oczy. Jeżeli tak to www.soban.pl (TS) , Isamu wkrótce wejdzie i zobaczymy czy bedziesz taki cwany.

czego się spodziewaliście po Isamusie. ?? On tylko potrafi ludzi przezywać ; ]

Powiedział ten, co nawet po polsku nie potrafi pisać . NIe daje sie znaku interpunkcji po kropce maślaku.

10149294975822511012.png

Warum.pl

LubieZBonia

Dagger

Chunjo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...