Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwóręczna Czy Jednoręczna ?

FumonGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku ! Czytać Umiesz Ze Zrozumieniem ? Pisałem ,, Zaopatrzyć '' Czyli Tak Jakby Bym Mógł Uzbierać Ale To Nie Jest Pewne...

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

Koleś może odejdź od kompa bo cię grzeje coś. każdego wyzywasz i obrażasz, a na dodatek piszesz jakbyś miał 10 lat. Tylko takie dzieci wzywaja czyjąś mame bo już nie mają co powiedzieć.

A co do tematu to dropa do m3 i dropic riby, sprzedawać i kupic coś fajnego.

A i trochę trzeba zmądrzeć , taka rada o de mnie.

Koleś może odejdź od kompa bo cię grzeje coś. każdego wyzywasz i obrażasz, a na dodatek piszesz jakbyś miał 10 lat. Tylko takie dzieci wzywaja czyjąś mame bo już nie mają co powiedzieć.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

No i Poco Się Wypowiadasz Jak Nie W Temacie ?

Aa I To Chyba Ciebie Coś Grzeje Bo Piszesz x3 ...

Dobra... Temat Do Zamknięcia

Bo Jak Tłumacze Że Nie Mam Kasy A Niewiem Czy Jest Jakaś Inny Szybki Sposób To Wy Mi Piszecie Że Mam Kupować Riba ...

XPlAl.png

Opublikowano

To po cholerę imbecylu piszesz taki temat jak i tak cię na riba nie stać ??Oczywiście rib lepszy ale ciebie i tak nie stać....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

idz tym 36lvl na metki zazdry lub po pustyni lataj rozwalaj metki i zara zarobisz na riba+9

Gość koxxxik12
Opublikowano

No i Poco Się Wypowiadasz Jak Nie W Temacie ?

Aa I To Chyba Ciebie Coś Grzeje Bo Piszesz x3 ...

Dobra... Temat Do Zamknięcia

Bo Jak Tłumacze Że Nie Mam Kasy A Niewiem Czy Jest Jakaś Inny Szybki Sposób To Wy Mi Piszecie Że Mam Kupować Riba ...

Po co piszesz każdy wyraz z dużej litery? Chyba ortografii w szkole si nie uczyłeś.

@top

Zbieraj na riba.

Jak chcesz szybko zarobić zrób dropa do imha lub na kawałki klejnotów. Też szybko zarobek

Opublikowano

Ja radzę Ci kupić riba. Kupuj z jak największym sr ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Poster :) Popieram Cię Że Jesteś Gnojem :) Tak To Możesz Sobie Mówić Do Mamusi :)

A Jak Cos Ci Się Nie Podoba To Proszę Bardzo Drzwi Otwarte Po Prostu Kliknij Taki Mały Krzyżyk W Mozilli :) Lub Jakiejś Noob'skiej Przeglądarki Której Używasz :)

Dzięki Tobie Coraz Więcej Jest Takich Noobów Jak Ty :)

Ja Chociaż Staram Się Grać A Nie Jak Ty Pewno w Tibie Nawalasz I Matka CI Kupuje Premium :**

Poster Myślisz Że Jak Wejdziesz Nowy Na Forum To Będziesz Cool ?

Najpierw Zdobądź Inteligencje Z Małego Móżdżka I Dopiero Się Wypowiadaj :)

Widzę, że na więcej Cie nie stać... wyzywać od rodziny każdy może jeden lepiej jeden gorzej... A ja Ci coś powiem dziecko zużytego kondona

nie staraj się mnie hajtować bo idę na boisko Ty chyba nie wiesz co to jest.

A premium kupuje sobie sam wiesz co to allegro i konto bankowe?

ico_16_favrem.png
Opublikowano

Temat Do Zamknięcia !

Już Mam Riba +7 Sr 4 Wiem Że Słabe Ale Zawsze Coś :)

Widzę, że na więcej Cie nie stać... wyzywać od rodziny każdy może jeden lepiej jeden gorzej... A ja Ci coś powiem dziecko zużytego kondona

nie staraj się mnie hajtować bo idę na boisko Ty chyba nie wiesz co to jest.

A premium kupuje sobie sam wiesz co to allegro i konto bankowe?

Takie Teksty To Ja Znałem W Przedszkolu :) Aaa I Jeszcze Coś ,, hajtować '' Błąd :) I Kto Tu Jest Dzieciakiem ?

XPlAl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...