Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mostro - Odwołanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i kurwa gdzie ja mam się odwołać jak w zbanowanych zamykacie tematy? Kurwa rozumu i logiki trochę.

http://www.mpcforum..../633244-mostro/

Czy ja prosiłem o bana? Nie wydaje mi się, prosiłem o usunięcie konta. Widocznie nasz szanowny GM czytać nie potrafi ze zrozumieniem. Nie będziesz decydował czy sobie pójdę czy nie. Pjontka.

"Nie Mario po prostu chce pomóc tym, którzy nie chca być juz na tym forum. podaje im pomocną dłoń. Po twoim komentarzu wnioskuję, że tez chcesz odejsć?"

Nie życzę sobie pomocy z twojej strony, jeśli bym chciał bana bym napisał do makina czy innego administratora. NAUCZ SIE MYSLEC KURWA CZLOWIEKU. I nie pokazuj jaki ty to groźny nie jesteś bo Ci to jakoś nie wychodzi...Jesteś żywym dowodem, że forum stacza się

Opublikowano

Hhhhmmm...

Nie usuwamy na MPC kont ;/ Lenarta usunęli.

Ten..wczoraj zbanował go kokosz pod pretekstem "multi" najs.

...

Ogólnie powinien Cb unbanować.

Opublikowano

Ta weź nie wiem dlaczego RMCF dalej ma Globa jak on myśli że jest takim kozaczkiem bo ma Globa i chce dawać bany i Usunięcia.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

myśleć to ty się naucz i czytać regulaminy na które się zgadzasz usuwając konto naruszasz integralność bazy bo znikają wszystkie twoje posty i tematy co założyłeś, dlatego na konto dostałeś ban

tyle czasu na forum i jeszcze nie zdążyłeś zauważyć że takie postępowanie jest wobec wszystkich

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@2Up

Przecież RMCF ma ukrytego Admina -.-

Kozaczy się bo myśli że mu wolno.

@Mostro

Powinieneś dostać unbana. I prosiłeś o usunięcie konta a nie nadanie bana.

Opublikowano

myśleć to ty się naucz i czytać regulaminy na które się zgadzasz usuwając konto naruszasz integralność bazy bo znikają wszystkie twoje posty i tematy co założyłeś, dlatego na konto dostałeś ban

tyle czasu na forum i jeszcze nie zdążyłeś zauważyć że takie postępowanie jest wobec wszystkich

Wyjdź.

Opublikowano

Nie usuwa się kont tylko dostaje się bana, sam kiedyś prosiłem o usunięcie ( z swojej głupoty ) ale okazało się że tylko banują.

Usuniecie to to samo co ban dla mnie :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

lepiej ty wyjdź, miało cię tu już nie być a ciągle wracasz

gdyby nie ban na konto już bys dostał na obydwa za multi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie usuwa się kont tylko dostaje się bana, sam kiedyś prosiłem o usunięcie ( z swojej głupoty ) ale okazało się że tylko banują.

Usuniecie to to samo co ban dla mnie :)

Dla mnie niestety nie.

Opublikowano

co racja to racja, być może usunięcie konta jest jakimś większym zabiegiem, ale to nie oznacza tego, że RMCF mógł sobie tak o zbanować Mostro skoro chciał dostać zupełnie coś innego.

Inny przykład: wchodzisz do sklepu po gumy do żucia a wychodzisz z telewizorem, bo Ci baba przy kasie wcisnęła bo nie było gum :D

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

nas urzeka twoja bo miauczysz cieniej niż ten kot skamląc o pieron wie co

nie wiem jak ciężko zrozumieć odpowiedź administracji "na forum nie usuwa się kont tylko banuje"

co niby miało by ci dać skasowanie konta ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@robem

ale skoro tak to czemu np. Lenart czy Mounthains mają usunięte konta?

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

nie wiem jak ciężko zrozumieć odpowiedź administracji "na forum nie usuwa się kont tylko banuje"

Zagadkę abyś się głowił. Jeśli czegoś chcę to oczekuję czegoś konkretnego, a nie "chińskich" zamienników.

A tak wgl. to kim ty tu kurwa jesteś?

Opublikowano

Widzę, że mamy tutaj "PANA, ZNAM WSZYSTKIE REGULY DZIEWKO". Jak autor wytłumaczył i jak jest w jego temacie delete account, widoczne jest, że prosi o wykasowanie konta, nie da się, więc jak mniemam ktoś mu wziął i dał bana bez powodu. To jest jak czytanie ze zrozumieniem on prosi o kasacje konta, a dostaje bana Oo, ktoś nie chodził do szkoły ?. Jeśli nie da się tego wykasować konta, to powinnien być o tym poinformowany, a nie pokrzywdzony natychmiastowym banem, unban powinnien być jak nic.

Opublikowano

wytłumaczyć wytłumaczył ale sam nie przeczytał regulaminu na który się ZGODZIŁ :

8. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, iż posty/wiadomości napisane na Forum stanowią wyłączną własność autora, w myśl
prawa autorskiego, ale w przypadku usunięcia Użytkownika z listy użytkowników Forum, Użytkownik zgadza się na to by
posty/wiadomości pozostały na Forum nie zaburzając sensu dyskusji, której te posty/wiadomości są częścią.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

wytłumaczyć wytłumaczył ale sam nie przeczytał regulaminu na który się ZGODZIŁ :

8. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, iż posty/wiadomości napisane na Forum stanowią wyłączną własność autora, w myśl
prawa autorskiego, ale w przypadku usunięcia Użytkownika z listy użytkowników Forum, Użytkownik zgadza się na to by
posty/wiadomości pozostały na Forum nie zaburzając sensu dyskusji, której te posty/wiadomości są częścią.

Patrze jesteś bardziej pojebany niż myślałem...

Opublikowano

@2Up

Przecież RMCF ma ukrytego Admina -.-

Kozaczy się bo myśli że mu wolno.

Wiesz, co te swoje przemyślenia zostaw dla siebie. Daj nam dowód, ja na ten dowód czekam od stycznia, i jakoś nikt go nie zdobył. Właśnie, jak go zdobyć, jak coś takiego nie istnieje? Dostęp do ACP i to ograniczony, nie jest ukrytym adminem, uświadomcie to sobie. Nie tylko RMCF ma dostęp do ACP. Wałkujecie ten temat tyle miesięcy, a nikt nie wie jak sprawa wygląda. Zastanów się trochę, i daj znać. Takim tokiem myślenia, co najwyżej możesz doić krowy w przyszłości.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak by rmcf usunął mu konto to posty i tematy by tak i tak zostały więc kurwa o co ta cała spina ?

Taki przykład :

http://www.mpcforum.pl/topic/75837-regulamin-lokalny-dzialu-metin2/

Robem nie wie a pierdoli głupoty .

Marcusny@ wypierdalaj randomku

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Jak by rmcf usunął mu konto to posty i tematy by tak i tak zostały więc kurwa o co ta cała spina ?

Zapytaj roba, bo ja go nie rozkminiam...

Opublikowano

Ha

Wiedziałem że tak będzie

Najpierw,pisałeś bloga że odchodzisz po 1 dniu wróciłeś

Teraz o usuniecie konta.

Już ktoś pisał że usuwają konto w wyjątkowych przypadkach

A ty jesteś zwykłym szarym userem jak 99% nas,wiec jak napisałeś o usuniecie konta mogłeś brac pod uwage że dostaniesz bana.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

ale w przypadku usunięcia Użytkownika z listy użytkowników Forum

CZYLI MOZNA USUNAC KONTO..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...