Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mostro - Odwołanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty jesteś zwykłym szarym userem jak 99% nas,wiec jak napisałeś o usuniecie konta mogłeś brac pod uwage że dostaniesz bana.

Powiedział random 2k12

Opublikowano

Powiedział random 2k12

Może i random, ale ty jako stary użytkownik forum powinieneś to dobrze wiedzieć.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ciągłym hejtem i spinaniem połowy forum nie zasłużyłeś sobie na jakieś szczególne traktowanie. Chciałeś usunięcia konta, dostałeś to na co zasługiwałeś...

DOWN

DOWN, i tyle chyba wystarczy, bo twój iloraz inteligencji przebija podłogę...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Może i random, ale ty jako stary użytkownik forum powinieneś to dobrze wiedzieć.

Domagam się usunięcia konta tak jak Moutnhains czy Lenart, czy to tak trudno zrozumieć? -.-

Upośledzony jesteś czy co?

Ciągłym hejtem i spinaniem połowy forum nie zasłużyłeś sobie na jakieś szczególne traktowanie. Chciałeś usunięcia konta, dostałeś to na co zasługiwałeś...

Kucyki tutaj chyba nic do gadania nie mają.

Opublikowano

Domagam się usunięcia konta tak jak Moutnhains czy Lenart, czy to tak trudno zrozumieć? -.-

Upośledzony jesteś czy co?

Kucyki tutaj chyba nic do gadania nie mają.

Ale mou na to zasługiwał

ty sie chcesz porównywać do mou?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Hrabia:

Dlaczego ty ich bronisz? Chyba cię tez wynajęli do krycia dupy,,,

TOP:

Mostro ładnie prosił O DELETE, a nie BANA. Jednak widać RMCF może wszystko (...)

@BTW

Macie dowody, że to Mou robił DDOS'y? Nie udostępniono ich od momentu deleta @UP zagadka dla cb.

Opublikowano

Ale mou na to zasługiwał

ty sie chcesz porównywać do mou?

Ty tyle wiesz co zjesz...

Mou był kimś ty jesteś zerem. I gówno wiesz o tej sprawie z Mou.

Według mnie Mostro nie powinien dostać bana ponieważ domagał się usunięcia konta jak Lenart a jemu usunięto konto.

Więc randomy won od tematu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Macie dowody, że to Mou robił DDOS'y? Nie udostępniono ich od momentu deleta @UP zagadka dla cb.

Mou nie robił DDosów, kokosz sobie to wymyślił razem z pedosiem.

Co do Mostra to wiesz że jestem z toba ale sam sobie jesteś winien

Opublikowano

Hrabia:

TOP:

Mostro ładnie prosił O DELETE, a nie BANA. Jednak widać RMCF może wszystko (...)

@BTW

Staram się bronić ludzi przed debilizmem, na forum go nie brakuje...

Mou coś robił, był kimś, a Mostro, był i jest hejterskim zerem i na pewno nie zasługuję na niczyją uwagę...

DOWN

Niedokładnie tak, bo Mostro nie dał nic od siebie, czym by zasłużył chociażby na te bułki... (Metafora)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Przychodzisz do sklepu, dajesz 2 złote i prosisz o chleb, pani mówi, że chleba nie ma, daje ci bułki i każe wypierdalać. Tak wygląda ta sytuacja.

Skoro nie usuwacie kont, to wystarczyło to napisać, jaki jest więc powód bana, bo nie rozumiem? Nikt o bana nie prosił, więc dlaczego Mostro go dostał? Ban=/=usunięcie konta.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Staram się bronić ludzi przed debilizmem, na forum go nie brakuje...

Mou coś robił, był kimś, a Mostro, był i jest hejterskim zerem i na pewno nie zasługuję na niczyją uwagę...

DOWN

Niedokładnie tak, bo Mostro nie dał nic od siebie, czym by zasłużył chociażby na te bułki... (Metafora)

Sam jesteś kurwa zerem, więcej zrobiłem dla tego forum niż ty, gdyby nie ja i rodi MMT by nie powstało. Pjotnka.

Opublikowano

Hrabia:

TOP:

@BTW

Czitson ja o tym wiem. To jest zagadka dla Marcusnego :)

Nie chodziło mi o Ddos

Tylko to co mou zrobił dla forum jak był adminem etc.

Mou był kims a Mostro zwykły szary user

@Co do Randoma, Miałem tu konto od 2009r...

Zostałem zbanowany na życzenie pod wpływem emocji (pewnie jak mostro)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...