Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plusy i minusy -Diablo III

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

75% wypowiadających się ludzi w tym temacie do ludzie, którzy raczej nie grali w Diablo I,II albo nie ogarniająca gier H&S. W grach nie liczy się grafika, albowiem liczy się fabuła i grywalność. ;)

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

75% wypowiadających się ludzi w tym temacie do ludzie, którzy raczej nie grali w Diablo I,II albo nie ogarniająca gier H&S. W grach nie liczy się grafika, albowiem liczy się fabuła i grywalność. ;)

Jeden co zrozumiał o czym truje od paru postów;)

A najlepsze jest te dropienie itemów;p Ta nadzieja że z następnego High Potworka wyleci upragniony endgamowy itemek;d

Siema Eniu;)

Opublikowano

Pograj w Tibie.

44501525063774020816.png

Opublikowano

co ma Tibia do Diablo ?, tibia miala, (niewiem jak teraz bo niegram juz od ponad 2 lat) zajebisty klimat i jak jeszcze z 5,6 lat temu nie bylo botów ani nic, to niebylo tej grze równych, cos niesamowitego...

co do gry, niewiem przeszedlem teraz kawalek, zabilem tego króla szkieletów i jakos mnie nie ciagnie tak strasznie do gry :(

moze przez to ze jeszcze nic tak naprawde nie przeszedlem, hmm kto wie..

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Jeden co zrozumiał o czym truje od paru postów;)

A najlepsze jest te dropienie itemów;p Ta nadzieja że z następnego High Potworka wyleci upragniony endgamowy itemek;d

To chyba nie przeczytałeś mojego postu do którego dałeś adnotacje xD

Napisałem to samo co ten pan ;p Nie oszukujmy się mogła by być lepsza ta grafika... i chyba maja w planach coś takiego wprowadzić z wygładzeniem tekstury bo w chwili obecnej nic takiego nie istnieje... Ale czy każda gra jest w 100% pro amazing ??

Temat do Zamknięcia

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

O zamknięciu tematu decyduje autor albo mod a nie ty;)

Jest jeszcze wiele aspektów do oceny i każdy może oceniać ;)

Nie tylko grafikę^^

Świetny Dubbing np to także ogromna zaleta gry:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Dodam w dzień premiery wszystkie amerykańskie serwery gry się spaliły ! To obrazuje co oznacza dla nas tytuł gry "Diablo 3"...

Jak to mówi Rojo "istny mordor i zero zbędnego pierdolenia"

Czemu napisałem do Zamknięcia bo robimy zbędny spam :)

Opublikowano

Trzeba odróżnić spam od dyskusji;)

Nie wypada nie wspomnieć także o świetnym klimacie...:)

Czujesz obecność w grze i czuje się jedność z bohaterem.

Odnośnie grafiki jeszcze-animacje skilli dla mnie są epickie no i każda jest inna dzięki runkom:)

@@@ BTW tutaj taki gifcik z mojej strony

Oto mój skromny szaman^^

Gram nim bez pośpiechu-początek ACT III koszmar^^

screenshot007mv.jpg

Siema Eniu;)

Opublikowano

imo. +y fabuła, bardzo uwiodły mnie umiejętności każdej profesji w grze, jak i ich cały motion (tak, jaram się tym zajebiście) .

Gra wcale nie jest taka super łatwa na poziomie inferno, choć jest faktycznie dużo ułatwień, aczkolwiek wyjdą mody do gry jak gra zagości u trochę większej ilości no-liferów w kolekcji .

btw, w d2 jakby nie było też był dosyć pdoobny system, aczkolwiek tam nie był on tam rozbudowany, i tak mogłeś teleportować się do pozycji zapisanej, więc niczym d3 mnie nie zawiódł .

Co do samego ekwipunku i jego naprawy, lipa by była jakby znów wypadało całe, może po prostu fajnie jakby trochę drożej kosztowała naprawa, lub za naprawę trzeba było niekiedy dac jakieś random itemki .

Garfika nie jest zła, co wy pierdolicie, co jak co, ale Tibi o grafice 3D HD niczym w najnowszym bf'ie nigdy nie zobaczymy, a ta grafika jest i tak wyjebanie dopracowana . Może komuś się nie podobać, ale i tak nie zmieni to faktu iż jest dopracowana na bardzo wysokim poziomie . No i najważniejsze, jest klimacik :) . Trzeba by znów robić nocki ze znajomymi przy pizzy, chipsach i coca-coli, jak to kilka lat temu przy d2, eh stare dobre czasy .

Opublikowano

Heh czytam i oczom nie wierze..

Gracz Minecrafta krytykuje Diablo za grafikę (i jeszcze twierdzi, że to właśnie grafika jest dla niego najważniejsza..), kolejny twierdzi, że gra jest prosta bo ktoś przeszedł ją w kilka dni(tu EmperorQ wyjaśnił co to było za "przejście" dodam tylko, że według mnie przejść grę można zdobywając większość achievement'ów).

