Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft]Co sądzicie o Herobrine?Prawda czy kłamstwo..

craftlog

Co sądzisz o Herobrine?  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy widzia?e? go?

2. 2. Czy on istnieje?

• Tak!Jestem pewien!
    • Nie,nie wierze w bajki
    • Mam mieszane uczucia...
  3. 3. Widzia?e? jakie? dziwne budowle?

• Tak,by? to domek,lecz nie wioska..
    • Nie,widzia?em tylko wioski,lochy i portale.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz logika... Mojang nie potrafi zrobic tych durnych NPC a co dopiero moba, ktory buduje budowle, ucieka przed graczem, obserwuje go.

Opublikowano

@up Noo też prawde

@Top Jpr... szczerze to już rzygam tymi waszymi tematami na temat herobrine że istnieje i zabija... Jak byście nie mogli przestać myśleć o tym gównie to wydrukujcie sobie go na papier powieście przy kiblu i zawsze róbcie kupe na jego widok... albo sobie zwalcie... Wdg. mnie temat bez sensu i najlepiej zamknąć i do kosza...

Opublikowano

Wpis z minecraftwiki

Herobrine = fikcyjna postać, która wg legendy chodzi po świecie gry w trybie dla pojedynczego gracza i buduje własne budowle. Posiada domyślną skórkę, jednak z całkowicie białymi oczami. Z legendy można wywnioskować, że postać obserwuje gracza, ukrywa się, a próba pościgu za nią kończy się zawsze niepowodzeniem. W legendę został wmieszany również twórca gry. Z krótkiego maila z tej legendy można się domyśleć, że Notch dodał tą postać, jako wcielenie swojego, nieżyjącego już brata. Jednak jest to w całości legenda, której prawdziwość zdementowali twórcy gry. Jako żart, na liście zmian wersji 1.6 oraz 1.7 umieszczono informację, że Herobrine został usunięty z gry. Jednakże, jeden z graczy ma konto o nazwie Herobrine i z właśnie taką skórką, tzn. posiada białe oczy.

Opublikowano

Pierwsze spotkanie z "Nim" nastąpiło 30 sierpnia 2010 roku, gdy na kanale MinecraftEveryDay nadawano na żywo grę kilku osób. Było słychać głosy panów z brocraft.net, rozmawiali. Mniej więcej po drugiej minucie podczas przechodzenia do innego pokoju w ich bazie pojawił się On - stał przed drzwiami. Obecni tam gracze krzyknęli bardzo głośno ze "strachu" i uciekli. Dziwna atmosfera panowała do końca filmu.

Jakiś czas potem na oficjalnym forum Minecrafta pojawił się temat o Nim - wtedy jeszcze nikt nie znał jego nazwy, wołali na niego po prostu Him (On). Ludzie byli spanikowani i nie wiedzieli, co począć. Jakiś czas potem wkroczyli ludzie inteligentni z tezą, wg. której On to tylko podmieniona tekstura drzwi bądź obrazu. Rozgorzała ogromna dyskusja. SPRAWA UCICHŁA OKOLO DWA TYGODNIE PO WYDARZENIU! PRZEZ TEN CZAS INTELIGENCJA DOWIEDZIALA SIE, ZE PIERWSZE "SPOTKANIE" Z HEROBRINE'A BYLO ZWYKLYM DOWCIPEM W WYKONANIU PANOW Z BROCRAFT.. PRZYZNALI SIE ONI DO WINY, STWIERDZAJAC, ZE TO BYLA PODMIENIONA TEKSTURA..

Kiedy zapytano sie Notcha o Herobrine'a na Twitterze napisał taką odpowiedź:

Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I never meet..), and he's not in the game.

W tłumaczeniu oznacza to, że Herobrine w żadnym wypadku nie jest prawdziwy i że nie ma go w grze. Notch nigdy nie miał brata, choć twierdzi, że istnieje "pół-brat", którego jeszcze nie spotkał.

Jeśli masz inne zdanie i wciąż jesteś tak głupi, by po przeczytaniu tego wierzyć w Herobrine, napisz. Chętnie zapoznam się z nowymi dowodami pod warunkiem, że są prawdziwe :>

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

Jakiś typ wkręcił innym tą historię, lecz w dawnych wersjach był ale tak czy tak 0,5/4 ludzi widzało go. Istnieje on na multiplayer tylko gdy go odpowiednio przywołasz. Na SP już nie znajdziesz Herobrine'a jedynie mody. Lecz kto wie, może Jeb, Notch coś ukrywają.

Opublikowano

Założylem ten temat,aby zobaczyć co sądzicie o Herobrine,a nie dlatego że jestem jakimś podnieconym neo kidem wierzący w duchy.

Opublikowano

Jeżeli był nie budował nic! Mojang nie rozwiązał problemu z pustyniami obok tajgi i nie rozumieją własnego generatora. A te wasze historie to fake.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Być może Notch stworzył Herobrine'a tak dla jaj.Może też we wcześniejszych wersjach MineCraft'a generator tworzył tajemnicze piramidy itp. Herobrine nie mógł by tak poprostu przyjść do gry.Notch musiał go dodać do kodu gry,aby był.2 rzecz którą odkryłem,to że Herobrine to gracz.Ma własny skin z białymi oczami. A tak odrazu powiem,że gdy ktoś zobaczy portal do netheru\endu to jest to wygenerowana rzecz przez generator,a nie cudo Herobrine'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...