Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plusy i minusy -Diablo III

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Diablo III nie jest jakoś powalające, co do grafiki jak na taki długi okres pracy nie jest zła, ale powinna być lepsza.

Up, racja co do mmo :)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest MMO? To dlaczego rozwijamy postac zdobywajac doswiadczenie ?

MMO to nie jest rozwijanie postaci, tylko gra z innymi osobami - Massive Multiplayer Online, czyli wieloosobowe gry, dodatkowo może być np.

MMOFPS - Massive Multiplayer Online First Person Shooter, czyli wielosobowa strzelanka, albo MMORPG - massive multiplayer online role playing games, czyli gry rpg z innymi.

A gry typu wiedźmin, co nie mają multi nazywa się grami RPG.

@down

Przejrzyj to:

http://www.mpcforum.pl/topic/585807-diablo-3-opaca-si-czy-gra-jest-warta-uwagi/

Opublikowano

spam robicie i tyle

nie mozecie pisac normalnie plusow i minusow?? chyba od tego temat jest??

a wy sie klucicie co to mmo jest, a co to rpg, pozatym po co nawiazania do innych gier??ewentualnie do d2 i d1 porownujcie co sie zmienilo, co zostalo i piszcie o d3 ja chce wiedziec co i jak, a puki co to nic prawie sie nie dowiedzialem

Opublikowano

Dla Mnie ta gra jest wyjątkowa. Grafika nie gra tu żadnej roli.

Chyba nie o to chodzi w grze żeby była Ultra Zajebista grafika tylko sie przyjemnie grało :)

Opublikowano

A teraz wszystkim wyjaśnię dlaczego ludzie grają w Diablo III.

1. Jest to jedyna i nie konkurencyjna gra tego typu. Niestety ale nigdzie takiej gry nie znajdziesz. Tzn z monopolizowali grę :) i się za to cenią

2. Już tutaj nie chodzi dokładnie o fabułę bo w czym jest takiego fajnego chodzenie ciągle po tych samych mapach itp i zabijanie tych samych potworów .... bez przesady chłopaki.

3. Chodzi tutaj i to co zawsze mi się w Diablo II podobało nigdy nie wiesz kiedy tak na prawdę znajdziesz przedmiot który tak na prawdę nikt może nie znalesc przez jakiś xx czas. Zawsze mnie rajcowało to ze po restarcie laddera z chłopakami ( cały team 8 osobowy) po paru tyg mieliśmy full Hr :) i anni a o słowach runicznych perf. forum d2....sp wiadomo jakie :) zna mnie pod tym względem:) ( allegro sprzedane ponad 20 tys golda )

- i Tutaj wrócę do sedna sprawy tutaj chodzi bardziej o taktykę PvP, przedmioty i umiejętności które po pewnym czasie gracz sobie wyrabia bo wie gdzie chodzić i dropić na prawdę fajne przedmioty. Diablo jest taką nie przewidywalną grą że nie wiadomo kiedy Ci na prawdę zaj... przedmiot wypadnie :) właśnie w tej grze tutaj chodzi.

4. W Diablo III zauroczyła mnie bardzo 1 rzecz której ja pier.... brakowało mi w D2. Dom aukcyjny no po prostu 100% wpadli na ten pomysł :)

5. Jeżeli chodzi tutaj o grafikę tzn szatę graficzną tak blizzard niestety nie do końca się postarał uważałem że będzie coś ciekawszego .

6. Podoba mi się zbieranie pieniędzy golda nie trzeba po kolei zbierać tylko sam zbiera good :)

7. Oczywiście tzn Crafting tak samo mi się spodobał bo w diablo to było trochę monotoniczne a tutaj nic nie wiadomo :)

8. Resztę plusów lub minusów bo tak na prawdę do końca nie grałem w Diablo III tylko byłem pierwszym z beta testerów i tam niestety nic ciekawego nie było :)

Opublikowano

Powiem tak Diablo ma piękną historię to raz Te nie przespane noce w D1 jaki w D2 a w D3 to juz tradycja :) Dla fanów ta gra nie będzie miała żadnego błędu bo nie chce ich widzieć chce widzieć tylko jej zalety co nie znaczy że wad nie posiada :)

Opublikowano

Powiem tak Diablo ma piękną historię to raz Te nie przespane noce w D1 jaki w D2 a w D3 to juz tradycja :) Dla fanów ta gra nie będzie miała żadnego błędu bo nie chce ich widzieć chce widzieć tylko jej zalety co nie znaczy że wad nie posiada :)

Nigdy nie było i raczej nie będzie gry która nie ma jakiejś wady, nie da się zrobić takiej gry, w której żadnej wady nie będzie.

MINUS-cena gry

Jak na taką grę cena jest bardzo dobra ;).

Opublikowano

gralem na trialu barbazynca i moge co nieco juz powiedziec wiec:

+fajnie sie sieczke robi, po kilku przeciwnikow na raz sie reza a nie tak jak w d2 po 1 co bylo upierdliwe

+fajne animacje skilii walki

+fajne odglosy walki

+gra sama nakierowuje gdzie trzeba isc, pokazuja jakie drzwi otworzyc itp

+ulatwione porownywanie przedmiotow znalezionych z posiadanymi

-niema drzewka umiejetnosci tylko z gory nam sie jakies przypisuja

-duzo mniejsze mapki niz w d2

-mniej rzeczy wypada niz w d2

po zatym probowalem grac jeszcze szamanem i czarownikiem i mnie to zalamalo;d szaman wyglada jak aborygen i strzela zatrutymi strzalkami mimo zema tylko miecz, a czarownik wali z rozdzki jak harry potter o.O

Opublikowano

+ To Fabuła Animacje skilli Dubbing

- Brak Hazardu. Trochę za łatwa i za krótka,

Najlepiej aby rozbudowali Diablo III bardziej w stronę MMO

A ogólnie to Kozacka :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...