@Jeawl

Naprawa może i nie jest droga jednak potiony już tak.Na koszmarze spokojnie wystarczało golda na wszystko (nawet sporo zostawało) jednak teraz (piekło) ledwo wystarcza na potiony, nie widzę gry gdyby naprawa była droższa(za sprzedanie itemka dostaję średnio 300gold, jeden potion kosztuje ok. 600gold, więc nie tak wspaniale zwłaszcza, że mobki potrafią zabrać 1/3hp jednym strzałem)

Wracając do tematu

+grafika

+dialogi

+prostota

+system skilli

-czasami monotonna

-zapisy gry (czasami na miejsce do zapisu trzeba sporo czekać)

-dołączanie do gry (Wchodzisz do gry o kilka questów wcześniejszej[na szczęście nie zawsze])

PS.

EmperorQ czym screena zrobiłeś?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Dodam w dzień premiery wszystkie amerykańskie serwery gry się spaliły ! To obrazuje co oznacza dla nas tytuł gry "Diablo 3"...

Człowieku rozbrajasz mnie, nie jesteś moderatorem więc nie pisz o zamknięcie, temat jest dobry, Ci co nie mają Diablo 3 mogą przeczytać o nim opinie.

@WarAngel

Co do minecrafta, sam gram w niego, chociaż, teraz go odstawie na bok i to na długo. Gra nie jest prosta, jak się omija wszystkie questy i tylko przechodzi to taka jest, ale zero frajdy z tego i zabawy.

Plusy:

Dialogi, jak usłyszałem czarodzieja to przeżyłem pozytywny szok.

Grafika jest nieziemska, bardzo dobrze pasuje do klimatu diablo.

Fabuła.

Cała gra jest super, dopiero mam 5 lvl ale już czuje kolejne lata spędzone przy tej serii ;).

Moze w następnej wersji(za kilka lat) zrobą coś z tym silnikiem graficznym ;]

Popatrz na Minecraft, niby taka nowa gra, a grafika jak ; ).

Opublikowano

@Raay

Po co mi to piszesz? Prawie zacytowałeś to co przekazałem ("

Gra nie jest prosta, jak się omija wszystkie questy i tylko przechodzi to taka jest, ale zero frajdy z tego i zabawy.") Co do Minecrafta to sam również grałem i to dość długo(zresztą możesz zobaczyć w aktywności na forum) nie mam więc nie przeciwko niemu(dobra gra), chodziło mi bardziej o to, że ktoś(wybacz nie chce mi się szukać nicku) pisał o tym, że grafika jest dla niego bardzo ważna a sam gra w Minecrafta(który, nie oszukujmy się, nie ma świetnej grafiki).

By nie spamować zbytnio do plusów można jeszcze zaliczyć humor (pewnie sporo osób nie zgodzi się ze mną-na forum był nawet temat odnośnie "żartów" w Diablo) miło spotkać "Mięsnego jeża" czy posłuchać co ma do powiedzenia człowiek w beczce.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@Raay

Po co mi to piszesz? Prawie zacytowałeś to co przekazałem ("

Gra nie jest prosta, jak się omija wszystkie questy i tylko przechodzi to taka jest, ale zero frajdy z tego i zabawy.") Co do Minecrafta to sam również grałem i to dość długo(zresztą możesz zobaczyć w aktywności na forum) nie mam więc nie przeciwko niemu(dobra gra), chodziło mi bardziej o to, że ktoś(wybacz nie chce mi się szukać nicku) pisał o tym, że grafika jest dla niego bardzo ważna a sam gra w Minecrafta(który, nie oszukujmy się, nie ma świetnej grafiki).

By nie spamować zbytnio do plusów można jeszcze zaliczyć humor (pewnie sporo osób nie zgodzi się ze mną-na forum był nawet temat odnośnie "żartów" w Diablo) miło spotkać "Mięsnego jeża" czy posłuchać co ma do powiedzenia człowiek w beczce.

Masz tutaj w 100% rację. Dodatkowo podoba mi się ogromne nawiązanie do Diablo II, zauważyłem, że większość dźwięków jest z dwójeczki, oraz soundtracki przypominają starszą wersję.

Mogę dodać niestety jedyny minus w dźwiękach, te jęki potworów - nie są one przyjemne do słuchu. Mogli je inaczej wykonać, by były bardziej łagodne.

Opublikowano

Heh czytam i oczom nie wierze..

Gracz Minecrafta krytykuje Diablo za grafikę (i jeszcze twierdzi, że to właśnie grafika jest dla niego najważniejsza..), kolejny twierdzi, że gra jest prosta bo ktoś przeszedł ją w kilka dni(tu EmperorQ wyjaśnił co to było za "przejście" dodam tylko, że według mnie przejść grę można zdobywając większość achievement'ów).

