Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Z Cooncore

Gość robo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie i tak nie zrobicie tego serva

polak nie potrafi :|

a jak ktos zalozy to ...

pewnie zagra na nim z 10osob nie wiecej ;f

jakie dziecko z mpc bedzie mialo kase zeby placic za to wszystko i takiego neta ? nikt ;f

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up tylko ze priv nie postawisz na kompie tylko musisz wydac troche kasy na serwer

widze ze te pliki narobily tylko nadzeji

@ to na ciula w temat wchodzisz i piszesz ?aa i nie rob z siebie wielce doroslego

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Serwery są fajne do np. do WOW :

8 rdzeniowy proc

ddr 3 16gb

macierz dyskowa 2 x 2 TB

łącze 100 Mbps.

Cóż wydawało mi się że spolszczenie to coś al'a resource hacker i jedziesz.

PS: Serwer wystarczy jakiś stary na początek. Ważne żeby no0by nie dostały hasła.

PSS: To są all pliki ??

Opublikowano

Podobno to all pliki

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Spoko chyba wytrzyma z 25 - 30 osób bo więcej nie będzie grało.

Tylko gorzej z prądem składki będzie trzeba robić.

Ale chyba nie uda się to.

@up : Podobno

Opublikowano

@damian024

8 rdzeniowy proc.... powodzenia

@topic

G1 juz macie w tych plikach... i tam jest podane zebyscie wypakowali root.epk plikiem root.so na freebsd chyba

24dlqhh.jpg
Opublikowano

A normalnie przez winrara sie nie da wypakowac?

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Mam tu troszkę kumpli, co by mi pomogło w utrzymaniu. @UP Lubie się w takie coś bawić. Na początek coś w to zainwestuję, a potem - jeśli wszystko pójdzie jak trzeba zrobi się domene, a na niej postawię IS . Pieniądze z IS'a poszłyby tylko na kasę za prąd i w ogóle utrzymanie wszystkiego. No jakoś to zbyt kolorowo wygląda, ale jeszcze zobaczymy co z tym zrobię.

j5kwdjn8390y5gabja1.jpg
Opublikowano

@BladeMaster masz gg albo skype

@topic Uważam że razem se poradzimy, ale jedno ale trzeba przecież jeszcze stronkie rejestracji zrobić . Każdy na pewno by coś dołożył. Tak se pomyślcie chociaż 5 zł x 50 to spokojnie starczy.

Opublikowano

Ta ja również będę mógł przeznaczyć jakieś datki ^^

Ale ze stronką itd to już będzie ciężej ;D

I kto ma TAKIE łącze ? ;/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

GF na pewno się dowie ze serw istnieje A po 2 GF lub gm tez może zobaczyć to forum i znajdzie priva:)

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Dobra jakoś wszystko poklikałem niby mniej wiecej tak jak na filmiku , siedzialem dobre 4h z tym , zrobiłem jakis plik exepodobny i jak sie go wlacza jest 1 serw tak jak z kazdym metkiem chinskim no i nie wiem co dalej . zadnego regista nie zrobie konta nie mam itd... te pliki to na 100% not fake bo jak już sie "launczer" zrobil to jeden krok do przodu . A i przez proxfixera laczy sie na moje IP ... (!)

Opublikowano

Boże. Co za mod mnie zbanował(perm) na koncie ExeCor?!?!?!?! Napisałem jeden post tutaj, a ten kawas11, to tu 30-40 postów napisał i tylko 20%. Miałem 60%! Wtf?!...

@Topic

I jak? Jakieś większe postępy?

Opublikowano

holtwoMT2 już jest napsie tylko on nie wie jak konto zrobić !!!

powstał polski priv pierwszy by holtwo z MPC forum :>>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...