Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Holly

A mnie to chuju dalej nie dodałeś :<

@topic.

Bo ludzie tutaj są po prostu głupi, i trzeba się pośmiać z ich głupoty.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Zarejestrowalem sie 2 lata temu bo bylem jeszcze glupi i szukalem hacka prawdopodobnie do WoW'a.Teraz siedze tutaj aby popatrzec jak ludzie sie hejtuja,posmiac i czasem podyskutowac .

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

MCT :D

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Dawniej by rozwijać forum, teraz jestem tu tylko dlatego, że czuje jakieś przywiązanie, chęć do odwiedzenia forum.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dla kłótni i spinania i jeżdżenia po debilach w dziale pogaduszki

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Kiedyś to było moje główne źródło cheatów do metina. Od dawna już nie "czituję" i w ogóle praktycznie już nie gram w tę zrąbaną grę, jednak lubię sobie tu popisać, co by nie mówić to jedno z najlepszych forów jakie znam. Tematy w pogaduszkach mnie zawsze rozwalają xD

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

A Makin szukał kiedyś chyba czegoś do Plemion, przy okazji grał w Tibię i wpadł tutaj. Spodobało się, że do Plemion niczego nie znalazłem, to został w Tibii na dłużej.

Został modem, forum padło na wakacje, później znowu wróciło, wrócił do modka, później GM, długo długo... później parę miesięcy urlopu, powrót na GMa, a tak od jakiegoś czasu se adminuje, chociaż czasu trochu brakuje.

Tak w telegraficznym skrócie. Kiedyś napiszę całość, chyba :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dla wydłużenia e-fiuta poprzez lajki z tutoriala, który i tak nikomu nie pomógł.

Opublikowano

Chciałem zrobić swój serwer Metin2 ;D ... Szukałem po wszystkich forach plików , aż natrafiłem się na mpcforum ... Gdy wszystko mi działało to zostałem na dłużej żeby się więcej nauczyć i tak siedzę do tej pory ;D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

tak o, na forum byłem z 1-2 miesiące bez konta, staram się udzielać w mass effect, pogaduszkach, złożyłem podanie do media teamu ;P

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Coz kiedys to szukalem cheatow do nostale itd.. nawalilem na tak maly dzial trochu postow , polecialem na range a ze jej nie dali no to powyzywalem trochu i ban (moze jeszcze poprosze o unbana by tylko kida pomoc temu dzialowi), a tera dla mt2 i beka na pogaduszkach

­

Opublikowano

yyy jak 40% tego forum z metina, kiedyś konto zrobiłem dla reje i downloadu.

Teraz siedzę bo beka jest dużo gimbusów i hejterów JOŁ

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...