Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Z Cooncore

Gość robo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o taki tylko dla paru osób. Na pewno będzie pełno takich serwerów. I jak ktoś ma chociaż 10% filmu za sobą?

Czy ktoś wytłumaczy o co z tym chodzi: 7.2-RELEASE-B36.dvd1.iso? ale dokładnie co to jest itd. wiem, ze to obraz płyty bo to jest iso

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepiej poczekać aż ktoś to rozgryzie i zrobi tuta ale jest pewien problem, żeby ten tut nie dostał się w ręce cebuli i jego fanów

Opublikowano

ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/releases/i386/ISO-IMAGES/7.2/7.2-RELEASE-i386-dvd1.iso.gz

FreeBSD ma 1.9gb

toudi225_12839_3.png

Opublikowano
chodzi mi o taki tylko dla paru osób. Na pewno będzie pełno takich serwerów. I jak ktoś ma chociaż 10% filmu za sobą?

Czy ktoś wytłumaczy o co z tym chodzi: 7.2-RELEASE-B36.dvd1.iso? ale dokładnie co to jest itd. wiem, ze to obraz płyty bo to jest iso

Taki dla paru osob to robisz tak:

Wchodzisz w pliki robisz nowy dokument i piszesz:

np.

Server Nazwa-Rychu'sMetin2

Server=Prywatny

Server Max-10

Opublikowano

tak możesz dać,przekonamy się ;p

sry za spam ;p

TO SĄ FULL CO WY PIERDZIELICIE ?!

Opublikowano

obejrzałem cały tutorial i gosciu ma starsze pliki serwerowe ma całkiem inne :/ obejrzałem na wszelki wypadek 2 razy "nic nie rozumiałem

bo po niemiecu i on ma stare więc sie nie dowiemy jak odpalić serwer chyba że jakiś dobry inforamty6k :/

Opublikowano

@Mroczny ? to twój screen ? znaczy masz ten G1 od harsay'a ?

może byś tak zuploadował ? dodałbym w 1 poście ;p

daj link na PW ;p

sry za spamienie ;p

Jak byś zaupał te G1 to by były na 100% full pliczki ;p

Opublikowano
a wogole to jak odpalic data base jak chce np accaunt.sql to jaki program ^^ ?

jak nie masz zielonego pojęcia to się za to nie bierz i nie pisz bezsensownych postów ...

Opublikowano
jak nie masz zielonego pojęcia to się za to nie bierz i nie pisz bezsensownych postów ...

to jest spam pozdro mialo nie byc spamu 20% dla pana

Opublikowano

Dłuuuga jeszcze droga do postawienia serwa nawet nie pewne czy się uda -,-

Opublikowano

no raczej to mało powiedziane. krzaki będą na pewno. Może będzie serwer w następnym tygodniu jak ktoś się wysili

Opublikowano

Jestem zielony w tym... Ale tak patrząc na umiejętności programistów z MPC. Jest to w ogóle możliwe? Czy to następne marzenie o własnym privie?

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

ja by kilo_kartofli czy jak tam sie pisze gral w metina bysmy moze juz mieli serw on sie troche zna a moze wiecej niz troche

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...