Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkallCraft][o lagów][70 slotów][VPS][Bukkit][Surv+frakcje][Mcmmo][Professional server][Wojny gildi][Pvp-on][24/7]

Eliot115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SkallCraft

Znudziły Ci się absurdalne serwery survival z Cuboidami czy Lwc ?

Nie lubisz serwerów typu FreeBuild ?

Chcesz poświęcić wolny czas , ale nie masz fajnego serwera ?

Chcesz się rozerwać na dłuższą metę ?

Serwer SkallCraft zaprasza do Siebie !

1329473015u545403.png

Typ serwera :Survival + Frakcje

Nazwa serwera : SkallCraft

IP serwera : 176.9.162.99:25565

IP serwera TeamSpeak3 : 4speak.pl kanał 62

Sloty : 70 (w każdej chwili możemy zwiększyć sloty)

Potwory : On

Zwierzęta : On

Nether : On

Pvp : On

Whitelist : On

Premium : on

The end : On

1329473036u545403.png

Serwer : VPS

Pamięć RAM : 8Gb

Procesor : 4x2.6 Ghz

Pojemność dysku : 240 Gb

1329473060u545403.png

HeadAdministratorEliotLJ

Administrator Duck

Strażnik Archon10

Życzymy miłej gry !

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko nie moge wbic na serwa proboje sie polaczyc i wywala mnie z powodem "papa"(ban za nic ?)

Opublikowano

3 up Siwy dostałeś bana na 2 godziny za to że rzucałeś na spawnie miksturami które zadają obrażenia i tym zbijałeś graczy a admini nie dawają itemków jak byś wiedział gracze mają jajka zombi'e bo ranga Vip ma to w Kit Tools

2 up Na serwer da się wbić a czemu nie możesz to nie wiem

Opublikowano

Fajny serwer dla mnie 9/10

Up trzeba iść do gildi gdzie wiesz że są zaufani ludzie a nei dajesz 4/10 dlatego że cie ktoś wyrzucił z gildi

Opublikowano

Serwer DNO, nether - off , tnt - off , admini online - off , serwer czesto off , gracze - sami falszywi , do tego przy kazdym relogu wywala gracza na spawn (lapiesz kolesia w pulapke, a on sobie spokojnie reloga i jest na spawnie), maszyna postawiona w domu admina , NIE POLECAM

Fajny serwer dla mnie 9/10

Up trzeba iść do gildi gdzie wiesz że są zaufani ludzie a nei dajesz 4/10 dlatego że cie ktoś wyrzucił z gildi

jemu nie chodzilo, ze ktos go wyrzucil, tylko jak koles caly dzien sie meczyl i zbieral itemki, po czym dolaczyl do gildii i przez cwaniactwo zabrali mu wszystko, to chyba mial prawo sie zdenerwowac, a tak robi conajmniej polowa tych gildii, ktore juz istnieja. Do tego sa sytucaje gdzie frakcja proponuje sojusz, po czym teleportuja sie do Cb , sojusz zrywaja i bija zajmujac caly dorobek.

Opublikowano

Sewer fajny pomocna administracja zawsze odpisze na każde pytanie a co do tych dzieci które płaczą że ich ktoś zabije to niech nie graja

Opublikowano

TO MOZE odbanujecie mnie bo jak proboje wbic to ciogle wyskakuje ciogle Papa(pewnie ban i zapisane na wywalaniu mnie)

jak ktoś nie wierzy to prosze

papawtf.png

Opublikowano

Nick

Olej

No właśnie a nie grałem nawet na serwie przynajmniej w przeciągu 2 tygodni chyba ze to jest jakas reaktywacja czy cos ...

Opublikowano

Serwer godny uwagi miła atmosfera a co do graczy to zależy nawet na wielu serwawch nie tylko tym widziałem takich nobów którzy zapraszają do gildi a potem kick i cie zabijaja ale ja mam gidlie z kolegami wiec fajnie sie gra POLECAM SERWER 10/10

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...