@Jeawl

Naprawa może i nie jest droga jednak potiony już tak.Na koszmarze spokojnie wystarczało golda na wszystko (nawet sporo zostawało) jednak teraz (piekło) ledwo wystarcza na potiony, nie widzę gry gdyby naprawa była droższa(za sprzedanie itemka dostaję średnio 300gold, jeden potion kosztuje ok. 600gold, więc nie tak wspaniale zwłaszcza, że mobki potrafią zabrać 1/3hp jednym strzałem)

Wracając do tematu

+grafika

+dialogi

+prostota

+system skilli

-czasami monotonna

-zapisy gry (czasami na miejsce do zapisu trzeba sporo czekać)

-dołączanie do gry (Wchodzisz do gry o kilka questów wcześniejszej[na szczęście nie zawsze])

PS.

EmperorQ czym screena zrobiłeś?

No Print Screenem:D

Zrzuty zapisują się w folderze Diablo III w Moich Dokumentach:)

BTW.

Uwierzcie mi że to dopiero przedsmak tego co wprowadzą patche;)

Wszystko będzie jeszcze bardziej epickie^^

Gra na lata;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Stworzyłem ten temat ,żeby każdy mógł napisać co lubi lub co go wkurza w tej grze.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja się zastanawiam na kupnem Diablo.

Ale patrząc po recenzjach chyba kupie.:P

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

@Raay

O czym my tutaj mowimy? Gre taką jak minecraft dobre studio zrobilo by w 3 tyg. , a oni Dialbo III robili kilka lat. Popatrz sie na BF,COD, czy wiedzmina II lub skyrim jaka grafike dowalili.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mnie właśnie mierzi brak drzewka skili . Kolejny wow jestem "magiem bije z ognia a jak nie to zmieniam na trutkę" ... BRAK kompletnej oryginalności każdy szaman to ten sam szaman . Może zmienić spell ale każdy może to zrobić więc gra jest ograniczona pod względem rozwoju postaci .

D2 miało to coś gdzie potrafiłeś godzinami grać . Tutaj przechodzisz i nie widzisz sensu zaczynać choćby inferno bo itemków strasznie mało . I do tego nic się nie zmienia co poziom myślałem tylko cyferki się zwiększają ...

Zbyt casualowy ten d3 nic przyjemnego . Bo inni mówią że jest fajne to ja też będę mówił że jest fajne tak podchodzą do tego gracze .

Opublikowano

@VanLuis

Podaj mi przykład gry(online) w której nie da się zmienić skilli. Zmienić sobie możesz, ale to trochę trwa.. W trakcie bicia bosa czy pvp nie dasz rady zmienić. Zresztą czego oczekujesz? Chcesz by każdy miał swoje własne/niepowtarzające się skille? To niewykonalne... Zresztą nie widzę gry np.szamanem bez możliwości zmiany skilli, jak niby chcesz ubić hordy mobków używając umiejętności raniących tylko jednego przeciwnika? Tak jak i bosa ciężko będzie ubić stosując aoe skille.

T

utaj przechodzisz i nie widzisz sensu zaczynać choćby inferno bo itemków strasznie mało . I do tego nic się nie zmienia co poziom myślałem tylko cyferki się zwiększają ...

Mało itemków? średnio z co 3ciego mobka coś wypada... A na kolejnych poziomach mapka też się zmienia. Questy główne zostają te same jednak dochodzą nowe poboczne. Zresztą i same mobki ulegają zmianie, dostają nowe umiejętności (op wampiryzm <_< )

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Torchlight 2 do 10lvla da się zmienić skille tak jest na becie :) Według mnie też zrobili z tym błąd ! Czemu ? Bo nie zobaczymy 5 sposobów gry tą samą postacią i unikatowych buildów :(

Opublikowano

Niewiem, d2 dla mnie bylo cos niesamowitego, do diablo 3 niemam nic, wszystko mi sie podoba, ale no nie ciagnie mnie jakos do tej gry.. :( gram bo gram, niemam zadnych zastrzerzen

do diablo a mimo tego mnie jakos tak nie wciagla..

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

@Raay

O czym my tutaj mowimy? Gre taką jak minecraft dobre studio zrobilo by w 3 tyg. , a oni Dialbo III robili kilka lat. Popatrz sie na BF,COD, czy wiedzmina II lub skyrim jaka grafike dowalili.

Diablo 3 robią od 4 lat, jednak Minecraft robili podobną ilość czasu, najpierw była gra na stronie, potem Beta, dopiero pod koniec roku wydano grę.

Tylko, że zauważ, że mw3, cod, wiedźmin, skyrim to nie to samo, to są gry mmo i fpp z innej perspektywy.

Opublikowano

@UP

Wiedźmin jest MMO ?? od kiedy ?

Tylko, że zauważ, że mw3, cod << Epickie :)

Opublikowano

@UP

Wiedźmin jest MMO ?? od kiedy ?

Tylko, że zauważ, że mw3, cod << Epickie :)

Nie jest MMO? To dlaczego rozwijamy postac zdobywajac doswiadczenie ?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie jest MMO? To dlaczego rozwijamy postac zdobywajac doswiadczenie ?

To nie jest MMO? Wiesz w ogóle co to znaczy MMO? No własnie... Massive Multiplayer Online, a ja jakoś nie potrafie zagrać w Wieśka w multi no ale chyba że coś nowego dali ... :* To jest tylko RPG nic więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...