Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darmowy Hosting] HostMania.tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z Was... Jeden wielki haker, drugi ma tate hakerołapacza...Beka

Beka to z ciebie. On po prostu powiedział ,że jego ojciec zna się troche na tym więc z atakami hackerów nie ma dużych problemów.

Ja nie mówię ,że jestem hackerem tylko daje mu proste przykłady jak jego hosting może być wykorzystywany w nie najfajniejszych celach. Ze mnie jest taki hacker jak Fizyk z pomarańczy.

PS: hacker ,a nie haker. Zakładam też ,że nawet nie wiesz ,że hackerzy dzielą się na hackerów i crackerów.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beka z Was... Jeden wielki haker, drugi ma tate hakerołapacza...Beka

Kongo nie jest hakerem, tylko dobrze mi pomaga. Pozatym, mówiłem że nie chwaląc się tylko informuję że zabawy z moim hostingiem nie skończą się najlepiej.

Opublikowano

Perfect7M o jakie ci chodzi forum center? Jeśli tak to sorki ale się mylisz, ja jestem uczestnikiem tamtego forum też, tylko żeby na tamtym forum się ich dopytać łatwych rzeczy to jest ciężko. Z tego powodu że tam trzeba coś umieć, ale zawsze można pogadać na różne tematy z grami. A swoją drogą są tam też ludzie co się strasznie wymądrzają :)

Opublikowano

Bone - Możliwe ,że na twoim hostingu będę pisał kolejną grę. Więc jest pytanie :

Jaki jest rodzaj połączenia do serwera MySQL ? Chodzi o hosta (tj. localhost czy np. mysql.mpcforum.pl).

Jaka jest różnica :

Na locala jest łatwiej włamać (:D) ,ale szybciej można wejść do PMA.

Opublikowano

localhost

Raczej nie powinna stronka zamulać ponieważ nikt nie ma jeszcze na moim hostingu strony żeby funkconjowała. Pozatym ostatnio kolesiowi usunąłem, bo chciał wgrać exploita czy coś w tym stylu ;)

Opublikowano

Planuje kupno domeny .pl za tydzień ;P

Tylko z tymi aliasami będzie problem, bo bym musiał zmienić nazwe hostingu na jakieś trzy literki, aby był alias oraz strona główna

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

NIEDŁUGO WIELKA REWOLUCJA HOSTINGU! Postanowiłem, że nie moge tego zaprzepaścić, nieedługo moi kochani rozbuduje strone, zmienie grafike, dodam zakladki, wprowadze hosting PREMIUM dla Ambitnych twórców na moim hostingu, zauważyłem że ktoś postawił dobrą stronę na moim hostingu i poczułem trochę dumy. Więc już nie długo, ruszają pracę oraz planuję zakupić domenę .pl i adres będzie wtedy wyglądał tak > hostmania.pl co bardziej uatrakcyjni mój hosting! Nie zmienia faktu że nadal możecie się rejestrować i nabywać sprawne konta hostingowe.

@*XdeMoNT* Pewnie że można.

@edit Na stronie będzie baner reklamowy, mam zamiar go zmniejszyć, ale mi chodzi że skoro hosting darmowy musze jakoś go utrzymać.

Opublikowano

Uwaga, uwaga! Właśnie została ustawiona ładna strona główna hostingu! :) Jutro będe usuwał nieużywane strony aby nie lagowały hostingu. Zapraszam gorąco do zakładania stron!

Opublikowano

Hm, zrobiłem stronkę na tym hostingu, wgrałem pliki, a gdy wchodzę na stronę to mam błąd "Firefox nie może odnaleźć serwera www.exco.hostmania.tk.". Co robić?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm...

testowałem, testowałem i...

Jestem zadowolony :)

Polecam zrobić rejestrację za np. 1,20zł smsem, przez co będzie na utrzymanie hostingu, a może nawet zmniejszy to liczbę "niepotrzebnych" kont. :P

Aa... i polecam zatrudnić jakieś osoby do supportu i zrobić forum dla użytkowników :)

PS: Wielki plus za możliwość stawiania gier Via WWW :)

897771404427433574016.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...