Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkallCraft][o lagów][70 slotów][VPS][Bukkit][Surv+frakcje][Mcmmo][Professional server][Wojny gildi][Pvp-on][24/7]

Eliot115

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam jedno wielkie G*WNO ! Wszyscy latają z killaurą lagi w ch*j. Wymienie powody na nie :

- Po śmierci i relogu wracamy na spawn,

- Wszyscy latają z killaurą

- Wyłączony nether a napisane jest że jest ON

- Nieogarnięta ekipa serwera rozdaje itemki

- Brak kolorków gildii

Plusy:

- Nieograniczona mapa, Darmowe gildie

Ogólna ocena serwera 2/10

Jeszcze dodam coś o reklamie na forum.. Denerwuje mnie to jak cały czas ktoś refreshuje temat.. Czy nie ma przypadkiem za to warnów? Spójrzmy na użytkownika Sisi12 Wczoraj 3 razy refreshował temat poprze napisanie durnej wypowiedzi oraz zwykłego znaku interpunkcji jakim jest "." ((Kropka))

Opublikowano

up

Wiem że dałeś specjalnie słabą ocenę dlatego że dziś dałem ci bana na 2 godziny i że usunąłem ci gildie za claima na spawnie.Powiedz mi kto z adminów na serwerze rozdaje itemy hmm ? chyba nikt.Nether jest OFF pisze to na serwerze zamiast netheru jutro już będzie shop nether.Lagów w ogóle nie ma może ty masz.

Opublikowano

up

Wiem że dałeś specjalnie słabą ocenę dlatego że dziś dałem ci bana na 2 godziny i że usunąłem ci gildie za claima na spawnie.Powiedz mi kto z adminów na serwerze rozdaje itemy hmm ? chyba nikt.Nether jest OFF pisze to na serwerze zamiast netheru jutro już będzie shop nether.Lagów w ogóle nie ma może ty masz.

Bana nie dostałem bo gram dalej ;33.. Osoby Ci sie mistrzu pomyliły..

Opublikowano

admini daja gildi Stronghold itemki, ostanio jeden od Strongholdu wbil nam sie do bazy jak go zabilismy mial 16 stackowanych mikstur instant heal 2, nie polecam servera

001.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...